Canım hepımızın satı martın son haftasıymıs hem dollenme de kısıden kısıye degısır. sen su an haftalık gebesın. b hcg ıkı gunde bır 2ye katlandgı ıcın bı hafta sonra asagı yukarı bızım sımdıkı degerlerımız gıbı olacak
İnşallah canım, doktor iki hafta sonra gel dedi ama o kadar dayanamam ssk da yarın baktırcm, adam öyle gamsız ki bugün bi daha ölçelim bakalım iki ye katlanıyo mu bile demedi
Hayırlısıyla inşallah kalp atışlarınıda duyarız 10 mayısta gidecegim ben acaba erkenmi diye düşünüyorum muhtemelen 6. haftamızda olacagız...
aynı sekıldeyım bende. o kadar ıstedım, ıkı ay oncesınden folık asıte fln basladım ama bı tuhaf hıssedıorm, alışamadım, hamıle deılmısım gıbı
Ya bende aynı şekildeyim bende cuma öğrendim sat 27 marttı 27 nisandaki 27,91 30 nisandaki 172,73 ama göğüs uçlarım ağrıyodu karnımın altı ağrıyodu bir iki gündür ne göğüs uçlarım nede karnım ağrıyo bi sorunmu var acaba
Neden rapor verdi canıım risk mi gördü?
canım
madem pko'n var, gec yumurtlamışsın ve bu yuzden 6sında hamıle degılmıssın. en son b hcg nı ne zmn olctun ve kac cıktı?
pembe akıntın ıcın doktor ne dedı? onemlı bişi olsaydı söylerdı bence.
hıc endıse etme. ılk ay bebişimizin ya hep ya hıc kuralı var yanı tek bır hucre bıle bozulursa gebelık sonlanır. ıctıgın ılaclar zarar vermıs olamaz.
kalp atışını, döllenme gec oldugu ıcın duymamışsındır, ben de daha bebişimi göremedm
canım ben mart hamişiyim zaten kalp atışını ortalama 7 haftalıkken duyarsın ben kendi druma gittiğimde ilk olarak ultrasondan bakma gereği bile duymadı 6-7.haftalar arasında kalp atışını gördük ilaç konusuna gelince onu druna sor istersen bazı ilaç ve fitiller hamilelerdede kulalnılıyo lekelenme bendede oldu 6 haftalıkken başladı 9.haftaya kadar ara ara oldu iğne kapsül ve jel kullandım benimki düşük riskinden dolayıydı ve jel bana hiç yaramadı onu kullandığım süreçte lekelenmem hiç geçmedi dr umda kapsül verdi buyüzden biz şimdi 12 haftalık olduk Allahın izniyle bugünlere geleceğim hiç aklıma gelmezdi inanki lekelenmeyle birlikte dayanılmaz ağrılarım vardı kese yanında kanama vardı vs vs bazen öule çok umudumu kaybettimki kesin düşecek dedim içimden ama bebğim sımsıkı sarıldı bana bu zmana kadar beni bırakmadı hala endişeli ve korku dolu bekleyişim devam ediyor umarım hepimiz sağlıklı birer hamilelik geçiririz
canım her dönemin belirtisi farklı sonucta. İnşallah bizde olmaz ama artık bulantı safına geçiyoruz. Bende artık dokunmadıkça göğüslerim acımıyor. Bi sıkıntı yoktur fazla düşünmemeye calıs
evet canım.yani doktor, lekelenme açık pembe renkte de olsa düşük riskidir diye verdi.şimdi evde dinleniyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.. 28 Nisan'da 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 16 Şubatta 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu, kürtajla almışlardı, akabinde 5 cm içi kan dolu kist tespit ettiler sağ yumurtalığımın altında. Kist için ilaçlar kullanırken hamile kalmışım. Mutluluk ve şaşkınlık kaygı hepsini bir arada yaşıyorum, tekrar düşer diye korkuyorum. Rabbim o üzüntüyü bi daha yaşatmasın istiyorum. Doktor bebek gelişsin kisti gerekirse bi operasyonla zarar vermeden alırız dedi.Umarım herşey yolunda gider. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirmemizi nasib eder inşallah.
en son 24ünde 718 çıktı canım.sence bu değere göre döllenme ne zaman olmuştur.26sında da keseyi gördü.pembe akıntı da 25inde başlamıştı zaten.doktor önce yerleşme kanamasıdır dedi.ama düşük riski de olabilir diye rapor verdi.yani 26sında kese görüldü döllenme 1 hafta önce mi olmuştur.öyleyse ilaç kullandığım döneme denk gelmiyo.ben ilacı 11- 15i arası kullandım.inş. bebeğim iyidir. bugün 6da kalktım. onu düşünmekten uyuyamıyorum. çok dua ediyorum ama işte...
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.. 28 Nisan'da 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 16 Şubatta 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu, kürtajla almışlardı, akabinde 5 cm içi kan dolu kist tespit ettiler sağ yumurtalığımın altında. Kist için ilaçlar kullanırken hamile kalmışım. Mutluluk ve şaşkınlık kaygı hepsini bir arada yaşıyorum, tekrar düşer diye korkuyorum. Rabbim o üzüntüyü bi daha yaşatmasın istiyorum. Doktor bebek gelişsin kisti gerekirse bi operasyonla zarar vermeden alırız dedi.Umarım herşey yolunda gider. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirmemizi nasib eder inşallah.
Canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bir sorun olmaz. Hepimiz için aynı şey geçerli hepimiz çok tedirginiz şu sıralar. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.
İnşallah canım.. Daha 4 aylık evliyim, yaşım 31, eşimin yaşı 35, ikimiz de çalışıyoruz. Vakit kaybetmeden, yaşımız çok fazla ilerlemeden bebeğimiz olsun istedik, evlendiğim gün gebe kalmıştım, sevinci kursağımızda kaldı.. Aslında pek bişi anlamamıştım, iş koşturması, eve alışmak, gelin çağırmaları yemek davetleri, faturalar, yüksek lisans tezimin stresi gerginliği, şu bu derken hamileliğimden bişi anlamamıştım, zaten 7 haftalıkken kanamam oldu, doktora gittiğimde kalbi durmuştu
İnşallah bu sefer daha temkinli olacağım, fazla koşturmayacağım. Kaybedince insan daha iyi anlıyormuş
Rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık versin..
Biz de sölemicektik 2-3 aya kadar ama dayanamadık. Çünkü özellikle benim annem babasını yani dedemi, ardından abisini yani dayımı sonra torununu yani benim ilk düşen 7 haftalık bebeğimi kaybetti.. Üzüntüler üst üste geldi.. Ve bana çok üzüldü, anneciğime moral olsun diye söyledim hamile olduğumu, çok çok sevindi, doğal olarak kayınvalideme de söyledik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?