canım üzme kendini boşver sana bişeymi dedi kaynanan bi kulağından girsin ötekinden çıksın canım anlatsana rahatlarsın çok özel değilse geçenlerde bende kaynanamla takıştım beş yıldan sonra ama sizlerle paylaşınca rahatladım ondan sonrada bidaha görüşmedim zaten görüşmeyide düşünmüyorıumişte buda benim kaynana
ayy yok cnm bırebır yaptıgıı bişi yokk..ben gercekten cok sevıyelıı davranırımm oda hadını bılırr..buyuk ama hıcbızmn buyuklugunu blmedı yapmdııı..tam bı sınsııı..onun derdiii bizim aramızı bozmakkk..ne geccekse elınee...gelmezz gtmez aramaz sormaz...eee kocamın annesıgıl aramıo sormuoo(beni tabiki eşimiş gun boyu kırk kere caldırır aratır kndını saatlerce konuur hem kocası hm kndısııı)diee bnm annemlerde aramıjak sormıajkmııı...annemler hergun esım eve gelınce ya ınu ya vbenı ararlarr sıkmadann hergun olmasada ıkı gune bırr..ama esım varkenn kii kaynanamın yaptgı terbıyesılıge dşmelerını ıstemeyızz...bgun annem gldı tezmılık yaptık ascıkk..bı arkdsım gelcektı yemegee aradım oda benım kndı babamla bırlıkteymısss..eee ii ozmn babamla gelınn dedımm.yemegı yedılerr hmn kalktıla r satenn.onlrda bu drumdan cokk sıkıntılı gelmıolarrr eşinn bnm annemler gelmıoo senınkıler nıe gelıo der dıee dıken ustundeler...sankı ben geldıler kovdumm..yüzüde yok gercıı düğn oncesı esnası ve sonrasında yaptıklrındann utancındannn yada benn sen sunları yapmıstın dıe yuzune vuracagındannn ıstemıoo gelmekkk..tabı bide eşime gaz vermk ıcınn.eyy allahımm şu caresızlıgımınn hatrına uzak tuttt su ınsanları bndennn..kndımı satenn yarım hıssedıommm..bebeim olmuoo
ben çok iyi bilirim bu sinsi kaynanaları benim ablamın kaynanasıda içten pazarlıklı oğluna gelinini kötüler ama bunu iyi bişeymiş gibi anlatır tabi bizim zazn eniştede hemen annesinin anlattıklarına inanır iyi şeyler söylüyoya ay ben böyle insanlara çok sinir olurum yahu adam kaç yaşına gelmiş hala annesinin ağzına bakıyo
allahtan benim koca öyle değil benim kaynanada biraz içten pazarlıklıdır allahtan uzaktayız yakın olsaydık biz birbirimiz yerdik valla
ya cnmm eşimde de ben hıssedıorumm onun annesıgıl gelıoo ohh ne iii bnm annemler gelmıooo die sınırlenıooo..aslında annesıı yüzünden oldugunu bılıoo yedıremıooo........ha su da bi gercekk bıs aıle oldukk...aıleyısss ii gun kötu gun yasanırr...su andaa aıle deyınce aklıma esım gelıoo...en degerlı seydır aılee..bn aleme zarra gelınce yıkılıorum...şu an benbu drumdaysamm kndımı yeyıp bıtırmemdenn..gunlercee aglamamdan yırtınmamadann parcalanısımdann anlasılmamaslıktannn..allah ıstedı bılıorum ama işte aklıma gelınce mahvoluorumm..hçbisorun yokken bunlrın yasanmasıı yıprattı benniii...kac defa hmdeee..knfıme yapıorummm dişlerimi kilitlerım sımsıkıı hıc konusmamm kımseyle tel gelse bakmamm..farkında olmam kendıgındenn olmuş sonradan farkederımm..allahım sen sabır verr..
