Bn huc iii deilim surekli aglmk istiommm.gzlerim grmuo sisliktenn.agladikca hersey gelio akla
selam canım nerelerdesiniz.. hepinizi tv ye verdimm kayıp diyeeeslm kızlaaaarrrr
gelişmeler var mıııı
bızımkı cok farklı cnmm..kadın ıcten pazarlıklıı..sınsıce ustaca yapıo herseyınıı..ama sorsann elde tutulan bısey yapmıoo..dooruu ama ıcten yıkıo kaleyıı..off yha gece ruyamda grmustum saten tartısıoduk esımleee..ne zmn o ruayı grsem (hep aynı yerde aynı olayy ruyamda) ogun yada ertesıı gun kesınn bı aksılık cıkarrr...eee ne yanii bn m tedavıde olmammı gerekk umutsuz olmamı gerekkkk kendımde olmamammı gerekk bu sorunları bana getırmesı ıcınn..bılıorum yerıdeıl...ama tutamıorum kndımıı....uzun zmndır ılk defa bebek özlemım ıcın aglamıyorummm...
Bn huc iii deilim surekli aglmk istiommm.gzlerim grmuo sisliktenn.agladikca hersey gelio akla
AYŞE Nasılsın canım hastalandın mı?
inşallah canım olurda uğraşmazsınn ... kaşınanda ilk defa duydumm kızzzz..hayır tatlım olmadım ve inanılmaz kaşıntım var... öncekilerde de çook kaşıntım olmuştu çok hevesleniyorum gerçi dün test yaptım çıkmadı ama ne bileyim yaaa..
dekopa nasılsın bacım ozlettın kendını.
abuzelll alısabıldın mı cnm yenı durumuna ben de senın gbıyım bılıosun bıraz vaktını alacak hala soktasındır ama hemen yenı tedavı planlarını yap kı kafan onunla mesgul olsun cm...
teşekkür ederim nazayşe...çok şükür iyiyim ..kanamam azaldı ..korktuğum gibi çok yoğun olmadı ..yarın bhcg me bakıcaz..umarım sıfırlanır...ne yapalım temmuzda 4.yü deneyeceğim....artık hamile bayanları kesmekten sıkıldım....
inşallah canım olurda uğraşmazsınn ... kaşınanda ilk defa duydumm kızzzz..
canım iyiyim sen nasılsın.. cumartesi önce doktoruma gittim .konuştuk epey.. bana çok güzel izah etti.. yeni tedai için en erken temmuzda başlayalım dedi biraz dinlensin rahim dedi... bu bizim için iyi dedi tutması rah,mde bir sorun olmadığı anlamına gelir dedi.. genetik teste filan gere yok dedi . çünkü genetikte ciddi bir sorun olsa embryolar bukaliteye ulaşmaz dedi. gayet sıradn birşey her hamile 10 kadından biri bunu yaşar.. demek bebek sağlıklı değildi olsa devam ederdi büyümeye dedi.. benimle epey konuştu rahatlttı benii. sorularımı agyet sabırla cevapladıı.. sitemlerimi dinlediiiyi geldi canım bana olumlu konuştu.. bakalım sıradaki tedavyi iple çekiyorum bebeişlerime bire an önce kavuşmak istyiroummmmmm.. sen nasılsın canımmm
canım iyi olduğuna sevindim.. aynen benimde korktuğum gibi olmadı önceki gün rahme de baktı doktor epey toparlanmış dedi.. mevsimdenmi ne etraf hamile dolu... gözüme gözüme giriyorlar..senin donmuşun varmı canımm
canım iyi olduğuna sevindim.. aynen benimde korktuğum gibi olmadı önceki gün rahme de baktı doktor epey toparlanmış dedi.. mevsimdenmi ne etraf hamile dolu... gözüme gözüme giriyorlar..senin donmuşun varmı canımm
ayy canımm bak şimdi bende heycanlandım yaaaay dedim ya 2 kere hamile kaldım daha önce çıldırdım kaşıntıdan.. uff nolur boşuna heveslenmeyeyim Allahım test var elimde ama yapmaya korkuyorum..
canım üzülme benim 2. tedavide 6 tanesini blast olduğu halde çöpe attılar ...hala aklıma gedikçe köpürüyorum. bu sefer 4 tanesi donduruldu..ama çözülünce ne olur bilmek imkansız tabi doktorumda dedi bilemeyiz dedi 4 dü de gidebirli çöp olabilir dedi.. inşallah olmaz yeni tedaviyi kaldıracak maddi gücümüz yokmaalesef şuan.. ancak dondurulmuşlarla olursa.. canım benim 5 de başladı kaanamam. gitmemiştim cuamrtesi gidicne alttan ultrasnla baktı benim damla damla kan geliyordu hala rahim incelmiş epey toparlanmış dedii.. ama iki ay dinlesin dedii.yok canım yaaa...6 tane vardı aslında..yaşamaz dondurmayalım dediler biz de kabul ettik...yeniden başlayacaz..drun..ultrasonla rahmine mi baktı bana da bakacak mı acaba..
canım benim 9. gün lekelenme ile süpriz yaptı bize. kan testim 65.30 çıktı sonra 13. gün testim 282 çıktı sonra bir daha test istemedi doktor 10 mayıs ultrason günümdü sonra ben 17 günde aksilik hissettim sol kasığımda bir ağ rı vardı kendim gittim tets yaptım değerim 95 e düşmüş... yıkıldım kadım tabi sonra iki gn sonra 21 e geriledi... sonra da ilaçları kestik işte bildiğin gbi canım . bu son olur inşallah yaa artık bebişlerimi istiyorummmm:97::97:decopa senin de dış gebelikmiydi canım...bhcg değerlerin nasıl seyrettii...
aman öyle söyleme canım bende bazen çıldırma noktasına geliyorum inan. ama bir şekilde kafaı dağıtmaya çalışıyorum. haftasonu annemdeydim kardeşimde geldi.. diyrolarki ne kadar durgunlaşmışsın hiç konuşmuyorsun inan konuşmak bile istemior canım.. çünkü içim geçti artık ama napalım dayanıcaz canım bu da bizim sınavımızzay sen ne diyorsun en yakın 3 arkadaşım 5 hafta içinde peşpeşe doğurdu şubat ve martta üstelik üçünün gebeliğini de aynı gün öğrendimşimdi de 4.sü gebe üstelik o yıllardır uğraşıyordu hep acırdım ona şimdi ben acınacak hale geldim...
ayy canımm bak şimdi bende heycanlandım yaaakendim aklıma geldii ayşee kız inşallah öyle birşey vardırrrr. ay lütfen yap testi beklemek daha zor değilmiii gerçi idrar tetsinde çıkmaz ki yafff ana git sen yaaa ay ne yapsakl acab aaaa aaaaaaaaa
test dün yaptım çıkmadı ama dün 28.gündü belki erken diye çıkmadı valla hevesleniyorum belirti arıyorum kendimde.. galiba umutlanmak hoşuma gidiyor bekliycem sanırım.. gerçi böyle de olunca daha çok üzülürüm ama olsun..tüm adet belirtilerim vardı hepsi geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?