kızlar sizi takip ediyordm hep. 1-2 defa da yazmıştım. her neyse benim kzım da 9 ocakda doğdu. 10 gün önce çok fena grip oldum. kzıımda da öksürük ve hırıltı olmuştu. doktora gittik. ilaç alma bol c vitamini, soğan ve sarımsak ye dedi. bebeğin yanında soğan rendele dedi. tatlı, süt ve süt ürünleri yeme dedi, mayalı şeyler yeme dedi. ekmek de dahil. halk ekmekten tam buğday unu ye dedi. enfeksiyonu artıyormuş bunlar. ve ilaç almadan atlattık gribi biz bunları yaparak. kızım bu süre de maşallah çok iyiydi. bugün tekrar başladım nasıl olsa iyiyz diyerek. peynir,ayran tatlı bayağı bişey yedim. kızım resmen krize girdi. nasıl bir ağlama ama. annem bile panik oldu. bu kıza bişey oldu diyerek. 1 defa sakinleşti uzuun uğraştan sonra. ikinci defa ağlamasında doktoru aradım. çok ağlıyor dedim. direkt tatlı mı yedin dedi. ağlama sesi karın ağrısına benziyor dedi. gaz sancısı çekenlere tavsiyem bir süre sizlerde bu ürünleri kesin. belki düzelir. denemekte fayda var.
ha bi de daha önce kzıım yeşil kaka yapıyordu. bu ürünleri yemedğimden beri sadece hardal sarısı yapıyor. sanırım kızımın bunlardan birilerine alerjisi var.
kızlarr nerelerdesiniz ya bebekler herkesi yoruyor anlaşılan kimsecikler görünmüyor 40ımız çıktı bugün sizinle paylaşmak istedim.kendinize dikkat edin
etnographer kürün işe yaradığına çok sevindim ama sadece o değil sen yapılması gereken her şei yapıyorsun helal olsun sana maşallah diyeyim nazar değmesinşaka bi yana ben hiçbir şey yapmıyorum suyu azalttım 2 öğün yiyorum yediklerime dikkat etmiyorum humanadan günde 1 tane içiyorum ki 3 bardaktan azı bi işe yaramazmış malt aldım o da düzenli gitmiyo haliyle sütüm az.ama benim hep çok azdı 1. haftada mamaya başladık.sanırım ümitsizliğe kapıldım ve mamayı fazla kabullendim.silkelenip kendime gelmem lazım.
yıldız uykuyu sormuş benm oğlum da uyurken heper gibi gözlerini kaydırıyo hatta yüzünü buruşturuyo alar gibi oluyo bu normalmiş.
heper kaka olayı ise bizim bazen 2-3 kere bazen 1 kere oluyo normaldir herhalde
Kizlar bebisim son zamanlarda hep memedenkalmak istiyor sutummu yetmiyor yoksa sizce nedeni nedir birde bebegim emerken sadece cenesini oynatiyor yani yanaklari icine girmiyo duzgun emmiyormu acaba
Kızlar merhaba,
kızım uykusunda kıkırdıyor yav çok sevimli. En kısa sürede uyanıkken de yapmaya başlar umarım.
Herkese sevgiler,kolaylıklar..
Çok sevindim bu yazını okuduğuma ben de uyguliycm yazılanları, mama vermiyorum ama bebeğimin emmenin sonlarına doğru memeyi çekiştirmesi bana da sütün yetmediğini düşündürdü, senin incir havuç kürünü de deniycm, kızlar bi de genel bir sorum var bebeğim uyurken hala huzuzrsuz sanki kabüs görüyor gibi sık sık nefes alıyor sizin bebeklerinizde de var mı sadece benimki mi böyle, hepimize kolay gelsin
Kizlar bebisim son zamanlarda hep memedenkalmak istiyor sutummu yetmiyor yoksa sizce nedeni nedir birde bebegim emerken sadece cenesini oynatiyor yani yanaklari icine girmiyo duzgun emmiyormu acaba
Kizlar nasilsiniz son yorumlari okudum melekler büyüyor anlasılan :)
Benim oğlumda 2 aylık oldu tam ve 7 kilo olduk kızlar.. Mama+ annesütü aliyoruz..
Sma kullaniyorduk kakasini yapamiyor oglum bebelac gectik..
Gülücükler oyunlar felan büyüdük bize :))
Hanımlar bir şey soracağım, ben kızıma ilk günden beri anne sütü verdim, tabi çevreden devamlı sütün yetiyor mu acaba soruları ile zaman zaman kafam karıştı. Kızım şimdi iki aylık olacak ve her ay 1.250 gr aldı en az. Ama akşamları ağlama krizleri oluyor,ben de çok yorulduğum için sütümün biraz azaldığını hissediyorum,mama vermemek için rezene çayı veriyorum,bazen 70-80 cc içiyor.Moralim bozuluyor,belli ki aç ya da susamış. Bir de bebeğim çok terler hiç sıkıntıya giremez, kış da olsa suya extra ihtiyacı olabilir diye düşünüyorum. Yani bu kadar kilo alırken mamaya geçmeli miyim?Ya da rezeneye devam mı edeyim?Başka önerisi olan var mı?
Hanımlar bir şey soracağım, ben kızıma ilk günden beri anne sütü verdim, tabi çevreden devamlı sütün yetiyor mu acaba soruları ile zaman zaman kafam karıştı. Kızım şimdi iki aylık olacak ve her ay 1.250 gr aldı en az. Ama akşamları ağlama krizleri oluyor,ben de çok yorulduğum için sütümün biraz azaldığını hissediyorum,mama vermemek için rezene çayı veriyorum,bazen 70-80 cc içiyor.Moralim bozuluyor,belli ki aç ya da susamış. Bir de bebeğim çok terler hiç sıkıntıya giremez, kış da olsa suya extra ihtiyacı olabilir diye düşünüyorum. Yani bu kadar kilo alırken mamaya geçmeli miyim?Ya da rezeneye devam mı edeyim?Başka önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?