Nisan Ayı Hamişleri

selam kızlarrr

haftasonu kese görünmedii,okdar korktum ki anlatamam.
Neyseki bugün göründüüüü çok şükürrr

Canım bende doktora gittiğimde keseyi görememişti. B Hcg istemişti 1600 çıkmıştı çok korkmuştum bende 1000in üzerinde ama görünmedi diye. Ama BI arkadasın da dediği gibi geç döllenme olabilior. Zira iki gün sonra sağlıklı bebisimi gördüm. Şimdi kalp atışlarında sıra.
Bu ara bende de bulantı yok ama kokular rahatsız etmeye başladı. Sigara da içmemeye calisiorm. zor oluo ama Bebis için katlaniorz

merhaba arkadaşlar :))
herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum sağlıklı hamilelikler inşaalah
bende sat tarihimi net söyleyemedim doktora keseyi 4 mm gördük şükür 15 gün sonraya kalp atışı için gideceğiz inş.
hafif lekelenmeden dolayı tedbiren progestan verdi doktor
bebişleri sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaalah herkesi tekrar tebrik ediyorummmm

merhaba arkadaşlar :))
herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum sağlıklı hamilelikler inşaalah
bende sat tarihimi net söyleyemedim doktora keseyi 4 mm gördük şükür 15 gün sonraya kalp atışı için gideceğiz inş.
hafif lekelenmeden dolayı tedbiren progestan verdi doktor
bebişleri sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaalah herkesi tekrar tebrik ediyorummmm

bizde seni tebrik ediyoruz kuzucum aramıza hoşgeldinnn :119: :124:

bizde seni tebrik ediyoruz kuzucum aramıza hoşgeldinnn :119: :124:

hoşbulduk canımm bende çizelge eklemek istiyorum ama sat tarihimi tam hatırlayamadım sanırım kese boyuna 30 eklenip 7 ye bölünce hafta tespiti yapılabiliyormuş 4.86mm kese ölçümü 30 eklenip 7 ye bölünce yaklaşık 5 haftaya denk geliyor gibi gibi

Kızlar bende geceleri cise kalkmaktan uyuyamiyorum. Erken yatıp erken kalkiorum. Bu cis meselesi için yatmadan önceki sıvı alımlarını azaltacağım.
Bu arada kahve konusunda, her gün olmasa da yemeklerden BI saat geçtikten sonra günde BI kere icebilirsiniz canınız o kadar çekiyorsa. Nacizane önerim ( okuduklarım da bunu doğruluyor)

cnm bende az önce öğrendim hamileyim 4 haftalık.benim 2.bebeğim sende ki duygular şu an bendede var.ilk bebekte böle olmamıştım tam tersi çok heyecanlanmıştım.sevinmiştim.gerçi bunu da planlı yaptık.sanırım bu duygusal durumlar hormonlarla alakalı bi durum die düşünüyorum.geçer merak etme

Galiba hamilelik belirtisi olarak en çok sık tuvalete gitme ortak çoğumuzda, gece uykumdan uyanıyorum bir kaç kere sonra da uyu uyuyabilirsen

Galiba hamilelik belirtisi olarak en çok sık tuvalete gitme ortak çoğumuzda, gece uykumdan uyanıyorum bir kaç kere sonra da uyu uyuyabilirsen

Ben de de var sık tuvalete çıkma, ama sadece gece değil, gün içerisinde de arttı wc yi ziyaretler:)

ben de içiyorum canım çektiğinde ama bol kremalı tabiki. zaten kafeinin de beyin gelişiminde yararı varmış, bazı doktorlar bu görüşte. çok canınız çekerse için kızlar, sonuçta biz değil bebişlerimiz istiyor

ben yaklaşık 4 ay önce başladım doktor tavsiyesiyle, 2 ay daha kullanacağım yani bebiş 3 aylık oluncaya kadar. normalde çoğu doktor gebelik düşünüyoruz diyen herkese veriyor. 2 arkadaşım daha kullanıyor benimle birlikte onlar daha çalışmalara başlamadılar bile üstelik. bir daha ki kontrolinde doktoruna sor bence...

çok fazla abartmadan günlük içebilirsin cnım. doktorlarda kimisi iç der kimisi içme der. yurt dışında herkes herşeyi yapıomuş bizim burda birtek herşeye yasak diyorlar.

Yurtdisindan bildiriyorum: herkes her seyi yapmiyor vallahi. en azindan bilincli olanlar, yoksa dunya umrunda olmayanlar uyusturucu da kullaniyor hamileyken. Gunde 200 mg'a kadar kafein sorun degil diyor kaynaklar. bakin su linkte bir liste var coffee ve tea diye aratirsaniz kahve ve cay cesitleri icin miktarlari yaziyor: Caffeine Content of Drinks . kola ve cikolatada da kafein var bu arada! ben tam bir caykoliktim, simdi decaf cay iciyorum, ikinci trimestr'dan sonra az da olsa normal caya geri donerim herhalde.

[ kızlarrr moral verici mesajlarınız ıcın tesekkur ederım.ögleden sonra betahcg sonucu aldım cok cok ıyı 3864 cıktı doktorumla konustum o pek kantestı yaptırma taraftarı degıldı moralın bozulur dıyordu ben gıttım özelden yaptırdım yuksek cıkması acayıp moral oldu doktorum " aaa cok ıyı banada moral oldu dedı":) alem bu doktor yaa...kızlar ınsallah bugunden sonraa kesem yeterınce buyur haftaya kadar nasıl gecer zaman bılmıyorum kontrol haftaya pazartesi.bu arada bol bol migde bulantısı halsızlık var..aksama dogru şarşı bıtmıs telefon gıbı hıssedıyorum kendımı...kızlar ıyıkı varsınız hepınıze dua edıyorum sızde dualarınızı esırgemeyın.Rabbim hayırlı anne babalar olmayı nasıp etsin hayırlı evlatlar nasip etsin.evlat hasretı cektırmesın ısteyen herkesın kucaklarını bos bırakmasın bebeklerımız Rabbıme amanet olsun. Allah hakkımızdakı ne hayırlıysan sabıryla gucuyle bırlıkte verin....AMİNNNNNNN

ayyy sormayın ya uykularım pok oldu valla deliksiz uyuyan ben gece en az 3 kere tuvalete kalkıyorum :120: kızlar ayrıca çok rüya görüyorum ya her gece mutlaka 1-2 rüya görüyorum.. son birşey daha sizde de bacak ağrısı varmı dizlerimden aşağısı kopuyor sanki çok ağrıyor bacaklarım

Kizlarrrrr benim yemek canim istemiyor acikiyorum ama canim istemiyor pek zorlq yiyorum bu hamileliten midir acaba

canımmmm kilo alıcam diyemi yemek istemiyorsun psikolojiktir ooooo kızzzz yemek yemek kadar güzel bişi varmı

canım benim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.. bir nefeste kurtulalım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…