selam kızlarrr
haftasonu kese görünmedii,okdar korktum ki anlatamam.
Neyseki bugün göründüüüü çok şükürrr
merhaba arkadaşlar :))
herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum sağlıklı hamilelikler inşaalah
bende sat tarihimi net söyleyemedim doktora keseyi 4 mm gördük şükür 15 gün sonraya kalp atışı için gideceğiz inş.
hafif lekelenmeden dolayı tedbiren progestan verdi doktor
bebişleri sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaalah herkesi tekrar tebrik ediyorummmm
bizde seni tebrik ediyoruz kuzucum aramıza hoşgeldinnn :119: :124:
kızlar bende bugun ögrendim 3.5 haftalik hamileymisim.. nedense mutlu olamiyorum su an kendimi cok tuhaf hissediyorum tuhaf bir heyecan var kalbim deli gibi carpiyor ama ayni zamanda kötü birsey olucakmis gibi hissediyorum.. yasim 23 ve 1,5 senelik evliyim neden böyleyim yaa
Galiba hamilelik belirtisi olarak en çok sık tuvalete gitme ortak çoğumuzda, gece uykumdan uyanıyorum bir kaç kere sonra da uyu uyuyabilirsen
Galiba hamilelik belirtisi olarak en çok sık tuvalete gitme ortak çoğumuzda, gece uykumdan uyanıyorum bir kaç kere sonra da uyu uyuyabilirsen
Kızlar bende geceleri cise kalkmaktan uyuyamiyorum. Erken yatıp erken kalkiorum. Bu cis meselesi için yatmadan önceki sıvı alımlarını azaltacağım.
Bu arada kahve konusunda, her gün olmasa da yemeklerden BI saat geçtikten sonra günde BI kere icebilirsiniz canınız o kadar çekiyorsa. Nacizane önerim ( okuduklarım da bunu doğruluyor)
merhaba arkadaşlar. ben de 6. haftanın içindyim. adetlerim düzensizdi o yüzden sata göre belirlemiyoruz. geçtiğimiz cuma vajinal ultrasonda bebeğim 3mm ölçüldü. kalp atışı henüz yok. bulantılarım, aşırı uyku hali falan yok. ben de sabah erkenden uyanıyorum. geceleri de uyanıyorum. bana doktor hala folik asit vermedi. kafama göre kullanmak da istemiyorum. siz başladınız mı?
çok fazla abartmadan günlük içebilirsin cnım. doktorlarda kimisi iç der kimisi içme der. yurt dışında herkes herşeyi yapıomuş bizim burda birtek herşeye yasak diyorlar.
yeni yazı: Facebook kapak resimleri domestik günlük: Bebek bekleyenler için Facebook kapak resimleri
yazdıkların gerçekten çok eğlenceli canım, bir sonraki yazını iple çekiyorum :)
Kizlarrrrr benim yemek canim istemiyor acikiyorum ama canim istemiyor pek zorlq yiyorum bu hamileliten midir acaba
[ kızlarrr moral verici mesajlarınız ıcın tesekkur ederım.ögleden sonra betahcg sonucu aldım cok cok ıyı 3864 cıktı doktorumla konustum o pek kantestı yaptırma taraftarı degıldı moralın bozulur dıyordu ben gıttım özelden yaptırdım yuksek cıkması acayıp moral oldu doktorum " aaa cok ıyı banada moral oldu dedı":) alem bu doktor yaa...kızlar ınsallah bugunden sonraa kesem yeterınce buyur haftaya kadar nasıl gecer zaman bılmıyorum kontrol haftaya pazartesi.bu arada bol bol migde bulantısı halsızlık var..aksama dogru şarşı bıtmıs telefon gıbı hıssedıyorum kendımı...kızlar ıyıkı varsınız hepınıze dua edıyorum sızde dualarınızı esırgemeyın.Rabbim hayırlı anne babalar olmayı nasıp etsin hayırlı evlatlar nasip etsin.evlat hasretı cektırmesın ısteyen herkesın kucaklarını bos bırakmasın bebeklerımız Rabbıme amanet olsun. Allah hakkımızdakı ne hayırlıysan sabıryla gucuyle bırlıkte verin....AMİNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?