(null)
Kizlar gogsumdeki yara fena oldu emerken kaniyo hatta bebis kan kusuyo bunu yasayan var mi emzirmeyi biraktiniz mi cok canim yaniyo sirtim bile aciyo
Ah kizlar ne zAman düzend girecek bu uykular bayilicam artik uykusuzluktan ya( tam daliyor benim sipa bir anda deli gibi tepinip uyaniyor.. Çingene salincaği kurdum az önce bakalim orda rahat edicekmi
(null)
Normal elimle sagdim canim acimadi, aynen valla hic dertleribitmiyor ne yaparsam yapayim sütüm dolu dolu gelmiyor ve bebeğim güzel güzel emerken bir iki dk sonra deli gibi kucagimda tepinmeye başlıyor agliyor memeyi birakiyor hem birakiyor hemde tekrar kafasiyla meme ariyor veriyorum bir iki kere emiyor tekrar agliyor kaldiriyorum gazımı var diye bu seferde kaldirdim diye agliyor.. Biberonda mama icerken sböyke bir derdimiz yok sanirim mama için agliyoruz
Sut azligi herkesin derdi annelerimize nerden geliyodu da bu sut bizde tukendi.bu aksam doktr doktr gezdim gogsumdeki yara icin emziremedim sagamadim birikti sanci yapti sonunda aglayarak emzirdim.insallah sutum artarda cektiklerime deger.candostum sana da tesekkurler ilgin icin.bu emdikce artara bi ben inanmiyorum galiba.
(null)
Kızlar biliyorsunuz benim sıpada memeyi almak ta sıkıntı yaratıyordu..
Lansinoh çiftli süt sağma makinasını aldım 140 tl ye e-bebekten kızlar çok güzel tam 5 dakikada 2 göğsümden 130 ml süt çıktı ne canım acıdı nede başka birşey.. Kullanimi cok kolay ve sağma yapmadan önce 2 dk masaj yapıyor.. Tavsiye ederim
(null)
Manuellerin acısını bende yaşadım canım
2 saatte bir 15 dk sagmak gerekiyormuş bu arada makinayla..
Ve gercekten sütüm az geliyormuş 2.kez sağdım 70 ml çıktı
(null)
Canim benimde gece doluyor uyuyorum dinleniyorum diye.. Gündüz pek birsey yok yanimakinanin faydasini görürum insaallah mamayı keseriz bizde
Bizde ayni sıkıntıyı yaşadik canimdoktor aç bu bebek dedi bir hafta hic kilo almadi hemen mamaya baslatti bizi şimdi memeyi emmek zor geliyor sıpaya(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?