Ethnographer canım o kürü paylaşır misin? Bende yapayim.
Yldz-yldz arkadaşım kv lerimiz aynı mi yoksa:))) aynı benim yaşadıklarımı anlatmissin. ben dayanamadım bir gün icimdekileri söyledim ustume gelmiyo artık.bence sen de tavrını koymalisin.
(null)
(null)
(null)
(null)
Cok gecmis olsunKizlar bebegim nezleydi, ustune bi de usuttu, sanirim benden gecti
ah bu kaynanalar ah hepimizin ortak derdi :)) dün cok sıkılıyodum da bugun ıyıym kızlar takmıom ne olduysa oldu gectı.persembe günü gitcek kaynanam.yeter artık bi eşimle başbaşa kalayım dimi ya? adamın yüzünü görmez olalı kaç ay olduen son 29.haftamda görmüştüm.doğum sonrası cınsellık bıraz zor oluyomus bı arkdsm dedı zaten bende de hıc ıstek yok ama adam saatlerı sayymaya basladı nerdeyse durmuo artık:)
(null)
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.
kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesindeki metni iletiyorum
dua edelim hepimiz birbirimize ben bu süt meselesine kafayı fena takmış durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?