kızlar benim canım 2 gündür türk kahvesi isitiyor okuduklarıma göre çay ev hertürlü kahve yasak :126:
Canım senin lekelenmelere doktor bi şi dedi mi, karışımlar hakkında hiç bilgim yok malesef[
doktorum içerde bi şey görünmüyo diyo canım.biçok sebebi olabilirmiş. bilmiyorum ki...
ya kızlar bu saç dökülmesi bende de coooookk cok fazla son bır haftadır bu normal bırsey sanırım.ayrıca dişlerimde sızlıyor ara ara.sabah doktora gıttım kızlar sızde de oldu mu bılmem doktor kesen var ama cok kucuk dedı bıraz moral bozuklugu oldu benım için 3.8mm olarak ölçtü 4 haftalık görünüyor dedı cookk sevınme moral bozukluguda yapma dedı.tekrardan betahcg testı ıcın kan verdım ogleden sonra alacagım sonucu.Allahhhhhhhhımm cok sey bılo olmakta kötü ınsanın aklına sureklı kötü seyler gelıyor.dua edın kızlar Allah hayırlısı neyse sabrıyla gucuyle bırlıkte versın hepimize
Kızlar aypek dışında bulantısı falan başlayan var mı?Bende hala tık yok oğluma hamileyken çaydan ve sigaradan tiksinmiştim henüz oda olmadı.Sadece göğüsüm biraz ağrıyor ve bide gece çok sık uyanıp sabah erkenden kalkıyorum.Oysa eskiden deliksiz uyurdum.Bunun hamilelikle alakası varmıdır sizce?
ya kızlar bu saç dökülmesi bende de coooookk cok fazla son bır haftadır bu normal bırsey sanırım.ayrıca dişlerimde sızlıyor ara ara.sabah doktora gıttım kızlar sızde de oldu mu bılmem doktor kesen var ama cok kucuk dedı bıraz moral bozuklugu oldu benım için 3.8mm olarak ölçtü 4 haftalık görünüyor dedı cookk sevınme moral bozukluguda yapma dedı.tekrardan betahcg testı ıcın kan verdım ogleden sonra alacagım sonucu.Allahhhhhhhhımm cok sey bılo olmakta kötü ınsanın aklına sureklı kötü seyler gelıyor.dua edın kızlar Allah hayırlısı neyse sabrıyla gucuyle bırlıkte versın hepimize
Ayrıca 1 haftadır kabızlık var ne yapsam durduramıyorum. Su içiyorum, kayısı püresi, dut püresi, activia... ne yesem kabızlığa çözüm bulamıyorum. Hamileliğinin ilk haftalarında bu sıkıntıları çeken var mı aranızda?
Ayrıca 1 haftadır kabızlık var ne yapsam durduramıyorum. Su içiyorum, kayısı püresi, dut püresi, activia... ne yesem kabızlığa çözüm bulamıyorum. Hamileliğinin ilk haftalarında bu sıkıntıları çeken var mı aranızda?
valla şu moral bozukluğunu felan attım üzerimden bebişime odaklandım şimdi.. hatta dün isimler sözlüğü ve bebek bakım kitabı aldım
ayyy anacuğum bende damlasakızlısına hastayımdır yani arçelikten kahve mak. almıştım yavrum mutfakta gözümün içine bakıyor ama içemiyorum yasak diye
Merhaba arkadaşlar, benim bat 5 nisan, hala adet olmadım, dün test yaptım negatifti. 2 aydır adet düzenim bozuldu, geçen ay 1 hafta gecikti adetim ama hiç bir belirti yaşamadığım için merak bile etmemiştim zaten de 34. gün adet oldum. Bu ay sürekli bel ve kasık ağrıları, bacak ağrıları, gaz sancısı çektim. 27 Nisan da doktora gitmeye karar verdiğim gün kasık ağrılarımdan eciş bücüş yürümeye başlamıştım. doktor baktı ve senin yumurtan henüz çatlamamış dedi ve aynı gün için ilişki önerdi. Bu ağrıları yumurtam çatlayana kadar çektim, şimdi sadece gaz var. Acaba yumurta çatlamak üzeremiydi? Ben de bilgisiz olduğum için sormak aklıma bile gelmedi. Yarın yine 34. gün olacak ve ben hala adet olmadım... 3-4 gündür dişimin biri ağrıyor, ağrıması bana çok ilginç geldi çünkü o dişimi kanal tedavisi yaptırmıştım 2 ay önce, yani sinirleri alındığı için birşey hissetmem imkansız herhalde. Bugün gidip göstereceğim doktora. Eski sayfaları okudum da diş ağrısı çekenler olmuş, bebeğin kemik gelişimi için kalsiyuma ihtiyacı varmış buyüzden diş ağrısı yapabilir diye yazılmış. Bir de 2 arkadaşım da hamile kalmadan birkaç ay önce adetleri gecikmeye başlamış,bebek yerini hazırlıyor demişler... Ben her ay 28 güne bir adet olurken 2 aydır 34. günü görüyorum...Benzer durumda olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi?
Ayrıca 1 haftadır da kabızlık var ve çözüm bulamıyorum, kayısı ve dut püresi, activia yiyorum bol bol su içiyorum ama yok...Benzer belirtiler yaşayan yok mu aranızda?
merhaba arkadaşlar. ben de 6. haftanın içindyim. adetlerim düzensizdi o yüzden sata göre belirlemiyoruz. geçtiğimiz cuma vajinal ultrasonda bebeğim 3mm ölçüldü. kalp atışı henüz yok. bulantılarım, aşırı uyku hali falan yok. ben de sabah erkenden uyanıyorum. geceleri de uyanıyorum. bana doktor hala folik asit vermedi. kafama göre kullanmak da istemiyorum. siz başladınız mı?
Canım endişelenmene gerek yok benim de ilk gittiğimde çok küçük dedi, kesesini bile göremedik, 1 hafta sonra kesesini gördük,ama içindeki öyle küçük ki ondan göremeyiz diyo doktorlar.yaa doktor birsey de demiyoo kötü düşünme birsy demek için erkenn vss....bende birsey diyemedim tabiii..
simdi sadece kese göründü 15 gün snra gell dedii,ozaman içini de görürüz dedii.
Pek hoşlaşmadım o kelimeyle ama neyse...
kızlar benim canım 2 gündür türk kahvesi isitiyor okuduklarıma göre çay ev hertürlü kahve yasak :126:
yaa doktor birsey de demiyoo kötü düşünme birsy demek için erkenn vss....bende birsey diyemedim tabiii..
simdi sadece kese göründü 15 gün snra gell dedii,ozaman içini de görürüz dedii.
Pek hoşlaşmadım o kelimeyle ama neyse...
merhaba arkadaşlar. ben de 6. haftanın içindyim. adetlerim düzensizdi o yüzden sata göre belirlemiyoruz. geçtiğimiz cuma vajinal ultrasonda bebeğim 3mm ölçüldü. kalp atışı henüz yok. bulantılarım, aşırı uyku hali falan yok. ben de sabah erkenden uyanıyorum. geceleri de uyanıyorum. bana doktor hala folik asit vermedi. kafama göre kullanmak da istemiyorum. siz başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?