Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Bn huc iii deilim surekli aglmk istiommm.gzlerim grmuo sisliktenn.agladikca hersey gelio akla

Hlycn canim ne oldu, yolunda gitmeyen biseyler mi var, uzme canim tatli canini lutfen, uc gunluk dunya hersey olucana variyor,,,, rabbim yardimcin olsun her ne derdin varsa..

Simdi okudum Hlycn cnaim, bende sagligin ile ilgigili bisey ldu sandim, kayinvaldende saglik bozmaya pek elverisli ayri bir mesele ama, ne diyem be bacim asas onlarins eni desteklemesi lazim, sen onlara torun vermey, soyunu devam ettirmek icin elinden geleni yaspiyosun, onlar naisl sana boyle kiyiyor sasilcak sey, bende cok iyi oldum kaynanam ve kayinpedeimle bu surecte bir takim kucuk problemler yasadim ama oda benim stresten kaynaklanan biseydi, en buyuk destekcim hep kaynanam oldu canim manevi yonden cok hakki var, bir probblem oldumu bunu icine atma benim aldim dersten ben senin yerinde olsam bir gun cagirim bu kayinvaldeni eve, esinde evde olcak ister odada ister yaninizda, guzelcene derdinizin, sikintinizin ne oldunu, veya onun senden beklentileri, senin ondan beklentilerin belki bir sonuc alirsin, boyle stres oldukca uzerinde inanki canim bu senin basari oraninida gebilkte etkiliycek, anlat yasadiklairni, huzunlerini belki biraz insansa IMANA gelir,,

Kızlar cnalarım nasılsınızzz. ben yokken kaynana muhabbeti sarmış etrafıı anam herkeste var bu derttt.. neyi paylaşamıyorlar bilmiyorumki gelinlerle nasılsınız bakalımm...bende anneme gittim geldim çocuk muhabbetindne gına geldii

slm kızlaaaarrrr
gelişmeler var mıııı
selam canım nerelerdesiniz.. hepinizi tv ye verdimm kayıp diyeee

Bn huc iii deilim surekli aglmk istiommm.gzlerim grmuo sisliktenn.agladikca hersey gelio akla

tatlım ne çok üzmüşsün sen kendini öylee kıyamam sana benn. boşver canım hiçbirşey için inan değmez.. aynı dertler herkeste var... eşinle aranı sakın aile meselesi yüzünden bozma.. siz bir olun yuvanızda huzur olsun gerisi boşş.. sen saygını yap bışver gerisiniz. üzme kendini zaten yeterince üzülüyoruz bir de böyle şeyler için değmez canım. hadi toparlann

cnm ben temmuzda baslıycam karar aldım senınkı donmus bı de daha kolay olur gel kız beraber baslayak :) el ele merkeze gderıs :)

dekopa nasılsın bacım ozlettın kendını.

abuzelll alısabıldın mı cnm yenı durumuna ben de senın gbıyım bılıosun bıraz vaktını alacak hala soktasındır ama hemen yenı tedavı planlarını yap kı kafan onunla mesgul olsun cm...

teşekkür ederim nazayşe...çok şükür iyiyim ..kanamam azaldı ..korktuğum gibi çok yoğun olmadı ..yarın bhcg me bakıcaz..umarım sıfırlanır...ne yapalım temmuzda 4.yü deneyeceğim....artık hamile bayanları kesmekten sıkıldım....

hayır tatlım olmadım ve inanılmaz kaşıntım var... öncekilerde de çook kaşıntım olmuştu çok hevesleniyorum gerçi dün test yaptım çıkmadı ama ne bileyim yaaa..
inşallah canım olurda uğraşmazsınn ... kaşınanda ilk defa duydumm kızzzz..

canım iyiyim sen nasılsın.. cumartesi önce doktoruma gittim .konuştuk epey.. bana çok güzel izah etti.. yeni tedai için en erken temmuzda başlayalım dedi biraz dinlensin rahim dedi... bu bizim için iyi dedi tutması rah,mde bir sorun olmadığı anlamına gelir dedi.. genetik teste filan gere yok dedi . çünkü genetikte ciddi bir sorun olsa embryolar bukaliteye ulaşmaz dedi. gayet sıradn birşey her hamile 10 kadından biri bunu yaşar.. demek bebek sağlıklı değildi olsa devam ederdi büyümeye dedi.. benimle epey konuştu rahatlttı benii. sorularımı agyet sabırla cevapladıı.. sitemlerimi dinledii iyi geldi canım bana olumlu konuştu.. bakalım sıradaki tedavyi iple çekiyorum bebeişlerime bire an önce kavuşmak istyiroummmmmm.. sen nasılsın canımmm

canım iyi olduğuna sevindim.. aynen benimde korktuğum gibi olmadı önceki gün rahme de baktı doktor epey toparlanmış dedi.. mevsimdenmi ne etraf hamile dolu... gözüme gözüme giriyorlar.. senin donmuşun varmı canımm

ay dedim ya 2 kere hamile kaldım daha önce çıldırdım kaşıntıdan.. uff nolur boşuna heveslenmeyeyim Allahım test var elimde ama yapmaya korkuyorum..

