Bizde ayni sıkıntıyı yaşadik canimdoktor aç bu bebek dedi bir hafta hic kilo almadi hemen mamaya baslatti bizi şimdi memeyi emmek zor geliyor sıpayaayrica bütün gün evde tek başımayım yani yeri geliyor akşama kadar bisey yemedigim oluyor firsatim kalmiyorki uyursa biraz hadi ev işlerini toparliyim diyorum.. Mesela bugün 4-5 saat uyudu gün icinde bende uyusam ne güzel olurdu ama dünya kadar ütü vardı onları yaptım e hadi akşam yemegide hazirla yoruldum yine.. Oh bitti tam dinleneyim dedim ömer uyandı (
Anladım ki me kadar sık emerse muhabbeti tek basina bir halta yaramiyor.. Dengeli beslenip yeterince uyumazsan süt felan gelmiyor..
Makine ile ilk sağımda 130 ml
İkincisinde 70 ml
Üçüncüsünde 50 ml
Ve gece sağımı az önce 65 ml..
Kizlar bu arada bizim sıpayı yine fitille uyardık kakası yeşilimsi ve gayet kıvamlıydı katılaşmıştı.. Yeşdil kaka normalmi?
(null)
(null)
Revindell makinayla sagdigini yazmissin canim sana soyleyim birincisi makina sutu azaltiyo ve ikinciside bebegin cektigi. Zaman daha cok geliyo sut ve bende oyle oluyor saha dogrusu bebek emdikce insanin ici gidiyo ona bakiyo seviyo isteyerek severek emziriyosun goguslerin sizliyo ve sut kendiliginden akiyo sizdede oyle olmuyomu ve benim goguslerim herzaman tas gibi degil ama sıktikcafa sut geliyo bilmiyorum ins yetiyordur br hafta sadece 170 gr almisiz cok az ama o hafta gaz yuzunden cok az uyumustu ve emmesi iyi degildi simdi biraz daha iyi ve allah kadinlati oyle guzel yaratmiski sut biryere birikmiyorki yani bebek cektikce damarlar otomatik sut uretiyor yanlismi biliyorumyoksa kizlar
kızlar biz 26 günlüğüz bebeğim uyurken aniden ağlayarak uyanıyo hem de çok bağırarak ağlıyo ben gazı vardır diye düşünüyorum ama yedikten sonra gazını rahat çıkarıyo acaba yine de gaz kalıyo mudur.gece sadece 2 buçuk saat uyudum gündüzde uyuyamıyorum bayılmak üzereyim. ne yapmam lazım neden ağlıyodur sizce.
merhaba kızlar.uyku duzenlerınız oturdu mu bakalım valla bızımkı tam oturdu sayılmaz bugun 36 gunluk olduk.ne zman duzene gırcek ya uyutmak cok zor ayakta sallamaya alıstı bızımkı oof of hıc bır iş yapamaıom sayesındesızın bebeler gunde toplam kac saat uyuyor ayrıca kac gunde bır banyo yaptrıyorsunuz?bır de benım kız cok kusuyor ya emdıkten sonra bazen cıvık bazen de peynır kesıgı gıbı sızde var mı kusma olayları?
kızlar biz 26 günlüğüz bebeğim uyurken aniden ağlayarak uyanıyo hem de çok bağırarak ağlıyo ben gazı vardır diye düşünüyorum ama yedikten sonra gazını rahat çıkarıyo acaba yine de gaz kalıyo mudur.gece sadece 2 buçuk saat uyudum gündüzde uyuyamıyorum bayılmak üzereyim. ne yapmam lazım neden ağlıyodur sizce.
kızlarrr sizi çok özledimm... hiç girmeye vakit bulamıyorum ben yaa..
Kizlar benim kizimda birt birt cikardiyo masallah ama hep agliyo ayaklarini karnina dogru cekiyo kipkirmizi oluyor ikiniyo gibi sesler cikariyo nezaman bitecek yarabbim kizim genelde huysuz pek keyifli degil yani bizde haftada iki kere yikiyoruz havalar cok soguk korkuyorum
Usutmekten kusmamiz pek yok simdiye kadar uc kere fazla kustu ikisi benim yuzumden uyku duzenimizde oturmus degil pek degisiyor bazen 4 saat uyuyor bazen bir bucuk saat sonra uyaniyor emme seanslarimiz genelde aglayarak oluyor sut geliyor ama o ara kizimin karnina agri giriyor sanirim agliyo cikariyo aliyo memeyo cikariyo aliyo o sira hava kaciyo haliyle karnina sonra cikariyor guzelce agzindan gazini ama yinede gazi var bazen diyorum acaba baska sorunumu var bebegimin
(null)
Kizlar benim kizimda birt birt cikardiyo masallah ama hep agliyo ayaklarini karnina dogru cekiyo kipkirmizi oluyor ikiniyo gibi sesler cikariyo nezaman bitecek yarabbim kizim genelde huysuz pek keyifli degil yani bizde haftada iki kere yikiyoruz havalar cok soguk korkuyorum
Usutmekten kusmamiz pek yok simdiye kadar uc kere fazla kustu ikisi benim yuzumden uyku duzenimizde oturmus degil pek degisiyor bazen 4 saat uyuyor bazen bir bucuk saat sonra uyaniyor emme seanslarimiz genelde aglayarak oluyor sut geliyor ama o ara kizimin karnina agri giriyor sanirim agliyo cikariyo aliyo memeyo cikariyo aliyo o sira hava kaciyo haliyle karnina sonra cikariyor guzelce agzindan gazini ama yinede gazi var bazen diyorum acaba baska sorunumu var bebegimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?