arkadaşlar merhama;
bende hamileyim5+6 günlük.4.hafta da keseyi gördük.cumartesi günü de tekrar doktor randevum var.
benim adet gecikeli bugün dördüncü gün beta hcg 614 çıktı. umarım ikizdir:))
bu arada, bebeğin sağlıklı olup olmadığı sadece doktorun işi. bunu kabullenin ve kendinizi rahatlatın. bize tek düşen iyi beslenmek, kendimizi yormamak ve stresten uzak durmak. kafanızı meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalışın. sürekli endişe duymak sağlıklı bir ruh hali değil ve size de bebeğe de yararı değil zararı dokunur.
Hayırlı olsun canım.. Benim de kese 12'sinde görünürmüş. Sistemsel olarak 6 haftalık gözüküo ama gerçekte 2,5 haftalık şu an :)
(null)
(null)
(null)
Kızlar nasıl besleniyorsunuz ben dukan diyeti yapıyordum hamile kaldığımı öğrendim bıraktım. siz neler yapıyorsunuz. Yada bildiklerinizi paylaşırmısınız?
canim ben hamur isi ve tatlilari kestim mesela bu öglen etli kuru fasulye, dereotlu yogurt corbasi, bol yeşillik salata bir bardak ayran ve meyve yedim(erik cikek kivi)
menüde börek çiğköfte veee profiterol vardiiii yemedimmmmm :)
var tatlım gaz var, ağrı var belimde ve bacaklarımda
bana bir anda bir akıl fikir geldi ki sorma:)) bir anda bütün abur cuburu kestim. aslında iyi de yapmışım bugün şekerim bir parça yüksek çıktı. ben kahvaltıda mutlaka bir yumurta yemeye dikkat ediyorum, bebek gelişimi için çok önemliymiş. bir parça peynir, bir kaç zeytin, bir tatlı kaşığı bal, bir veya iki dilim ekmek, domates vs.
taze sebze yemeği (zeytinyağ ile pişmiş), iyi yıkanmış salata, her gün mutlaka bir kase yoğurt, 2 porsiyon yaş meyve, aralarda 5-10 badem, 2 ceviz, 5-10 fındık, 1 kuru incir,erik ya da kayısı, öğünlerden birinde de etli yemek.
mutlaka günde iki kahve içiyordum, aralarda da çay. önermiyorlar çay kahve, ikisini de bıraktım.
şeker sorun olursa meyveyi kısmak zorunda kalabilirim. hamilelikten önce ben de kilo vermeye çalışıyordum, abur cuburu bırakamıyordum, birden aklım başıma geldi:))
kizlar bol bol su içmeyi ihmal etmeyinnnnnnn
var tatlım gaz var, ağrı var belimde ve bacaklarımda
ayyyy canim amin ins stressiz sıkıntısız atlatırız bu dönemleri benimde eşim bilmiyor hala istanbulda annemlerin yanindayim kismetse bu aksam dönüyorum yani bu aksam söylicem ama siz nasıl söylediniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?