Nisan Ayı Hamişleri

canım benim tsh hormonum yüksek yaklaık 3-4 yıldır ilaç kullanıyorum her sabah aç karna. benim anlamadığım tsh yüksekse neden genel cerrah a gönderiyor ne alaka. beni direk endokrin yada iç hastalıkları doktoruna yönlendirdiler. maltepede konusunda uzman bir endokrin uzmanı buldum. ben ona gidiyorum. troid ilaçlarını kullanmak hamilelikte sıkıntı yaratmıyor. çünkü onların amacı vucudun salgılamadığı tsh hormonunu vucuda vermektir. sakın o ilacını aksatma çok hızlı kilo alışı, saçta yağlanma,cilt bozulması ve kıllanma nı hızlandırır eğer kullanmazsan. ve her ay mutlaka ölçtür. ona göre ilaç dozunu ayarlattır.ben hergün 1,5 tablet hafta sonları 2 tablet içiyoruum. Bu ilacı ömür boyu içmek zorundasın her sabah aç karna.

arkadaşlar bugün kan değerim 271 çıktı..bu 4 haftalık mı demek 3 mü,emin olamıyorum son adet tarihim 9 nisandı

oooo bayanlar 2 gün nete girmedim ama ne kaynaymışsiniz böyle yeni anneler katilmis aramiza hos geldiniz sefalar getirdiniz :)
hafta sonu full temizlik yaptim camasirlari yika nevresimleri degistir yemegi pisir derken bir yorulmusum sormayin ilerde nasil basa cikicaz bi ev isleriyle yaa

bu arada bugün bbek bakimi ile ilgili bur kitap ve bebek isimleri söLüğü aldim :)

kizlar son bisey daha getital bölgemde et beni çıkti ve büyüyor sanki hamilelikle alakali herhalde ama daha büyürmü acaba canimi sıktı

arkadaşlar bugün kan değerim 271 çıktı..bu 4 haftalık mı demek 3 mü,emin olamıyorum son adet tarihim 9 nisandı

canım sen tam 4+0 da baktırmışsın yani 4 haftalık. değerin gayet iyi erken döllenmiş sanırım ben de 4+0 da bhcg ölçtürdüğümde 80 di. aradan bir hafta geçti yani bu gün keseyi gördük. hemen katlanı veriyor 80 den 1000lere çıkmışki keseyi normal ultrosonda görebildik. bende bulantı pek yok olmuyckmış gibi geliyor. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah iyi geceler

aynen benimde cok ağrım oluyo..özellikle geceleri

Canim Ne guzzle evi temizlemissin. Ben butun haftasonu gezdim :)
Et benini bidaha gittiğinde doktora göster de BI baksın. Endişelencek bisi değildir ama tedbirlii olmakta yarar var

Günaydın güzel anneler.

umarım bugünde iyisinizdir?
anlatın bakalım

günaydın kızlar. benim lekelenmeler devam ediyo. bi de hafif bulantılar başladı. bu sabah kalktığımda biraz bulantım oldu, çubuk kraker yedim biraz yatıştı. kızlar size bi şey sorcam bilgisi olan varsa yazsın lütfen. bende pko. olduğu için normalde de saç dökülmesi vardı.ama hamilelikle arttı sanki biraz. bu yağlı karışımlar var ya susam yağı, çam terebentin .. falan . onları kullanmak sakıncalı olabilir mi sizce? kullanan var mı?

bayanlar sizler deneyimlisiniz yarın adet günüm çok sabrsızızm sizce test yapmalımıyım.hayal kırıklığından korkuyrm .bide bu hormon değeri sadece kanlamı öğrenilio, eczanede bunun için satılan bi test yokmu.ltfen yardm edin bende bu ay çift çizgi görmek istiyorum..

Canım senin lekelenmelere doktor bi şi dedi mi, karışımlar hakkında hiç bilgim yok malesef

sabırsızsan, kim ne derse desin o testi yapıyorsun:) ben sağlık ocağında öğrenene kadar 5 test yaptım kendi kendime 3 gün içinde. sanırım senin de ilk bebek. strese sokmamaya çalış kendini. her şeyin hayırlısı. günün daha önce şaşmadıysa yarın sabah yapabilirsin. ya da sabredebilirsen ertesi gün daha iyi olur. gönlünce olsun da Mayıs ayı hamişlerine katıl sen de:)

Bence bir kaç gün bekle idrarda çıkan testlerden yap canım, eczanelerde idrar testeleri oluyo sadece, ben bir buçuk sene bu testlere az para yatırmadım moral bozukluğu bir yana, en iyisi beş gün falan geçsin kesin olsun

ya kızlar bu saç dökülmesi bende de coooookk cok fazla son bır haftadır bu normal bırsey sanırım.ayrıca dişlerimde sızlıyor ara ara.sabah doktora gıttım kızlar sızde de oldu mu bılmem doktor kesen var ama cok kucuk dedı bıraz moral bozuklugu oldu benım için 3.8mm olarak ölçtü 4 haftalık görünüyor dedı cookk sevınme moral bozukluguda yapma dedı.tekrardan betahcg testı ıcın kan verdım ogleden sonra alacagım sonucu.Allahhhhhhhhımm cok sey bılo olmakta kötü ınsanın aklına sureklı kötü seyler gelıyor.dua edın kızlar Allah hayırlısı neyse sabrıyla gucuyle bırlıkte versın hepimize

hiç iyi değilim kızlar artık dayanamıyorum bu işyerindeki baskıya elim ayağım titriyor sinirden

ay canım kendini üzmemeye çalış şimdi hormonlarından dolayıda sıkıntılar yaşayabilirsin arkadaşın dediği gibi rapor almaya çalış bence

canım bozma moralini bol bol dua et. onu hissetmeye çalış Allah verdiyse tutunması için herşey ona kalmıştır. Dua et bol bol moralini bozma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…