Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar aypek dışında bulantısı falan başlayan var mı?Bende hala tık yok oğluma hamileyken çaydan ve sigaradan tiksinmiştim henüz oda olmadı.Sadece göğüsüm biraz ağrıyor ve bide gece çok sık uyanıp sabah erkenden kalkıyorum.Oysa eskiden deliksiz uyurdum.Bunun hamilelikle alakası varmıdır sizce?

canım bozma moralini bol bol dua et. onu hissetmeye çalış Allah verdiyse tutunması için herşey ona kalmıştır. Dua et bol bol moralini bozma..

sagol canım ya her gün yasin okuyorum kızlar sizin içinde dua edıyorum.bebegı ben aslında hıssedıyorum ben burdayım dıye cıglık aatıyor sankı içimde...ya hayırlısıyla dogsunda poposu ısırcam onun ne naz yaptın bana dıye:)

Ay canım sağol Allah razı olsun. Uy ne güzel olur onların popoları şimdi yumuşacık o ellere ne demeliii

ah kızlar bu ilk 12 hafta hep bir endişe ile geçiyor.. hep.. benim zor geçmişti walla.. aklım fikrim bebeğimdeydi.. hep endişeliydim.. ama zaman geçtikçe sakinleşiceksiniz sizde.. benim çok miğdem bulanıodu, 8. haftada bıçak gibi kesilmişti ancak 15 gün sonra yine başlamıştı.. birde halsizlik hat safhadaydı.. halende devam ediyor...mayıs ayımda bu şekilde geçicekmiş ama sonra rahatlıycakmışım.. Allah hepimizin yavrularına sağlık versin

Ben de öyleyim uyku uyuyamaz oldum bu sabah 4 te uyandım, mide bulantısı da yok hala

Bende bulantı yok ama sabahları baş dönmesi var ve daha yataktan kalkmadan başlıyor. sağ tarafıma dönünce uçuyorum sanki. çok yavaş hareket edip geçiriyorum. benimde göğüslerim acıyor. arada karnımın altı ağrıyor hala. bazen sağ bazen sol. bacaklarım ağrıyor. ve sürekli uzanmak istiyorum. bulantı henüz yok.

Canım evet aynen ole bir çoğumuz hala bebişlerini göremedi bende dahil onun için meraklardayız. henüz bir zorluk yaşamadım şahsen inşallah sağlıklıdır bebişim. inşallah seninde bulantıların bir an önce biter. kaçıncı haftada bulantılar başladı sende. yada kk daki diğer arkadaşlarında. henüz bizim ekipte mide bulantıları başlamadı. çoğunluk 6. haftada

bende de bulantı yok 7+4 haftalık hamileyim. Ama ben bu konuda endişe etmiyorum çünkü ablamve annemde de çok nadir bulantı olmuş. oyüzden bu şekilde devam edebilir...

yalnız halsizlik var sürekli bir uzanasım miskinlik yapasım var :)

ben galiba 6. haftaya yeni gitdim henüz bendede yok. inşallah ta olmaz. miskinlik hep bendede var malesef.:44:

tam bulantı değil ama hafif baş dönmesiyle beraber miğdem karışıkmış gibi bir his var. ayrıca kafayı koysam şimdi uyurum:))) çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.

domestik günlük: 32. Gün[/SIZE]

Ne güzel yazmışsın bi solukta okudum

teşekkür ederim, mutlu oldumm:))

Son düzenleme:
selam kızlarrr

haftasonu kese görünmedii,okdar korktum ki anlatamam.
Neyseki bugün göründüüüü çok şükürrr

Bunla geçmiş olsun canım.
Gebelik haftası, son adet tarihi başlangıcına göre hesaplanıyor, ama bazen geç döllenme olduğunda 1 hafta geri görünebiliyor gelişimi. Bende öyle oldu. Normalde 6 haftalık, ama 5 haftalık dedi doktor. Belki seninki de o yüzden görünmemiştir, daha çok küçükler.

Selam,
benimde bulantım yok , uykum çok :) ama gece deliksiz uyuyan ben artık uyuyamıyorum :)
1 hafta boyunca geceleri acayip terliyordum 3 defa falan üstümü değiştiriyorum. o bitti şimdi tuvalete taşınıyorum :)
ama hala sigaradan , çaydan , kahveden tiskinemedim ((

yaa doktor birsey de demiyoo kötü düşünme birsy demek için erkenn vss....bende birsey diyemedim tabiii..
simdi sadece kese göründü 15 gün snra gell dedii,ozaman içini de görürüz dedii.
Pek hoşlaşmadım o kelimeyle ama neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…