Aynen canım bende de bulantı yok. 7/24 uyuyasım var :) yok böyle bir uyku hele yemekten sonra dayanamıyorum
selam kızlarrr
haftasonu kese görünmedii,okdar korktum ki anlatamam.
Neyseki bugün göründüüüü çok şükürrr
hiç iyi değilim kızlar artık dayanamıyorum bu işyerindeki baskıya elim ayağım titriyor sinirden
AY BENDE ŞİMDİ YEMEK YEDİM EVDE OLSAMDA UYUSAMMM EVDE OLAN HATUNLAR ÇOK ŞANSLISINIZ...
Evet bende yemekten geldim şimdi. Evde olsamda uyusam off ne iyi gelirdi :))
Çalış çalış çalış , pazartesi sendromu
Gözün aydın canım bende c.tesi gideceğim hayırlısıyla bizimkide görünür inşallah. Bide kalp atışlarını duydukmu deme keyfimize..
sabırsızsan, kim ne derse desin o testi yapıyorsun:) ben sağlık ocağında öğrenene kadar 5 test yaptım kendi kendime 3 gün içinde. sanırım senin de ilk bebek. strese sokmamaya çalış kendini. her şeyin hayırlısı. günün daha önce şaşmadıysa yarın sabah yapabilirsin. ya da sabredebilirsen ertesi gün daha iyi olur. gönlünce olsun da Mayıs ayı hamişlerine katıl sen de:)
tam da pazartesi. hangi bankadaydın canım sen?
Fırsatın varsa rapor alsana
Kızlar aypek dışında bulantısı falan başlayan var mı?Bende hala tık yok oğluma hamileyken çaydan ve sigaradan tiksinmiştim henüz oda olmadı.Sadece göğüsüm biraz ağrıyor ve bide gece çok sık uyanıp sabah erkenden kalkıyorum.Oysa eskiden deliksiz uyurdum.Bunun hamilelikle alakası varmıdır sizce?
Aynen katılıyorum. sinirden çığlık atıcam artık. Ayrıca ev bulup taşınmamız lazım. Ev sahibi evi satıyormuş .Herşey bu kadar üst üstemi gelir.
İşemi gitcem , evmi toplucam, evmi bakıcam, napcam ben yaaa(((
Evet bende bu hafta gideceğim , kalp atışlarını duyarım İNŞALLAHH :)
Selam,
benimde bulantım yok , uykum çok :) ama gece deliksiz uyuyan ben artık uyuyamıyorum :)
1 hafta boyunca geceleri acayip terliyordum 3 defa falan üstümü değiştiriyorum. o bitti şimdi tuvalete taşınıyorum :)
ama hala sigaradan , çaydan , kahveden tiskinemedim((
AY BENDE ŞİMDİ YEMEK YEDİM EVDE OLSAMDA UYUSAMMM EVDE OLAN HATUNLAR ÇOK ŞANSLISINIZ...
Gözün aydın canım bende c.tesi gideceğim hayırlısıyla bizimkide görünür inşallah. Bide kalp atışlarını duydukmu deme keyfimize..
yaa aynenn dimi
bacaklarımda böyle sey gibi hani yağmur yağmadan önce hafiften böyle uyusur gibi halsiz gibi bir ağrı varr,
onuda diş doktoruyla konuştum dediki
Düşün içinizde bir kemik olusumu oluyor,nerden alıcak bu kalsiyumu tabiki sizin vucuttan
Dişler sızlarr,bacaklar sızlar dedii
o yüzden herzamankinden 2 kat daha iyi bakcaksın dişlerine dedi..
Gerekirse doktorlar kalsiyum için vitamin veriyo dedii...
su sıralar bol bol kalsiyum almamız lazımm canım
canımmm ya bende ayın 26 sına randevu aldım bakalım bizde görebilecekmiyiz patates cücüğümü
Aynen katılıyorum. sinirden çığlık atıcam artık. Ayrıca ev bulup taşınmamız lazım. Ev sahibi evi satıyormuş .Herşey bu kadar üst üstemi gelir.
İşemi gitcem , evmi toplucam, evmi bakıcam, napcam ben yaaa(((
saol canım yarın sabah test yapcam şuan çantamda test var sabahtan beri elim çantama gıdıdo ama cesaret edemyrm....hayrlısı allahtan
ay görelim artık çok meraklardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?