Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

olsun onada şükür hep geliyom kimse yok bende küsüp gidiyom sen nasılsın canım nasıl gidiyo

hu hu huuuuuuu ben geldim kimse yokmuuuu
hoşgeldin canımmmm biz hep buralardayızzz bekçi gibi birimiz glip birimiz gidiyoruzzz sen nasılsınn asıl sizler yoksunuz topiğimizi canlı tutalım gitmeyin bir yerlereee lütfen.. nasılsın bakalımmm
canım geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun canımm... Hepimiz toparlanıp yeni tedavilerimizi beklemedeyiz.. her gün daha iyiyiz.. ve daha daha iyiolucaz. hepimiz bir gün anne olacağızz....

canım hoşgeldinn nerdesin bakimmmmm.. iyi olmuş dokotrunla konuşmannn sevindim canımm.. inşallah bu sefer son olucak canımm..bizde seni özledik fırçalar attım okumadınmı sende esra da yok epeydir...

kızlar bu şarkı benden sizlere gelsinnn... hafta sonu yokum anneme gidicem.. hepiniz seviyorum topici sahipsiz koymayın haaaaa

YouTube - Lara Fabian Je T'aime

ayyy kıssss sen bunu bi de turkan kusad tan dınle yaaaa her dınlemede aglıyorum ya...o mınık kız buna 10 basmıssss valla 5 dk once dınledım.seni saymıyorum ya sen topıc anasısın ve benım senınle ayrı bı ılıskımm varrr tabe sorcan benı

Ayhhh cnm alistik senin evde drmayan kurtlu gezmwyi seven hatun oldugunaa.ondan istedigin zmn gelip didonn gelmddiginde disrdasin kesin die dusunuom ben gezmeciiii:76::78:

ayşecim boşanmayı düşünen başka bir arkadaş.ben ona ne olursa olsun bu çiftin sorunu falan yazdım.bazen mesajlar birbirine giriyor ya herlade o yüzden bir karışıklık oldu canım.kız ben kocamı bırakır mıyım...dünyanın en iyi adamı o ...çok seviyoruz biz birbirimizi...bizdeki sorun sperm azlığı ve şekil bozukluğu canım...şu doktorun mailini bana bi göndersene bende bi danışayım.vitamin mi yazdı size...

hımm ohh ıı ya sevındım bebegım.ozelıne msj attım cnm dr maılını.

bu aptal bedenim benimle oynamayı kesip adet olacaksa olsun artık... bekle bekle sıkıldım:97: önceki adetlerimi saydım 26 günde oluyormuş.. üfff çok acıyorum kendime boş yere heveslenen salak:85:

bu aptal bedenim benimle oynamayı kesip adet olacaksa olsun artık... bekle bekle sıkıldım:97: önceki adetlerimi saydım 26 günde oluyormuş.. üfff çok acıyorum kendime boş yere heveslenen salak:85:

oyle deme ne olur ya.....allahım ne dıım var bı bıldıgın elbet ama yazık bıze ya....

test yaptıım neyse yaaa şu hasretle beklenen adet olsun da bari keltoş doktorcuğumu öslediiim...

test yaptıım neyse yaaa şu hasretle beklenen adet olsun da bari keltoş doktorcuğumu öslediiim...

Canin saolsunn bitanemm olursun kafana takinca olmuoo sn takma gelir bakalimm.dra gtsn eger ilacla olursan tedavii yarimmi kalirr yada baslmass miii.bnm cnm cok sikkın su anda misafir vr gtsin kocamin suratina bakmijamm.cok sinirliyimm cokk aptal kaynanam yuxundnn.allah herkese yardimci olsun

üsülmedim kiii acımadı kii acımadı kiii ( gelir 1-2 güne kadar sanırım, zaten gelince de bir aksilik olmazsa tedavime başlıycaz...
yaa boşver kaynana yüzünden kocana kızma ben de zamanında çoook takıştım sonra geçen sene öldü kayınvalidem valla ağlamaktan içim çıktı..

bızımkı cok farklı cnmm..kadın ıcten pazarlıklıı..sınsıce ustaca yapıo herseyınıı..ama sorsann elde tutulan bısey yapmıoo..dooruu ama ıcten yıkıo kaleyıı..off yha gece ruyamda grmustum saten tartısıoduk esımleee..ne zmn o ruayı grsem (hep aynı yerde aynı olayy ruyamda) ogun yada ertesıı gun kesınn bı aksılık cıkarrr...eee ne yanii bn m tedavıde olmammı gerekk umutsuz olmamı gerekkkk kendımde olmamammı gerekk bu sorunları bana getırmesı ıcınn..bılıorum yerıdeıl...ama tutamıorum kndımıı....uzun zmndır ılk defa bebek özlemım ıcın aglamıyorummm...

Bizim sucumuz deil aglama canim isyan da etme de Rabbim bize verecek insallah. Kenidni harap etme ne olur...Keske teselli edebilsem seni..

Bizim sucumuz deil aglama canim isyan da etme de Rabbim bize verecek insallah. Kenidni harap etme ne olur...Keske teselli edebilsem seni..
teseeli edılecek bişi yok cnmm..oluo hayatımısın bı parcasıı.hayatımısda yasanması gereken karelerden bırııı..ama en acısıı glıbaa...bısden acısıı kçk yaslarda annesız kalmk heraldee..

canım üzme kendini boşver sana bişeymi dedi kaynanan bi kulağından girsin ötekinden çıksın canım anlatsana rahatlarsın çok özel değilse geçenlerde bende kaynanamla takıştım beş yıldan sonra ama sizlerle paylaşınca rahatladım ondan sonrada bidaha görüşmedim zaten görüşmeyide düşünmüyorıumişte buda benim kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…