Nisan Ayı Hamişleri

İnşallah canım, doktor iki hafta sonra gel dedi ama o kadar dayanamam ssk da yarın baktırcm, adam öyle gamsız ki bugün bi daha ölçelim bakalım iki ye katlanıyo mu bile demedi

İnşallah canım, doktor iki hafta sonra gel dedi ama o kadar dayanamam ssk da yarın baktırcm, adam öyle gamsız ki bugün bi daha ölçelim bakalım iki ye katlanıyo mu bile demedi

için rahatlıcaksa baktır canım. Valla butun doktorlar gamsız. Ben ilk gittiğimde keseyı göremedgı ıcın testı tekrarlamamı ıstedı. Sonucu söylemek ıcın 5 kere aradım ulaşamadım bende hastaneye gıttım, lutfeder gıbı ultrasona aldı. sonra da dıyor kı cok fazla ultrasona gırme, stres yapar ıyı degıl. sankı keseyı gormek ıstemem dogal degıl mı

aynı sekıldeyım bende. o kadar ıstedım, ıkı ay oncesınden folık asıte fln basladım ama bı tuhaf hıssedıorm, alışamadım, hamıle deılmısım gıbı

Ya bende aynı şekildeyim bende cuma öğrendim sat 27 marttı 27 nisandaki 27,91 30 nisandaki 172,73 ama göğüs uçlarım ağrıyodu karnımın altı ağrıyodu bir iki gündür ne göğüs uçlarım nede karnım ağrıyo bi sorunmu var acaba

canım her dönemin belirtisi farklı sonucta. İnşallah bizde olmaz ama artık bulantı safına geçiyoruz. Bende artık dokunmadıkça göğüslerim acımıyor. Bi sıkıntı yoktur fazla düşünmemeye calıs

en son 24ünde 718 çıktı canım.sence bu değere göre döllenme ne zaman olmuştur.26sında da keseyi gördü.pembe akıntı da 25inde başlamıştı zaten.doktor önce yerleşme kanamasıdır dedi.ama düşük riski de olabilir diye rapor verdi.yani 26sında kese görüldü döllenme 1 hafta önce mi olmuştur.öyleyse ilaç kullandığım döneme denk gelmiyo.ben ilacı 11- 15i arası kullandım.inş. bebeğim iyidir. bugün 6da kalktım. onu düşünmekten uyuyamıyorum. çok dua ediyorum ama işte...

sizlerle konuşmak beni rahatlatıyo.çok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için.inş. sen de sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın canım. Meleklerimize Rabbim sağlık versin ve onları bizden almasın inş.

İnşallah canım. İnsan içinde bir can taşıdığını düşününce ister istemez heyecanlanıyor. panik oluyorum. Kimseyede söylemedik.
3 ay geçene kadar söylemicez dedik bi sağlığından emin olsak içim biraz daha rahatlıcak.
evet canım.yani doktor, lekelenme açık pembe renkte de olsa düşük riskidir diye verdi.şimdi evde dinleniyorum.

İnşallah iyidir canım. yat bol bol elinden geldiğince

Son düzenleme:
kızlar yaa bende bulantılar erken basladı bır haftadır sabahları ortalık bı dönüyor miğdem karısıyor olur olmadık seyden tiksiniyorum.doktor betahcg yukseliyor bu iyi birsey dedı.neyse bebeklerımız saglıklı olsunda ....bırde kızlar doktorların hepsı aynı seyı söyluyor moral bozuklugu olmaması için sürekli ultrason veya betahcg bakılsın ıstemıyorlar .morl hakıkaten önemli gerci boylede insanın içini kemiriyor belirsizlik zaman da inadına agır gecıyor sankı.valla ben bebegı unutmak için komsu gezmelerıne dadandım:)yoksa evde sureklı kurup bebekle ugrasacagım onuda rahatsız edecegım...saglıcakla kalınn

Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.. 28 Nisan'da 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 16 Şubatta 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu, kürtajla almışlardı, akabinde 5 cm içi kan dolu kist tespit ettiler sağ yumurtalığımın altında. Kist için ilaçlar kullanırken hamile kalmışım. Mutluluk ve şaşkınlık kaygı hepsini bir arada yaşıyorum, tekrar düşer diye korkuyorum. Rabbim o üzüntüyü bi daha yaşatmasın istiyorum. Doktor bebek gelişsin kisti gerekirse bi operasyonla zarar vermeden alırız dedi.Umarım herşey yolunda gider. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirmemizi nasib eder inşallah.

Canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bir sorun olmaz. Hepimiz için aynı şey geçerli hepimiz çok tedirginiz şu sıralar. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.

canım 24unden yaklasık 9 gun kadar önce döllenme olmus. dınlen, yorma kendını eger doktor böle söledıyse. ılaclarını da aksatma

Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşAllah

Canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bir sorun olmaz. Hepimiz için aynı şey geçerli hepimiz çok tedirginiz şu sıralar. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.

İnşallah canım.. Daha 4 aylık evliyim, yaşım 31, eşimin yaşı 35, ikimiz de çalışıyoruz. Vakit kaybetmeden, yaşımız çok fazla ilerlemeden bebeğimiz olsun istedik, evlendiğim gün gebe kalmıştım, sevinci kursağımızda kaldı.. Aslında pek bişi anlamamıştım, iş koşturması, eve alışmak, gelin çağırmaları yemek davetleri, faturalar, yüksek lisans tezimin stresi gerginliği, şu bu derken hamileliğimden bişi anlamamıştım, zaten 7 haftalıkken kanamam oldu, doktora gittiğimde kalbi durmuştu

İnşallah bu sefer daha temkinli olacağım, fazla koşturmayacağım. Kaybedince insan daha iyi anlıyormuş

Rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık versin..

evet kızlar moral bozmuyoruz ve kendımızı yormuyoruz. Bugunlerın de tadını cıkarıyoruz

:118::119::118::119::118::119::118::119:

Ne güzel bir duygu kızlar hamileyiz hepimiz arkadaşımızında dediği gibi stres üzüntü yok.

Biz üzülürsek bebişlerimizde üzülür o süt kokulu bebişlerimizi kucağımıza alınca kokularını içimize çekince duyacağımız mutluluğu düşünelim..

:118::119::118::119::118::119::118::119:

Daha benim ailem eşimin ailesi kimse bilmiyor bebişimizi sadece ssizlerle paylaşabiliyorum mutluluklarımı tedirginliklerimi hepimiz mutlu olalımki bebişlerde mutlu olsun

Hepinizi seviyorum annelerrr

Biz de sölemicektik 2-3 aya kadar ama dayanamadık. Çünkü özellikle benim annem babasını yani dedemi, ardından abisini yani dayımı sonra torununu yani benim ilk düşen 7 haftalık bebeğimi kaybetti.. Üzüntüler üst üste geldi.. Ve bana çok üzüldü, anneciğime moral olsun diye söyledim hamile olduğumu, çok çok sevindi, doğal olarak kayınvalideme de söyledik :)

ınız sağolsun canım. Anneler günün bekleseydin keşke

arkadaşlar merhama;
bende hamileyim 5+6 günlük.4.hafta da keseyi gördük.cumartesi günü de tekrar doktor randevum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…