canım bozma moralini bol bol dua et. onu hissetmeye çalış Allah verdiyse tutunması için herşey ona kalmıştır. Dua et bol bol moralini bozma..
sagol canım ya her gün yasin okuyorum kızlar sizin içinde dua edıyorum.bebegı ben aslında hıssedıyorum ben burdayım dıye cıglık aatıyor sankı içimde...ya hayırlısıyla dogsunda poposu ısırcam onun ne naz yaptın bana dıye:)
vajinal ultrasonlada baktı üsttende de baktı.....1 hafta sonra tekrar bakılacak nasıl gececek bır hafta sımdı bılmem ben gene komsu gezmelerıne dadanayım bari:)Ağrıda olan varsa beklerım kızlar zaman anca boyle gecer
Ben eminim güzel haber alacaksın o yüzden kendini oyalaman en güzeli.
Kızlar aypek dışında bulantısı falan başlayan var mı?Bende hala tık yok oğluma hamileyken çaydan ve sigaradan tiksinmiştim henüz oda olmadı.Sadece göğüsüm biraz ağrıyor ve bide gece çok sık uyanıp sabah erkenden kalkıyorum.Oysa eskiden deliksiz uyurdum.Bunun hamilelikle alakası varmıdır sizce?
Kızlar aypek dışında bulantısı falan başlayan var mı?Bende hala tık yok oğluma hamileyken çaydan ve sigaradan tiksinmiştim henüz oda olmadı.Sadece göğüsüm biraz ağrıyor ve bide gece çok sık uyanıp sabah erkenden kalkıyorum.Oysa eskiden deliksiz uyurdum.Bunun hamilelikle alakası varmıdır sizce?
ah kızlar bu ilk 12 hafta hep bir endişe ile geçiyor.. hep.. benim zor geçmişti walla.. aklım fikrim bebeğimdeydi.. hep endişeliydim.. ama zaman geçtikçe sakinleşiceksiniz sizde.. benim çok miğdem bulanıodu, 8. haftada bıçak gibi kesilmişti ancak 15 gün sonra yine başlamıştı.. birde halsizlik hat safhadaydı.. halende devam ediyor...mayıs ayımda bu şekilde geçicekmiş ama sonra rahatlıycakmışım.. Allah hepimizin yavrularına sağlık versin
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al kızlar facede aralık anneleri diye grubumuz var.. katılmak isteyenleri bekliyoruz..
bende de bulantı yok 7+4 haftalık hamileyim. Ama ben bu konuda endişe etmiyorum çünkü ablamve annemde de çok nadir bulantı olmuş. oyüzden bu şekilde devam edebilir...
yalnız halsizlik var sürekli bir uzanasım miskinlik yapasım var :)
Canım benim hamileliğimden eşim hariç kimsenin haberi yok oraya kayıt olursam herkes anlar sanırım . burası iyhi bana şimdilik.
grup kapalı..senin paylaşımlarını falan kimse göremez yani.. gene de sen bilrsin..
ben galiba 6. haftaya yeni gitdim henüz bendede yok. inşallah ta olmaz. miskinlik hep bendede var malesef.:44:
selam kızlarrr
haftasonu kese görünmedii,okdar korktum ki anlatamam.
Neyseki bugün göründüüüü çok şükürrr
Bunla geçmiş olsun canım.
Gebelik haftası, son adet tarihi başlangıcına göre hesaplanıyor, ama bazen geç döllenme olduğunda 1 hafta geri görünebiliyor gelişimi. Bende öyle oldu. Normalde 6 haftalık, ama 5 haftalık dedi doktor. Belki seninki de o yüzden görünmemiştir, daha çok küçükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?