kizlar benim bebegim 42 gunluk dogdugundan beri hep agliyor uyumuyor hayatim bitti ne evle nede diger cocugumla ilgilenemiyorumlohusa depresyonu yasadim o gecti simdiyse bebek yuzunden huzursuzum doktor sadece gaz diyo herseyi denedim surekli ayagimda 5 dk uyuyo uyaniyo bide agzi pamukcuk oldu cani aciyo allah icin bize dua edin cok kotuyim
canim ayaginda 2 corap iki pijama var, komyon rezene herseyi denedim ana olmuyo o kadar caresizimki gece gunduz uyumiyo karbonatli suyuda yaptim cani cok acidi cok uzuldum sizlerin bebeklerini okuyunca o kadar imreniyomki tabi rabbim daha iyi etsinde ne olur bizede dua edin bende anneligin tadina varayim
kizlar benim bebegim 42 gunluk dogdugundan beri hep agliyor uyumuyor hayatim bitti ne evle nede diger cocugumla ilgilenemiyorumlohusa depresyonu yasadim o gecti simdiyse bebek yuzunden huzursuzum doktor sadece gaz diyo herseyi denedim surekli ayagimda 5 dk uyuyo uyaniyo bide agzi pamukcuk oldu cani aciyo allah icin bize dua edin cok kotuyim
sizin bebisler nasil uyuyo ayagimda 1saat salliyom 5dk da uyaniyo stresten sigaraya basladim onunda vicdanazabini cekiyom bana bi akil verin nasil buyucek bu ne zaman duzelecek
Canim 21 gun cok uzun yaaa bir hafta falan olsa yaparsinda 21 gun ben devam edemem valla
Bence cok kafaya taktigin icin olmuyor sutun akisina birak biraz soyle dusun allah bize anne olmayi nasip etti ee onu doyuracak kadarda sut uretiyordur vucudumuz cunku vucudumuz super bir yapida en azindan ben boyle dusunerek rahatliyorum
kızlar sizin çocuklar hıık hıık diye ses cıkartyomu.benımkı ağladıktan sonra,emecegı zman,emerken falan böle nefes almakta zorlanıyo gıbı ses cıkartıo ya hhık hıık diye.bugun mısafrlıge gttım burnumdan geldı 1 saat otrdum kalktım durmadı çocuk ağladı habıre.bıde kadın vardı bıtane orda bu çocuk nefes almakta zorlanıo sankı nıye böle ses cıkartıyo dedı.ben doktora sormuştum normaldr yapabılır bebekler demıstı.sımdı kadın da öle deyınce bi kötü oldum bebegımde bıseymı var dıye.normalde sakinken yapmıo.sizde var mı böle bişey ya bişey yazın?
kızlar doktora götürdüm bebegımı bugun,gecen gun ses cıkartıyo demıstım ya. bebeklerde gırtlak gelısımı tam olmadgındanmıs o.6-7 aya kadar gecermıs.emın olmak ıcın bıde akcıger rontgenı cektrdık o da temız cıktı cok sükür.ben bebegımın burun temızlıgını ıhmal ettım ondan oldu sanırım.burnu tkanık oldgu ıcın öyle ses cıkartyomus bırazda.hırıltılı gıbı.bıde kızlar benım kız acayıp gaz oldu bu aralar ben sımdıye kadar hıc damla kullanmadım rezene verıodum gecrıyodu.ama artık gecrmıo kolikliği hat safhaya cıktı.aglayıp duruo doktorda gazı cok dedı metsıl verdı. sız hangı damlaları kullanıyosunuz yada napıosunuz gaz ıcın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?