Nisan Ayı Hamişleri

Kizlar benim gogsum coj fena aciyo oglan ogrenemedi emmeyi almak istemiyo cekistiriyo lansinoh ve bepanten denedim fayda yok geciyo mu bu aci kac gunde gecer vermek istemiyorum zaten sut yok mama veriyorum

garmastan miydı ne bir krem varmış biri önermişti burda arkadaşımda kullanmıştı fayda etmiş dene istersen. 20 günden once geçmiyor. biz 26 gün olduk daha yeni yeni hafifliyor. yanması geçmedi ama daha hafifledi. arkadaşım sogan koyuyorum acısını alıyor demişti. deneyebilrsin.. allah sabır versin çok zor bır durum .. emdıkçe geliyor süt. humana çayı içiyorum ben. fayda ediyor sanki. susam yagı süüt damarlarını açıyormuş. deneyebilrsin. banyo yap sıcak su iyi geliyor.

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

Bebeğin hayırlı olsun canım geçecek bu günler de, söylemesi kolay ama üzme kendini, alçı tedavisi olan tanıdığım var çok iyi şimdi bebekleri, Allah dermansız dert vermesin

Kizlar benim gogsum coj fena aciyo oglan ogrenemedi emmeyi almak istemiyo cekistiriyo lansinoh ve bepanten denedim fayda yok geciyo mu bu aci kac gunde gecer vermek istemiyorum zaten sut yok mama veriyorum

Canım süt olmadığından eminmisn göğüslerin sert mi belki vardır sütün, ben de bir kaç çok uğraştım emmeyi öğretene kadar, göğüslerimde uç yoktu ve sezeryan sonrası mamaya alışmıştı, göğüs yaralarına garmastan pomad çok iyi geliyor

Canim benimde ucu yok birinin o yuzden almiyo sen nasil basardin almasini mamaya fena alisti emsin istiyorum sut de emdikce gelir diyolar biri yara birini ememiyo nadil gelcekki sut

Canim benimde ucu yok birinin o yuzden almiyo sen nasil basardin almasini mamaya fena alisti emsin istiyorum sut de emdikce gelir diyolar biri yara birini ememiyo nadil gelcekki sut

Benim ikisinde de uç yok ağzına alınca o ucu kendisi yapıyo, benim de geçen hafta sütüm iyiydi bu hafta yetmiyo, göğüslerim yumuşacık içleri boş gibi ama beslenmemden de kaynaklanıyo çünkü hiç iştahım yok, bazen öğünleri bile unutuyorum, gelen giden de oluyo onların yanında dururken gidip yemek yiyemiyorum, saat 6 da kalktm emsin diye 5 dk birini emdi 5 dk öbür göğsümü baktı bişi gelmiyo bıraktı emmeyi şimdi emzik verdim ağlamasın diye aç aç duruyo yavrum, internetten süt yapan gıdaları araştırıp gıdama dikkat edicm bakalım gelck mi,bazı insanlar az yese de yarıyo sütü azalmıyo ama genelde süt olması beslenmeyle direk etkili, bunu tecrübeyle gördüm yakınlarımdan , benim bebeğim biberona alıştığında göğsümü hiç emmiyodu, emme refleksi gitmişti, güğsüme elle uç yaptım bi de ucunu kuru kuru ağzına verme ıslat suyla, 1 -2 gün alışana kadar ağlayarak emdi hep, şimdi kavrıyo göğsü emmek istiyo ama içleri boş bi de canım pes etme moralini bozma, ben pes etmiştim, her halde emziremiycm diyip ağlıyodm gizli gizli, bi de gece emzirmelere kalktığımda, kaynanam o zaman bizde kalıyodu ağladığını duydukça mama hazırlayıp başıma geliyodu, vermiycm mama anne diyodum, öyle bi gerginlik oluyodu, tabiki ısrar etmiyodu ama moralim bozuluyodu sonra alıştığını görünce çok uğraştın ama başardın demeye başladı

Yara olan göğsüne garmastanı denemeni tavsiye ederim 2 günde düzeltmişti benimkileri

kızlar ya ben de hep ya sütüm yetmiyorsa diye korkuyorum

gece 11 de verdiğim memeyi sabah 9 a kadar ancak doldurabiliyorum. dolup taşması lazım değil mi? offfffff

kızlar ya ben de hep ya sütüm yetmiyorsa diye korkuyorum

gece 11 de verdiğim memeyi sabah 9 a kadar ancak doldurabiliyorum. dolup taşması lazım değil mi? offfffff

canım kilo alımı iyiyse yetiyordur. emdikçe artıyor. benimde önceden dolgun dolgun olurdu. şimdi aşırı dolgun degil ama agzından falan taşıyor. geliyordur yani. sen yine de sık sık emzır. büyüdükçe bebekler daha çok çekerlermiş. sonra daha çok olurmuş. 2 gündür benim çok geliyor süt. süt çayı iç. rezene ve bol su içiyorum. sende az diye dertlenip iyice azaltma sütünü. bebeginin ihtiyacı kadar olanı allah veriir. aslında gece çok süt yapılıyor.