ay sen ne diyorsun en yakın 3 arkadaşım 5 hafta içinde peşpeşe doğurdu şubat ve martta üstelik üçünün gebeliğini de aynı gün öğrendim şimdi de 4.sü gebe üstelik o yıllardır uğraşıyordu hep acırdım ona şimdi ben acınacak hale geldim...

yok canım yaaa...6 tane vardı aslında..yaşamaz dondurmayalım dediler biz de kabul ettik...yeniden başlayacaz..drun..ultrasonla rahmine mi baktı bana da bakacak mı acaba..

ay dedim ya 2 kere hamile kaldım daha önce çıldırdım kaşıntıdan.. uff nolur boşuna heveslenmeyeyim Allahım test var elimde ama yapmaya korkuyorum..
ayy canımm bak şimdi bende heycanlandım yaaa kendim aklıma geldii ayşee kız inşallah öyle birşey vardırrrr. ay lütfen yap testi beklemek daha zor değilmiii gerçi idrar tetsinde çıkmaz ki yafff ana git sen yaaa ay ne yapsakl acab aaaa aaaaaaaaa

yok canım yaaa...6 tane vardı aslında..yaşamaz dondurmayalım dediler biz de kabul ettik...yeniden başlayacaz..drun..ultrasonla rahmine mi baktı bana da bakacak mı acaba..
canım üzülme benim 2. tedavide 6 tanesini blast olduğu halde çöpe attılar ...hala aklıma gedikçe köpürüyorum. bu sefer 4 tanesi donduruldu..ama çözülünce ne olur bilmek imkansız tabi doktorumda dedi bilemeyiz dedi 4 dü de gidebirli çöp olabilir dedi.. inşallah olmaz yeni tedaviyi kaldıracak maddi gücümüz yokmaalesef şuan.. ancak dondurulmuşlarla olursa.. canım benim 5 de başladı kaanamam. gitmemiştim cuamrtesi gidicne alttan ultrasnla baktı benim damla damla kan geliyordu hala rahim incelmiş epey toparlanmış dedii.. ama iki ay dinlesin dedii.
decopa senin de dış gebelikmiydi canım...bhcg değerlerin nasıl seyrettii...
canım benim 9. gün lekelenme ile süpriz yaptı bize. kan testim 65.30 çıktı sonra 13. gün testim 282 çıktı sonra bir daha test istemedi doktor 10 mayıs ultrason günümdü sonra ben 17 günde aksilik hissettim sol kasığımda bir ağ rı vardı kendim gittim tets yaptım değerim 95 e düşmüş... yıkıldım kadım tabi sonra iki gn sonra 21 e geriledi... sonra da ilaçları kestik işte bildiğin gbi canım . bu son olur inşallah yaa artık bebişlerimi istiyorummmm:97::97:
aman öyle söyleme canım bende bazen çıldırma noktasına geliyorum inan. ama bir şekilde kafaı dağıtmaya çalışıyorum. haftasonu annemdeydim kardeşimde geldi.. diyrolarki ne kadar durgunlaşmışsın hiç konuşmuyorsun inan konuşmak bile istemior canım.. çünkü içim geçti artık ama napalım dayanıcaz canım bu da bizim sınavımızz

Son düzenleme:

test dün yaptım çıkmadı ama dün 28.gündü belki erken diye çıkmadı valla hevesleniyorum belirti arıyorum kendimde.. galiba umutlanmak hoşuma gidiyor bekliycem sanırım.. gerçi böyle de olunca daha çok üzülürüm ama olsun..tüm adet belirtilerim vardı hepsi geçti..

inşallah canım bende heyecanlandım şuann.. salak salak gülüyorumm keşke öyle birşey olsa ve kucağına alsan bebişini ne güzel olur canım yaa.. Hadi inşalah sakin ol sıkıntıya sokma kendini biliyorum zor ama dene olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…