Kızlar hangi mamaları kullaniyorsunuz? Biz sma kullaniyoruz gayette memnunum ama şu kakasini yapamama sebebi mama olabilirmi acaba bebelac denemeyi düşünüyorum..
(null)
canım benim oglumun uyku düzeni hep vardı. tabı bazen sarılıktan fazla uyumuştu. ilk zamanlar gece 12 gibi uyurdu 4 5 arası uyanır emzırırdım. sonra 7 den sonra pek derin uyumazdı. sonra 2 den sonra akşam 5 kadar falan uyurdu. uyandırmak zor olurdu. bazen gece memeyı alamazdı mama verirdim kaşıkla şekeri düşmesin sarılıgı yükselmesın die. ama dün derin uyuyamadı kakasını yapamadı gazını çıkarmada zorlandı. sürekli memedeydı. doymuyomukı diye düşünmekten alamadım kendimi. süt olasıya kadarda beklemıyordu aglayınca memeye aldım memede uyudu yerıne koyar koymaz uyandı. gece 12 kadar ıkın ıkın kıpkırmızı oldu. 12 gıbı uyudu. saat kurdum 2 ye ama duymamışım. çok derın uyuyoruz biz acaba aglıyo duymuyozmu dıye düşünüyorum. aglasa duyarım herhalde. genelde ben uyanınca hareketlenmeye başlıyor. yada gündüz uyandımıkı dıye baksam cıdden gözünü açıyor. allahın hikmet bu galıba içime doguyor. bazen gece 2 gıbı uyanıyorum oglumda uyanıyor. allah hissettiriyor. açı olunca falan ateşlenirse diye saatte uyandım. bugunde 1 den beri uyuyoruz epey iş gördüm. 3 kere meme verdim. sadece tek gögüsümü epey emdi. agzından düşünce birdaha almadı. çok derin uyumuyor ama epey uyudu dünün acısını çıkarıyor. gecede 3 4 arası emdi güzel. sabah 6 bucuk gibi yine uyandı. 11 gibi kakasını yaptı biraz rahatladı. 6 buçuk gibi uyandırım babamız gelınce . banyoyu hava ıyıyse hergün yaptırıyoruz. babanesi yıkıyor. çok şükür kusmamız yok. bazen emdigi sütün bir kısmı çıkyor. bir kere biraz fazla kustu. babasını üstüne.
bende sütüm yetiyormu emin degilim. gögüslerim çok sert degil. önceden daha dolgun olurdu. demekkı bir muddet sonra boyle oluyor. gece kalkınca ucu falan çok doluyor. bazen genzine kaçıyor oglumun çok korkuyorum. arada su veriyormusunuz bebeginize. ben 2 3kere verdim.
oglumun gazı yok altı temız karnı toksa maşallah huysuz bır bebek degil. yoksa naasıl bakabılrdım bılmıyorum. 7 gunden sonra tek başıma baktım. 2 hafta depresyondaydım ama şimdi daha keyiflı annelik. şu gaz olayı bir bitseydi kıpkırmızı oluyor. güzelde çıkartıyor ama hala bitmiyor.
(null)
Kizlar sizce sut olmasa da bebek emer mi cunku goguslerim yumusacik bebek 1 saat emiyor ama biraktiginda ac oluyo sonrada mama veriyorum.en son 120 cc verdim ve 27 gunluk sizce cok degil mi aptamil 1 veriyorum
Kizlar sizce sut olmasa da bebek emer mi cunku goguslerim yumusacik bebek 1 saat emiyor ama biraktiginda ac oluyo sonrada mama veriyorum.en son 120 cc verdim ve 27 gunluk sizce cok degil mi aptamil 1 veriyorum
Nerdeee canim gunde 60-70 ml hayatta yetmez bize..
Günde en az 5-6 kez 120 ml mama yiyoruz.. Bide anne sütüde aliyoruz arada zaman zaman emiyor zaman zaman emmiyor sağıyorum o şekilde yine hiç almıyorsa 200 ml anne sütüde alıyordur..
Canim emme emarelerine bak. Agiz kenarinda sut varmi, yutkunuyormu? Revindelin dedigi gb yediklerine ve ictiklerine dikkat et iyi dinlen. Once emdir sonra mama ver ve mumjunse kasikla verki memeyi birakmasin. Bnm bi arkim biberona ole bi akistrdi ki anne sutunu bile biberonla veriyor su an
(null)
Valla tatlim bizim gazman iştahlı oldukça.. ya mesela şimdi emzirdim ama güzel emmedi hemen hemen 20 ml felan emmiştir akabinde 90 ml mama verdim yani duruma göre degisiyor aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?