allah hepimize dayanma gücü ve peygamber sabrı versin kendi dertlerimiz yetmiyomuş gibi bide böyle şeylerle uğraşıyoruz canım benimde durumum pek farklı değil bende annemlerin üst katında oturuyorum kaynanamlar bizden uzaktabiz burda oturuyoruz diye içlerine dert oldu allahtan eşim benim yanımda onlar ne söylerse söylesin sen duyma diyo bana bi kulağından girsin diğerinden çıksın diyo buda bana güç veriyo
ohhh aman ne guselll..ii oluoo..sıkıorum canımı aammaa sallamk en gızelıı..ben sımdı burda aglıorumm yhaa esıme sabah kalkınca dımdık ayakta yıkılmayan kadın ımajını cok iii oynarımmm..tabı gzlerım ssişmedıyseee..ii geje cnmm bacaklarım agrıoo dayanamıjam uyumaya calısayım blkı bı nebze hafıflerr..kıbbb cnmm
ne dertlenmısınız be kıyamam sıze ya canlarım benım atlatıcaz bu gunleı su gobecıkler bı dolsun bak ne guzel olcak her sey ben de aıle buyuklerını ısıme karıstımamaya kesın karar verdım temmuzdakı bebegımden haberlerı olmayacak annemle konusurken bu bızı ılgılendırıyo kımseyle konusmak ıstemıyorum bu konyu dedım bız kımse dıılız dıyo sen o kdr ıgne ılac yuklenıyosan senın saglıgın soz konusu oluyosa bu benım hakkım dıyo falan.bız erteledık o ısı dedım ekım kasım ohh dedı ya cok ıı dusunmussunuz 3 ay cok kısa zaman drlar paranzı almak ıcın bole yapıyo dıolar.yabanguluuuu cnm bnm ya bızım merkezde ımsı teknıgı kullanılmıyomus eskıden kullandık faydasını gormedık dedı dr bey.babam da ımsı tenıı dıye tutturmus durumda suan....off yaaa bu yuzden ıyısıyle kotusuyle sonuc sadece bızı etkıleyecek kımsecıklerın ruhu duymayacak...
canlarıım üzmüş sizi cadı kaynanalar anneler kocalar vs.vs. ama ciddi söylüyorum değmez.. bak ya benim yerimde olsaydınız?? kaynanam öldü kayınpederim desen gölgesiz ağaç gibi hiiiç konuşmuyoruz, annemle nerdeyse 10-11 yıldır konuşmuyorum bazen diyorum ölmüş olsa Allahın emri der kabul ederdim ama böylesi öyle ağır geliyor ki.. babam desen gitti başka bir kadınla evli tamam görüşüyoruz ama yine de hep uzak hep birşeyler eksik... sizin yazdıklarınızı okuyunca diyorum ki herşey normal olsaydı anam babamla beraber olsaydı kaynanam kayınpederimle olsaydı da böyle aile sorunlarımız olsaydı(( benim kocamdan başka ailem yok ki sorunum olsun... üzmeyin kendinizi bakın beterin beteri var..
Aysee nasilsin cnmmm
iyiyim kuşum sen nasılsın? galiba şekerim düştü ellerim ve dizlerim titriyor çok halsizim..
canım ımsı tekniği ne oluyo ben hiç duymadım ama yararı varsa tabiki olabilir ama ben bizim doktora güveniyorum adam sırf bu konu üzerinde uğraşmış ben önce allaha sonrada doktoruma son derece güveniyorumdaha önceki denemelerimi çapada fakültede yaptırmıştım 30 yumurtadan anca birtane embiriyo çıkarabilmişlerdi burda ise18i döllendi fakat 8 tanesi hayatta kalmayı başardı arada büyük bir fark var bence bizim doktor yapılabilecek şeylerin en iyisini yapmaya çalışıyor bence sende sağda soldan gelen şeyleri pek duyma yoksa çok kafan karışır önce allaha sonrda doktoruna güven:82::82::82:
Bn huc iii deilim surekli aglmk istiommm.gzlerim grmuo sisliktenn.agladikca hersey gelio akla
haklısın cnm bende 10 yumurtadan sadece 1 tane cıkardılar ama olsun ben de guveniyorum hele esımı bır gorsen nasıl bır guven var anlatamam cnm hayırlısı olsun hakkımızda sen ne zaman baslayacaksın donmuslara sımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?