Merhabalar herkese,
Ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama....
arkadaşlar bugün kan değerim 271 çıktı..bu 4 haftalık mı demek 3 mü,emin olamıyorum son adet tarihim 9 nisandı
merhaba Arkadaşlar,
ben yeni katıldım aranızı bende Nisan ayı hamilelerindenim, benim çok ağrım oluyor kasık ve bel ağrısı hele geceleri uyuyamıyorum.
inşallah bir sorun olmadan yavrularımızı kucağımıza alırız.
Bu arada 5. hafta içerisinde gebeliğim ve hiç bir belirti yok sadece ağrım var o kadar. buradan sizleri talip edip çok şeyler öğreniyorum.
sevgiler
oooo bayanlar 2 gün nete girmedim ama ne kaynaymışsiniz böyle yeni anneler katilmis aramiza hos geldiniz sefalar getirdiniz :)
hafta sonu full temizlik yaptim camasirlari yika nevresimleri degistir yemegi pisir derken bir yorulmusum sormayin ilerde nasil basa cikicaz bi ev isleriyle yaa
bu arada bugün bbek bakimi ile ilgili bur kitap ve bebek isimleri söLüğü aldim :)
kizlar son bisey daha getital bölgemde et beni çıkti ve büyüyor sanki hamilelikle alakali herhalde ama daha büyürmü acaba canimi sıktı
Günaydın güzel anneler.
umarım bugünde iyisinizdir?
anlatın bakalım
hiç iyi değilim kızlar artık dayanamıyorum bu işyerindeki baskıya elim ayağım titriyor sinirden
hiç iyi değilim kızlar artık dayanamıyorum bu işyerindeki baskıya elim ayağım titriyor sinirden
günaydın kızlar. benim lekelenmeler devam ediyo. bi de hafif bulantılar başladı. bu sabah kalktığımda biraz bulantım oldu, çubuk kraker yedim biraz yatıştı. kızlar size bi şey sorcam bilgisi olan varsa yazsın lütfen. bende pko. olduğu için normalde de saç dökülmesi vardı.ama hamilelikle arttı sanki biraz. bu yağlı karışımlar var ya susam yağı, çam terebentin .. falan . onları kullanmak sakıncalı olabilir mi sizce? kullanan var mı?
bayanlar sizler deneyimlisiniz yarın adet günüm çok sabrsızızm sizce test yapmalımıyım.hayal kırıklığından korkuyrm .bide bu hormon değeri sadece kanlamı öğrenilio, eczanede bunun için satılan bi test yokmu.ltfen yardm edin bende bu ay çift çizgi görmek istiyorum..
bayanlar sizler deneyimlisiniz yarın adet günüm çok sabrsızızm sizce test yapmalımıyım.hayal kırıklığından korkuyrm .bide bu hormon değeri sadece kanlamı öğrenilio, eczanede bunun için satılan bi test yokmu.ltfen yardm edin bende bu ay çift çizgi görmek istiyorum..
ya kızlar bu saç dökülmesi bende de coooookk cok fazla son bır haftadır bu normal bırsey sanırım.ayrıca dişlerimde sızlıyor ara ara.sabah doktora gıttım kızlar sızde de oldu mu bılmem doktor kesen var ama cok kucuk dedı bıraz moral bozuklugu oldu benım için 3.8mm olarak ölçtü 4 haftalık görünüyor dedı cookk sevınme moral bozukluguda yapma dedı.tekrardan betahcg testı ıcın kan verdım ogleden sonra alacagım sonucu.Allahhhhhhhhımm cok sey bılo olmakta kötü ınsanın aklına sureklı kötü seyler gelıyor.dua edın kızlar Allah hayırlısı neyse sabrıyla gucuyle bırlıkte versın hepimize[/QUOTE
Sana çok katılıyorum bu çocuk olayları ile ilgili bildiğim her şeyi unutmak istiyorum, karından mı baktı doktor, inşallah güzel haberler alırsın
ya kızlar bu saç dökülmesi bende de coooookk cok fazla son bır haftadır bu normal bırsey sanırım.ayrıca dişlerimde sızlıyor ara ara.sabah doktora gıttım kızlar sızde de oldu mu bılmem doktor kesen var ama cok kucuk dedı bıraz moral bozuklugu oldu benım için 3.8mm olarak ölçtü 4 haftalık görünüyor dedı cookk sevınme moral bozukluguda yapma dedı.tekrardan betahcg testı ıcın kan verdım ogleden sonra alacagım sonucu.Allahhhhhhhhımm cok sey bılo olmakta kötü ınsanın aklına sureklı kötü seyler gelıyor.dua edın kızlar Allah hayırlısı neyse sabrıyla gucuyle bırlıkte versın hepimize
ya kızlar bu saç dökülmesi bende de coooookk cok fazla son bır haftadır bu normal bırsey sanırım.ayrıca dişlerimde sızlıyor ara ara.sabah doktora gıttım kızlar sızde de oldu mu bılmem doktor kesen var ama cok kucuk dedı bıraz moral bozuklugu oldu benım için 3.8mm olarak ölçtü 4 haftalık görünüyor dedı cookk sevınme moral bozukluguda yapma dedı.tekrardan betahcg testı ıcın kan verdım ogleden sonra alacagım sonucu.Allahhhhhhhhımm cok sey bılo olmakta kötü ınsanın aklına sureklı kötü seyler gelıyor.dua edın kızlar Allah hayırlısı neyse sabrıyla gucuyle bırlıkte versın hepimize[/QUOTE
Sana çok katılıyorum bu çocuk olayları ile ilgili bildiğim her şeyi unutmak istiyorum, karından mı baktı doktor, inşallah güzel haberler alırsın
vajinal ultrasonlada baktı üsttende de baktı.....1 hafta sonra tekrar bakılacak nasıl gececek bır hafta sımdı bılmem ben gene komsu gezmelerıne dadanayım bari:)Ağrıda olan varsa beklerım kızlar zaman anca boyle gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?