bende iyiyim buraya gelip gelip gidiyom kimseyi göremiyom benim adetim biteli bir hafta olacak kendime bi meşgale buldum onunla oyalanıyom migun termel masaj yatakları var oraya gidip kendime masaj yaptırıyom birçok hastalığada iyi geldiğini söylüyolar bende gidip hem masaj yaptırıyorum hemde vakit geçiriyorum
olsun onada şükür hep geliyom kimse yok bende küsüp gidiyomsen nasılsın canım nasıl gidiyo
hoşgeldin canımmmm biz hep buralardayızzz bekçi gibi birimiz glip birimiz gidiyoruzzzhu hu huuuuuuu ben geldim kimse yokmuuuu
canım geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun canımm... Hepimiz toparlanıp yeni tedavilerimizi beklemedeyiz.. her gün daha iyiyiz.. ve daha daha iyiolucaz. hepimiz bir gün anne olacağızz....düşükn yapıyorum kızlar ..bebişlerim tutunsıun diye uğraştık şimdi düşsün diye uğraşıyoruz...dış gebelik oldu...iğnemi oldum...bu gün 3. gün kanamam başladı...sökülüp sökülüp geliyor...Allahımmmm sen büyüksün....nisan gazileri....nerdesini yok mu güzel haberler.....
canlar benı ozlemedınız mı yawwwww askolsun sıze kımse gelmedı gelmedı bugun yıgmıssınız mesajları valla 10 sayfa okudum bugun esım ızınlıydıııı beraber vakıt gecırdık drumla gorustum yenı tedavının zamanını fıxledık temmuz adetımla baslıyorum allahın ıznıyle.ınsallah bu sefer olur surda sadece 2 ay kaldı sımdıden heyecanlıyım ya...merkez degıstırmeden aynı merkezde devam etmeye karar verdım.drum da tum sorularmı cevapladı.sımdılık durum bu hepınızı ozledım ama sız benı oslemedınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya nısa bı msjda bosanmayı dusundum sorun bende olunca demıssın bı msjda da sorun erkek faktoru demıssın ben karıstım anlamadım.
sımdı sıze sıkı bı haberım var kaan aydos dıye bı prof var urolojı bolumunde.ankaradaymıs burdan tavsıye eden olmustu maıl at dıye erkek sperm azlıgında ılac tavsıyelerınde bulunuyomus maıl attım cok sukur dondu bana oyle de ılgılı ki..esımın sperm testlerını gonderdım kısaca gecmısımızı anlattım 1 aylık ılac yazıp bazı testlerı yaptırıp 1 ay sonunda gondermemı ıstemıs hıc olmazsa su 2 aylık surede spermcıklerı bıraz kuvvetlendırelım herkese ayrı ılaclar onerıyo kızlar maıl atmanızı onerırım ılgılenen olursa solesın maıl adresını atayım ozelden opuyorum hepınızıııı...bız yazdıı ılacları aldık bugun basladık bile...
kızlar bu şarkı benden sizlere gelsinnn... hafta sonu yokum anneme gidicem.. hepiniz seviyorum topici sahipsiz koymayın haaaaa
YouTube - Lara Fabian Je T'aime
kıs sen bana inat mı yapıyosuuun???
ayyy kıssss sen bunu bi de turkan kusad tan dınle yaaaa her dınlemede aglıyorum ya...o mınık kız buna 10 basmıssss valla 5 dk once dınledım.seni saymıyorum ya sen topıc anasısın ve benım senınle ayrı bı ılıskımm varrr tabe sorcan benı
yap cnmm yaaaa..senınde ıcındeenn cıksın endıseeeeeee...madem adetten once cıkıomus senınnnadet olmadıım test de yapmadııım:18::18::18:
canlar benı ozlemedınız mı yawwwww askolsun sıze kımse gelmedı gelmedı bugun yıgmıssınız mesajları valla 10 sayfa okudum bugun esım ızınlıydıııı beraber vakıt gecırdık drumla gorustum yenı tedavının zamanını fıxledık temmuz adetımla baslıyorum allahın ıznıyle.ınsallah bu sefer olur surda sadece 2 ay kaldı sımdıden heyecanlıyım ya...merkez degıstırmeden aynı merkezde devam etmeye karar verdım.drum da tum sorularmı cevapladı.sımdılık durum bu hepınızı ozledım ama sız benı oslemedınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya nısa bı msjda bosanmayı dusundum sorun bende olunca demıssın bı msjda da sorun erkek faktoru demıssın ben karıstım anlamadım.
