Nisan Ayı Hamişleri

kızlar benim canım 2 gündür türk kahvesi isitiyor okuduklarıma göre çay ev hertürlü kahve yasak :126:

ayyy anacuğum bende damlasakızlısına hastayımdır yani arçelikten kahve mak. almıştım yavrum mutfakta gözümün içine bakıyor ama içemiyorum yasak diye

Merhaba arkadaşlar, benim bat 5 nisan, hala adet olmadım, dün test yaptım negatifti. 2 aydır adet düzenim bozuldu, geçen ay 1 hafta gecikti adetim ama hiç bir belirti yaşamadığım için merak bile etmemiştim zaten de 34. gün adet oldum. Bu ay sürekli bel ve kasık ağrıları, bacak ağrıları, gaz sancısı çektim. 27 Nisan da doktora gitmeye karar verdiğim gün kasık ağrılarımdan eciş bücüş yürümeye başlamıştım. doktor baktı ve senin yumurtan henüz çatlamamış dedi ve aynı gün için ilişki önerdi. Bu ağrıları yumurtam çatlayana kadar çektim, şimdi sadece gaz var. Acaba yumurta çatlamak üzeremiydi? Ben de bilgisiz olduğum için sormak aklıma bile gelmedi. Yarın yine 34. gün olacak ve ben hala adet olmadım... 3-4 gündür dişimin biri ağrıyor, ağrıması bana çok ilginç geldi çünkü o dişimi kanal tedavisi yaptırmıştım 2 ay önce, yani sinirleri alındığı için birşey hissetmem imkansız herhalde. Bugün gidip göstereceğim doktora. Eski sayfaları okudum da diş ağrısı çekenler olmuş, bebeğin kemik gelişimi için kalsiyuma ihtiyacı varmış buyüzden diş ağrısı yapabilir diye yazılmış. Bir de 2 arkadaşım da hamile kalmadan birkaç ay önce adetleri gecikmeye başlamış,bebek yerini hazırlıyor demişler... Ben her ay 28 güne bir adet olurken 2 aydır 34. günü görüyorum...Benzer durumda olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi?
Ayrıca 1 haftadır da kabızlık var ve çözüm bulamıyorum, kayısı ve dut püresi, activia yiyorum bol bol su içiyorum ama yok...Benzer belirtiler yaşayan yok mu aranızda?

moralini bozma bence. gayet normal. bazılarının 4haftalıkken kesesi bile görünmüyo.

ay ben de çok sık uyanıyorum geceleri. ve sabahları erkenden kalkıyorum. sinir oldum kendime.ne güzel raporluyum,evde dinlenmem,uyumam gerekirken sabah en geç 7de kalkıyorum. 5te kalktığım bile oluyo. bi de hamilelik uyku yapar derler. bir de çok sık idrara çıkıyorum.ama kabızlık da var. kayısı yiyorum,lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum ama... kızlar bi de sütten dolayı mıdır,bilmem çok şişkinlik var. sanki şimdiden göbeğim çıktı gibi.normalda zayıf biriyim.hiç böyle olmazdı. bu şişkinlik normal mi sizce?sizler neler yaşıyosunuz?

Merhaba arkadaşlar, benim bat 5 nisan, hala adet olmadım, dün test yaptım negatifti. 2 aydır adet düzenim bozuldu, geçen ay 1 hafta gecikti adetim ama hiç bir belirti yaşamadığım için merak bile etmemiştim zaten de 34. gün adet oldum. Bu ay sürekli bel ve kasık ağrıları, bacak ağrıları, gaz sancısı çektim. 27 Nisan da doktora gitmeye karar verdiğim gün kasık ağrılarımdan eciş bücüş yürümeye başlamıştım. doktor baktı ve senin yumurtan henüz çatlamamış dedi ve aynı gün için ilişki önerdi. Bu ağrıları yumurtam çatlayana kadar çektim, şimdi sadece gaz var. Acaba yumurta çatlamak üzeremiydi? Ben de bilgisiz olduğum için sormak aklıma bile gelmedi. Yarın yine 34. gün olacak ve ben hala adet olmadım... 3-4 gündür dişimin biri ağrıyor, ağrıması bana çok ilginç geldi çünkü o dişimi kanal tedavisi yaptırmıştım 2 ay önce, yani sinirleri alındığı için birşey hissetmem imkansız herhalde. Bugün gidip göstereceğim doktora. Eski sayfaları okudum da diş ağrısı çekenler olmuş, bebeğin kemik gelişimi için kalsiyuma ihtiyacı varmış buyüzden diş ağrısı yapabilir diye yazılmış. Bir de 2 arkadaşım da hamile kalmadan birkaç ay önce adetleri gecikmeye başlamış,bebek yerini hazırlıyor demişler... Ben her ay 28 güne bir adet olurken 2 aydır 34. günü görüyorum...Benzer durumda olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi?
Ayrıca 1 haftadır da kabızlık var ve çözüm bulamıyorum, kayısı ve dut püresi, activia yiyorum bol bol su içiyorum ama yok...Benzer belirtiler yaşayan yok mu aranızda?