Bizim kizin bu siralar istahi hic yok kizlar bir memeden anca 10 dk emiyor okadar yani iki aylik olduk daha cok ve uzun emmesi lazim degilmi allah kahretsin su gazi bebegime bir rahat vermiyor yaa

Canim uzun uzun cevaplamissin tesekkur ederim garmastan aldim gercekten cok iyi lansinoh hikayeymis

Elle uc yapiyorum demissin o nasil oluyo ben uc olmayani gunde 1 kez deniyorum cok agliyo dayanamiyorum sen her defasinda denedin mi masallah sana elimle sIkIp sut getiriyorum ugrasiyo ama alamiyo 20 gunluk ondan mi acaba

günde 4 lt ye yakın su , 3 kupa rezene ve yarım lt süt içiyorum

bir de süt çayı alayım bari... teşekkür ederim cevabın için.

Ne kadar dirayetlisiniz masallah size ben 2 gun ictim su baktim gelmiyo biraktim bir de sut gaz yapmiyo mu ben sut yogurt vs yemiyorum

ne yapayım canım mamaların içine melamin dahi koyulmasına izin veren bir ülkede yaşıyoruz mamaya mecbur kalmamak için sütüm azalmasın bebişe yetsin diye uğraşıyorum işte.

sütü ılık içiyorum yoğurdu da buzdolabından çıkarçıkmaz değilde şöyle dışarda 1 2 saat beklettikten sonra yiyorum. birde rezene çayı sahiden çok iyi geliyor bana da kızıma da

Elimle göğsüme şekil vermiştim o zaman canım şimdi yapmıyorum o çekince uçlar çıkıyo zaten, çok ağlamıştı benimki de alamıyodu göğsümü bi de hiç çekmeden ağzına bol bol süt gelsin istiyodu biberonda olduğu gibi, 2 gün her öğünde denedim tam alıştı derken bi sonraki öğünde gene unutuyodu göğsümü almayı, sen şu anda tek göğüsünle emzirebiliyomusun, göğüslerin dolumu, göğsünü dikkatli bir şekilde ağzına tık kenarlarıyla birlikte ama sadece uç verme, bebeğinin dilinden en iyi sen anlarsın alışana kadar mamaya devam, sabırla bekle, inşallah fazla zorlanmadan başlarsınız emmeye

Canim ben su an birini veriyorum ama sutum az oldugu icin mama da veriyorum asil mama ile doyuyo ama ikisini de denemek istiyorum belki sut artar diye yani hem sut yok hem zorluyorum isim iyice zor tam alacak gibi oluyo sut az gelince cekmiyo kerata dun de stres yaptim sut tamamen azaldi

Valla kizlat benim gögüslerim bir doluyor bir dolmuyor.. Ama mesela bir saat öyle bir emdiki agizinin her tarafindan süt akiyordu emerken her iki gögsumude emse doysada yine saati geldimi 4-5 satte bir mamasini istiyor..

Bu arada gece kakamizi yapamiyoruz fitille uyarinca yapiyor

slm kızlar,
uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama bişeyler yazamıyordum minik paşamdan dolayı... artık kocaman oldular, gülücükler agular başladı:) ama sorunlar bitmiyor tabi, bizim en büyük şikayetimiz kusma. kaç defa dr a götürdüm ama halen devam ediyor. reflü varmış benim tosunda. gaviscon kullanmaya başladık. daha öncede idrara baktırmıştık acaba enfeksşyondan mı kusuyor diye meğer kum döküyormuş miniğim. haftaya tekrar tahlil yaptıracağım. revindell fitil yerine zeytinyağı içirmeyi denesene. biz de faydası oluyor. bir de gaz için elma yağı önereceğim kızlar, karnına eklem yerlerine ve ayak altına sürüyorum sıcak havlu ve sıcak su torbası koyuyorum sonra patır kütür:) süt artması için de ben kuru incir yiyorum yatarken sabaha kadar emziriyorum, mama vermiyorum gece yani. bir de her emzirmeden sonra bol su içiyorum, eskiye nazaran baya arttı sütüm hatta dün taştı bile. mamayı da azalttık baya, bir de dün doktor aptamilin anti reflü maması var onu önerdi, inşallah bi an önce düzelir şu kusmamız hepinizi ve miniklerinzi öpüyorum...

Slm kizlar bi tek benmiyim mama vermeyen ya ama benim kizimin bu siralar istahi hic yok bide yeni yeni huylar ogreniyor memeyo agzina aliyor cikariyor emerken ucunu kaciriyot tikir tikir sebyapiyor 2 bucuk aylik olduk emmesi daha iyi olmasi lazimken sanki unutuyo emmeyi sutun agzina gelmesini bekliyor ee haliyle bu beni strese sokuyor ve sutumu azaldigini hissediyorum ins azalmaz bu ayon 28 sinde doktor kontrolumuz var 4220 ydik en son bir ayda nekadar alabilmisiz orda belli olacak mama vermek zorunda kalip kalmiycam. İns vermem hic istemiyorum 6 ay emzirebilsem cok iyi olacak. Bife kixlar benim kizim cok suratsizz anca ruyasinda guluyor hemde sesli sesli uyanikken hep agliyot hic soyle bi etrafima bakiyim guluyum agular yapiyim yok sizce gec kalmadikmi agular icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…