sımdı sıze sıkı bı haberım var kaan aydos dıye bı prof var urolojı bolumunde.ankaradaymıs burdan tavsıye eden olmustu maıl at dıye erkek sperm azlıgında ılac tavsıyelerınde bulunuyomus maıl attım cok sukur dondu bana oyle de ılgılı ki..esımın sperm testlerını gonderdım kısaca gecmısımızı anlattım 1 aylık ılac yazıp bazı testlerı yaptırıp 1 ay sonunda gondermemı ıstemıs hıc olmazsa su 2 aylık surede spermcıklerı bıraz kuvvetlendırelım herkese ayrı ılaclar onerıyo kızlar maıl atmanızı onerırım ılgılenen olursa solesın maıl adresını atayım ozelden opuyorum hepınızıııı...bız yazdıı ılacları aldık bugun basladık bile...
ayşecim boşanmayı düşünen başka bir arkadaş.ben ona ne olursa olsun bu çiftin sorunu falan yazdım.bazen mesajlar birbirine giriyor ya herlade o yüzden bir karışıklık oldu canım.kız ben kocamı bırakır mıyım...dünyanın en iyi adamı o ...çok seviyoruz biz birbirimizi...bizdeki sorun sperm azlığı ve şekil bozukluğu canım...şu doktorun mailini bana bi göndersene bende bi danışayım.vitamin mi yazdı size...
bu aptal bedenim benimle oynamayı kesip adet olacaksa olsun artık... bekle bekle sıkıldım:97: önceki adetlerimi saydım 26 günde oluyormuş.. üfff çok acıyorum kendime boş yere heveslenen salak:85:
test yaptıımneyse yaaa şu hasretle beklenen adet olsun da bari keltoş doktorcuğumu öslediiim...
Canin saolsunn bitanemm olursun kafana takinca olmuoo sn takma gelir bakalimm.dra gtsn eger ilacla olursan tedavii yarimmi kalirr yada baslmass miii.bnm cnm cok sikkın su anda misafir vr gtsin kocamin suratina bakmijamm.cok sinirliyimm cokk aptal kaynanam yuxundnn.allah herkese yardimci olsun
üsülmedim kiii acımadı kii acımadı kiii( gelir 1-2 güne kadar sanırım, zaten gelince de bir aksilik olmazsa tedavime başlıycaz...
yaa boşver kaynana yüzünden kocana kızma ben de zamanında çoook takıştım sonra geçen sene öldü kayınvalidem valla ağlamaktan içim çıktı..
oyle deme ne olur ya.....allahım ne dıım var bı bıldıgın elbet ama yazık bıze ya....
bızımkı cok farklı cnmm..kadın ıcten pazarlıklıı..sınsıce ustaca yapıo herseyınıı..ama sorsann elde tutulan bısey yapmıoo..dooruu ama ıcten yıkıo kaleyıı..off yha gece ruyamda grmustum saten tartısıoduk esımleee..ne zmn o ruayı grsem (hep aynı yerde aynı olayy ruyamda) ogun yada ertesıı gun kesınn bı aksılık cıkarrr...eee ne yanii bn m tedavıde olmammı gerekk umutsuz olmamı gerekkkk kendımde olmamammı gerekk bu sorunları bana getırmesı ıcınn..bılıorum yerıdeıl...ama tutamıorum kndımıı....uzun zmndır ılk defa bebek özlemım ıcın aglamıyorummm...
teseeli edılecek bişi yok cnmm..oluo hayatımısın bı parcasıı.hayatımısda yasanması gereken karelerden bırııı..ama en acısıı glıbaa...bısden acısıı kçk yaslarda annesız kalmk heraldee..Bizim sucumuz deil aglama canim isyan da etme de Rabbim bize verecek insallah. Kenidni harap etme ne olur...Keske teselli edebilsem seni..
bızımkı cok farklı cnmm..kadın ıcten pazarlıklıı..sınsıce ustaca yapıo herseyınıı..ama sorsann elde tutulan bısey yapmıoo..dooruu ama ıcten yıkıo kaleyıı..off yha gece ruyamda grmustum saten tartısıoduk esımleee..ne zmn o ruayı grsem (hep aynı yerde aynı olayy ruyamda) ogun yada ertesıı gun kesınn bı aksılık cıkarrr...eee ne yanii bn m tedavıde olmammı gerekk umutsuz olmamı gerekkkk kendımde olmamammı gerekk bu sorunları bana getırmesı ıcınn..bılıorum yerıdeıl...ama tutamıorum kndımıı....uzun zmndır ılk defa bebek özlemım ıcın aglamıyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?