Nisan Ayı Hamişleri

Ohooo kayinvalide sohbeti baslamis kizlar benim annemde dogumdan sonra iki hafta kaldi gitti nekadar zoruma gitti benimde ama calisiyo maalesef gitmek zorundaydi ben istedim uzaktan evlenmek yaninda kalamadim anamin yaninda olsaydim ne rahat ederdim ama benim kayinvalidemde gorumcelerimde cok iyiler allah onlardan razi olsun hafta sonlari gel bizde kal biraz dinlenirsin diyorlar aradada gidiyorum bizim kizin gaz sancisi cok insanin cildirasi geliyor susmayincq hemen yardima kosuyorlar sagolsunlar cokda seviyorlar benimde hosuma gidiyor valla kiskanclik yok simdilik ama ilerde nasil olur bilmiyorum kizimi egitirken karisirlarsa neyaparim bilmiyorum neyse cok yazdim kizlar yaa

canım 8-9 adet inciri ikiye bölüp yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya atıyorsun kapağı kapıyorsun 5 dk kaynatıp sonra 1 adet havucu dilimleyip atıyorsun 3 dk daha kaynatıyorsun. bir bardağını sabah bir bardağını da akşam içiyorsun 21 gün devam ediyorsun

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz – dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesindeki metni iletiyorum

dua edelim hepimiz birbirimize ben bu süt meselesine kafayı fena takmış durumdayım.

Canim makinayla sagiyorum ya her çekişte ne kadar süt çıktığını biliyorum bu yüzdn emdigi süreye bakıp tahmin edebiliyorum :))

Keske benimkide uyanmasada sabah 6 da kalksam ya gece 6-7 kere kalkiyorum daraldım artık

Aman canim benim kv üst katimda oturuyorda noluyorbir kap yemek yapip indirmedi bile gelipte sormadilar bir seye ihtiyacin varmi diye bide birak öyle laflar söylediki bana buzzz gibi sogudum yani itin yoksa sahibinin hatrı var o hesap eşimin hatrina sabrediyorim allahtan esimde benim gibi düsünüyor..

allah şükür benimki geceyi ayırt ediyordu 2 3 gece 3 kadar falan uyumadı. yoksa gece pek ugraştırmadı. 3 4 arası uyanıyorum altını falan alıyorum çok derin uyuyor.7 den sonra derim uyumuyor. hamıleyken genelde o satte tuvalete kalkardım. ögleden sonra uyurdum.. doguncada oyle oldu.. 40 çıkınca donmez inşallah. çarşamba kırkımız çıkıyor. kırk çıkarken ne yaptınız. özel bir şeyler yaptınızmı.....

revindel kafana takma . allah kimseye muhtaç etmesın kimseyi. egrisiyle dogrusuyla ben yetiştirdim dersin bebegine.. epey büyüttük be.. nezaman büyüdü anlamadım...... şu gaz krızler geçseydi. kucagımda taşımaktan bellim agrıyor. sıpa birde dolaştırcan durunca kızıyor.....

Ah kizlar en azindan sizinkiler ya az kalmis ya da hic gelmemis. Bnm kv dogumdan once gelcem die tutturdu ama elini hcbiseye surmedi. Hatta dogumdan sonra bile. Bi gun bnm annem cok hastaydi yat dedm daha 6 gunluktuk, kv hibisi yapmadi yemegi kahvaltiyi hep ben hazirladim utanmadan yedi bi de. Sofra bile kaldirmadi onu birak tabagini bile kaldirmio. Esimin yaninda yapiomus gb davranio esim yokken tum gun yatio. Valla sinir krizi gecircektim. Logusa halimle ben ona hizmet ettm

Benim kv aram hep kotuydu ama dogumda bana cok yardim etti Allah razi olsun her isimi yapti gece bebege bakti 25 gun kaldi annem 10 gunde sonra gitmek zorunda kaldi.onlar gidince cok zorlandim ama simdi iyiyim.

ah bu kaynanalar ah hepimizin ortak derdi :)) dün cok sıkılıyodum da bugun ıyıym kızlar takmıom ne olduysa oldu gectı.persembe günü gitcek kaynanam.yeter artık bi eşimle başbaşa kalayım dimi ya? adamın yüzünü görmez olalı kaç ay oldu en son 29.haftamda görmüştüm.doğum sonrası cınsellık bıraz zor oluyomus bı arkdsm dedı zaten bende de hıc ıstek yok ama adam saatlerı sayymaya basladı nerdeyse durmuo artık:)

canım biz 27. haftadan beri kardeşiz... bebeğim 5 gün sonra 2 aylık olacak benim kanama hala devam ettiği için hala kardeşiz

Kızlarrrr hepinizi çoook özledim.Bayadır buraya yazamıyorum.Evde 4 ay kalınca internetten yarışmalara,çekilişlere sardım:) Dünde doğum iznim bitti işe başladım.Oğluşumdan ayrılmak çok zor geldi. İnanın şuan uykusuzluktan ölüyorum ya.Süt iznimi cuma günleri tam gün kullanıcam.3 gün oğlumla birlikte kalmış olucam.4 aydan sonra çalışmak zor geldi baya. 9 gün sonra tam 4 aylık olucaz nasipse.Benimde sütüm kesildi kesilecek yani düşünün tüm gün ancak 100 ml çıktı

Canim valla ben normal dogum yaptim biliyorsunuz cinsellik hiccc kolay degil ben zaten dikişlerden korkuyorum buda yetmezmis gibi denemeler olumsuz sonuclandi ilk gece gibi bir yerde takiliyoruz orayi gecmek canimi acitacak gibi eşim anlayışlı Allahtan..

Canim 21 gun cok uzun yaaa bir hafta falan olsa yaparsinda 21 gun ben devam edemem valla
Bence cok kafaya taktigin icin olmuyor sutun akisina birak biraz soyle dusun allah bize anne olmayi nasip etti ee onu doyuracak kadarda sut uretiyordur vucudumuz cunku vucudumuz super bir yapida en azindan ben boyle dusunerek rahatliyorum

Kizlar ben dogum kontrol hapi kullaniyorum emziren anneler icin sanirim turkiyede pek bilinmiyor bu ismi cerezza hic bisekilde sute gecmiyor ve cok guvenilir
Buarada kizlar dun butun gun ve gece kizim cok husursuzdu zor bela uyutuyorum yarim saat uyuyor tam yarim saat ha saat kurmus gibi uyaniyor sanki bes saat uyumus gozler cin gibi iki saat sonra zor bela yorgun bi vaziyette uyutuyorum tam oley zafer benim diyorum yarim saat sonra tekrar uyaniyor aralik annelerinde buyume atagi duye bisey okudum o olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…