Canım duyduğum kadarıyla ilk 3 ay hamileler bişi yiyemediklerinden ve mide bulantılarından zayıflarlarmış ama sonra kilo alımı başlıyor tabi.
ya kızlar sizdede sinir bozukluğu varmı ben o kadar sinirliyim ki zehir ettim resmen 2 gündür hayatı eşime
Akşam eve geldim mutfak ağzına kadar bulaşık dolu, makinada temizler var, biryandan yemek yapmam lazım ve saat 8,30 olmuş nasıl sinirlerim tepeme geldi.. söyleniyorum kendi kendime ''millet evinde bütün gün uyusun büyüsün ben hem işyerinde koşturuyorum hem evde nasıl hamilelik bu ya ben nasıl dinlenicem ki hafta sonu temizlik yap yok çamaşırı yok ütüsü yok yemeği bu nasıl hamilelik anlamadım'' diye..
Ay kızlar çıkardım ıspanakları yıkadım felan yemeği yetiştirmeye çalışıyorum o sinirle buzdolabının kapağını bir çarptım kapaktaki konserve sen düş pancar kavonozunu kır heryer pespembe turşu suyu oldumu ayyyy geldiler bana çıkardım bütün dolabın raflarını yıkadım sildim herşeyi tabi saat 10,30 felan oldu gittim yattım direk.. böylece akşam yemeği yememiş olduk .......
bende öyleyim canım bide ben bankadayım bireyselde Allahım ya karısını kaybeden bize geliyor yaniiAllah yardımcımız olsun.. insanlara kötü davranıyorum ya morelim bozuluyor yazık insanlar bilmedikleri için tabiki danışmak istiyorlar bazı konuları ama bazende suyunu çıkarıyorlar
amcamın birtanesi gelmiş elinde not kağıdı kızım bir baksana şuna hangisi iyi bunun? diyor.. bu ne amca dedim.. bilgisayar alıcamda sen okul okumuşsun anlarsın diyoryazmış 3 tane bilgisayar hangisini alayım diyor
Merhaba kızlar benim de hiç iştahım yok. Daha da kötüsü herşeyden tiksiniyorum,:120: midem bulanıyor sürekli. Üstelik çalışıyorum, evde olsam dinlenirdim. Ben ne yapacam ya bu bulantıları, hiçbir şeyden zevk almaz oldum. En sevdiğim şeylerin bile tadı bi garip geliyo. Böyle olan var mı benim gibi?
Merhabalar,
Ben de siteyi uzun süredir takip ediyordum ancak dün üye oldum, 1,5 yıllık uğraşlar, doktorlar filmler göz yaşları derken kendiliğinden oldu bir anda,Sat 7 Nisan dün kanda beta HCG'yi 1900 olarak gördük sonunda. Kasık ve bel ağrım var biraz, insan huzursuz oluyor, umarım bir şey olmaz, aile ayağa kalktı resmen.
Merhaba kızlar benim de hiç iştahım yok. Daha da kötüsü herşeyden tiksiniyorum,:120: midem bulanıyor sürekli. Üstelik çalışıyorum, evde olsam dinlenirdim. Ben ne yapacam ya bu bulantıları, hiçbir şeyden zevk almaz oldum. En sevdiğim şeylerin bile tadı bi garip geliyo. Böyle olan var mı benim gibi?
Doktora ilk gittiğimde 4 hafta 6 günlüktü bebiş, hiç alttan muayene etmeden göbekten ultrasonda bebişin kesesi göründü, 5 Mayıs'da gel kalp atışını duyalım dedi.
Eşimle beraber gittik, Allahııııııııııııııım küçücük bir nokta kalkıp iniyor, nefes alır gibi, ama ses çok zayıftı, ben duydum eşim duyamadı :) Doktor anne hemen adapte olmuş dedi. O gün bugündür rüyalarımda hep elim karnımda bezelye tanemin kalp atışını dinliyorum.
1 ay sonra tekrar gidicez bakalım ne olacak.
Bir de bana ilk gidişimde sadece ferrum fort verdi. Çünkü benim ferritin 10.5 alt sınır 15! Onun içinde de folik asit varmış. İkinci gidişimde bir de vitamin yazdı. Ama henüz gidip alamadım.
Çok şükür pek kas ve kemik ağrım yok. Bol bol yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyorum. Neticede kemik dokusu oluşurken kalsiyum çok elzem olacak.
Mide bulantım var ama henüz yememe çok mani olmuyor. Yiyecek seçmeye başladım bile ve esas kokulara karşı aşırı hassasım. Çekilmez bir karakter oldum
zayıflama kısmı güzel deben bebeğim gıdasız kalırmı ki diye korkuyorum canım. canım bebişim için her şeyin en iyisi olsun istiyorum..
kızımda ilk 6 haftalıkken gitmiştim doktora şimdide 6. haftayı beklemek istiyorum ama bir tarafımda hemen git diyor ilk muaynenize ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
benim mutfak dolaplarımdan bazıları cam kapak.geçen gün onları nasıl çarptıysam ikisi birden kırıldı.şimdi dolaplarımın kapakları yok.çok sinir bozucu görünüyo.öfkeyle kalkan zararla otururmuş yaama bu hormonlar yüzünden galiba. bebişim için hep mutlu ve huzurlu olmak istiyorum ama zor. daha anne karnında karşılaşıyolar tüm duygularla. o kadar da olacak galiba
Ben adet günümde test yaptım pozitif çıkınca hemen gittim doktora, bhcg baktık 2 hafta sonra gel dedi ama o kadar dayanamam gibi gelio
benide o korkutuyor zaten yaşadığım sinir stres o kadar geriyorki beni bebeğimi öğrenmeden önce sakinleştirici kullanıyordum
şimdi diyorum bu gerginliğim yüzünden ya sinirli sürekli ağlayan huysuz bir bebek sahibi olursam?..:18:
benide o korkutuyor zaten yaşadığım sinir stres o kadar geriyorki beni bebeğimi öğrenmeden önce sakinleştirici kullanıyordum
şimdi diyorum bu gerginliğim yüzünden ya sinirli sürekli ağlayan huysuz bir bebek sahibi olursam?..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?