yaaa canım bende 4 haftalıktı gittiğimde benimde kese 3,8 mm çıktı doktor bana küçük felan demedi ama canını sıkma bence

Slm guzel anneler valla bendede bulanti hic yok ama cok duygusalim hemen agliyasim var gozum doluyor ya bide halsizlikcok miskinlik edesim var bidebu hafta goguslerim sisti bu iyi bir haber dimi biz cok heycanliyiz kizlar esim herkese soylemek istiyo ama ben kalbini bi duyalim findik kurdumu gorelim ondan sonra diyorum

evet canım aynısı bendede var. istediğini ye iç olmuyo. kabızlık zor valla. birde çalışıyorum. mecburen çıkan yemeklerden yiyorum. iyice taş gibi oluyo bağırsaklar.
zor valla yaa. geçer inşallah.

CANIM bendede var malesef bol bol yeşillik ye
valla şu moral bozukluğunu felan attım üzerimden bebişime odaklandım şimdi.. hatta dün isimler sözlüğü ve bebek bakım kitabı aldım

ay bizde eşimle internetten bebek isimleri bakıyoruz sürekli nedense hep kız isimlerine bakıyoruz.

ayyy anacuğum bende damlasakızlısına hastayımdır yani arçelikten kahve mak. almıştım yavrum mutfakta gözümün içine bakıyor ama içemiyorum yasak diye

Ay deme kız gelemde bi sütlüsünden yapakta içek bari yazık bize . bizim çocuklar zenci doğarmış

canım sorularının en net ceavbını doktorlar verir bizde daha çok yeniyiz ne diyelimki şimdi

merhaba arkadaşlar. ben de 6. haftanın içindyim. adetlerim düzensizdi o yüzden sata göre belirlemiyoruz. geçtiğimiz cuma vajinal ultrasonda bebeğim 3mm ölçüldü. kalp atışı henüz yok. bulantılarım, aşırı uyku hali falan yok. ben de sabah erkenden uyanıyorum. geceleri de uyanıyorum. bana doktor hala folik asit vermedi. kafama göre kullanmak da istemiyorum. siz başladınız mı?

Kızlar hastanelerde normal - sezaryan doğum fiyatları nasıl?.. ben bursadayım kafam karıştı valla herkes ayrı bişey diyor ama Özel Jimer Hastanesi var sadece kadın doğum üzerine ayın 21 inde ondan randevu aldım, 26 sı içinde doruk hastanesinden randevu aldım.. ikisinede gidicem galiba hangisinden memnun kalırsam bakalım ona devam edicem..

hayret bişey ya doktor neden folik asit vermezki canım hemen al folibol 5mg günde bir adet..

Canım endişelenmene gerek yok benim de ilk gittiğimde çok küçük dedi, kesesini bile göremedik, 1 hafta sonra kesesini gördük,ama içindeki öyle küçük ki ondan göremeyiz diyo doktorlar.

kızlar benim canım 2 gündür türk kahvesi isitiyor okuduklarıma göre çay ev hertürlü kahve yasak :126:

çok fazla abartmadan günlük içebilirsin cnım. doktorlarda kimisi iç der kimisi içme der. yurt dışında herkes herşeyi yapıomuş bizim burda birtek herşeye yasak diyorlar.

hiç kafana takma canım. benim doktorumda öle demişti. anlıyorum seni çok sinir bozucu bişey ama bi dahaki randevunda inş görürsün. daha çok ufak o.

doktorlara sinirrrrrrrrrrrrr oluyorummmmmmmmm... hemen herşeyin en kötüsünü söylüyolar.. karşıdaki insanın psikolojisni hiç düşünmüyolar..
Benim önceki hamileliğimde bi doktora gittim ilk muayeneye bana diyoki. bişey gözüküyo ama kesede olabilir kan pıhtısıda olabilir..Gel de üzülme, delirme..

2 hafta sonra başk doktora gittim kalp atışları bile duyuldu..İlla korkutcaklar insanı..

Ben de bunu anlamıyorum. Ben nereye gitsem herkesin ilk ağzından çıkan folik asit oldu. Burdaysa bir sürü kişinin doktoru bahsetmemiş bile. Madem bu kadar yaşamsal bu doktorlar neden vermiyor?

yeni yazı: Facebook kapak resimleri domestik günlük: Bebek bekleyenler için Facebook kapak resimleri

kızlar meyvelerinizi yedinizmi bugün bakalım? sabah kocacım yanıma sandwich ve meyve koymuş bide üşenmemiş yıkamış onları valla bir an annem yolluk hazırlamış gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…