Nisan Ayı Hamişleri

kızlar büyüklerimizin dediklerine göre ;

kız çocuğu uyku getirir, erkek çocuk bel ağrıtırmış .

Ayrıca erkek bebek hemen kesede gözükürmüş. Kız hemen göstermezmiş kendini :)

Aynen canım bende de bulantı yok. 7/24 uyuyasım var :) yok böyle bir uyku hele yemekten sonra dayanamıyorum

AY BENDE ŞİMDİ YEMEK YEDİM EVDE OLSAMDA UYUSAMMM EVDE OLAN HATUNLAR ÇOK ŞANSLISINIZ...

selam kızlarrr

haftasonu kese görünmedii,okdar korktum ki anlatamam.
Neyseki bugün göründüüüü çok şükürrr

Gözün aydın canım bende c.tesi gideceğim hayırlısıyla bizimkide görünür inşallah. Bide kalp atışlarını duydukmu deme keyfimize..

hiç iyi değilim kızlar artık dayanamıyorum bu işyerindeki baskıya elim ayağım titriyor sinirden

Aynen katılıyorum. sinirden çığlık atıcam artık. Ayrıca ev bulup taşınmamız lazım. Ev sahibi evi satıyormuş .Herşey bu kadar üst üstemi gelir.

İşemi gitcem , evmi toplucam, evmi bakıcam, napcam ben yaaa (((

Evet bende bu hafta gideceğim , kalp atışlarını duyarım İNŞALLAHH :)

saol canım yarın sabah test yapcam şuan çantamda test var sabahtan beri elim çantama gıdıdo ama cesaret edemyrm....hayrlısı allahtan

bende çok çok çok idrara çıkmaya başladım bide uyku düzenim bozuldu uyuyamıyorum kızlar yaaa

Bizimde taşınmamız lazım kışın evimiz çok soğuk oluyor 385 tl doğalgaz ödüyorum kışın arakat bir yer şart banada inan benimde gözümde büyüyor.
Herşeyde var bi hayır belki dah güzel bir yeriniz olur.

Evet bende bu hafta gideceğim , kalp atışlarını duyarım İNŞALLAHH :)

İnşallah canımmm

Merhaba arkadaşlar, benim bat 5 nisan, hala adet olmadım, dün test yaptım negatifti. 2 aydır adet düzenim bozuldu, geçen ay 1 hafta gecikti adetim ama hiç bir belirti yaşamadığım için merak bile etmemiştim zaten de 34. gün adet oldum. Bu ay sürekli bel ve kasık ağrıları, bacak ağrıları, gaz sancısı çektim. 27 Nisan da doktora gitmeye karar verdiğim gün kasık ağrılarımdan eciş bücüş yürümeye başlamıştım. Doktor baktı ve senin yumurtan henüz çatlamamış dedi ve aynı gün için ilişki önerdi. Bu ağrıları yumurtam çatlayana kadar çektim, şimdi sadece gaz var. Acaba yumurta çatlamak üzeremiydi? Ben de bilgisiz olduğum için sormak aklıma bile gelmedi. Yarın yine 34. gün olacak ve ben hala adet olmadım... 3-4 gündür dişimin biri ağrıyor, ağrıması bana çok ilginç geldi çünkü o dişimi kanal tedavisi yaptırmıştım 2 ay önce, yani sinirleri alındığı için birşey hissetmem imkansız herhalde. Bugün gidip göstereceğim doktora. Eski sayfaları okudum da diş ağrısı çekenler olmuş, bebeğin kemik gelişimi için kalsiyuma ihtiyacı varmış buyüzden diş ağrısı yapabilir diye yazılmış. Bir de 2 arkadaşım da hamile kalmadan birkaç ay önce adetleri gecikmeye başlamış,bebek yerini hazırlıyor demişler... Ben her ay 28 güne bir adet olurken 2 aydır 34. günü görüyorum...Benzer durumda olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi?

canımmm bende aynı durumdayım sigaraya zaten ço bağımlılığım yoktu 1 haftadır içmiyorum çok şükür (bebişi öğrendiğimden beri )
Çayı bende çok seviyorum amaaa vazgeçemiyorummmmmm

canımmm ya bende ayın 26 sına randevu aldım bakalım bizde görebilecekmiyiz patates cücüğümü

İnşallah benim ki de gebelik belirtisidir...

herkese merhaba anne adayları.bende 2 bebeği bekleyenlerdenim.4,5 yıl geçti aradan unutmuştum bu duyguları :) kan testinden sonra hiç gitmedim doktora.sat 2nisandı.haftaya gidicem inşallah ozamn kesede görünür diye düşünüyorum.benim kasık ağrım,akıntım ve ara ara baş dönmem var onun dışında çok şükür iyiyim.sizler ne durumdasınız.

aynen canım Allah yardımcımız olsun ben bebiş doğsun 4 aylık doğum izninden sonra 6 aylık ücretsiz izin isticem.. sonrası allah kerim ama çalışmayı pek düşünmüyorum.. bizimde evde rutubet var yaa bebek odası yapacağımız odada hemdee nasıl çözücem bilemiyorum

kızlar benim canım 2 gündür türk kahvesi isitiyor okuduklarıma göre çay ev hertürlü kahve yasak :126:

saol canım yarın sabah test yapcam şuan çantamda test var sabahtan beri elim çantama gıdıdo ama cesaret edemyrm....hayrlısı allahtan

o duyguyu çok iyi biliyorum canım ben 2- 3 gün geçmişti adetim hemen yaptım sende bir iki gün daha bekle bence Allah hayırlsıını nasip etsin..

Ayrıca 1 haftadır kabızlık var ne yapsam durduramıyorum. Su içiyorum, kayısı püresi, dut püresi, activia... ne yesem kabızlığa çözüm bulamıyorum. Hamileliğinin ilk haftalarında bu sıkıntıları çeken var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…