sağol canım Allah razı olsun.evet zaman çabucak geçiyor sanki hamilelik yaşamamış gibiyim bir tuhaf ruh halindeyim, ben sezeryan la doğum yaptım 37+2,oğlumu erken doğumla kaybettiğim için doktorum daha fazla riske atmayalım dedi olası bir aksilikte dışarda müdahale şansımız daha kolay olur dedi dediği gibide oldu , bebeğim doğduğunda ciğerlerindeki sıvıyı tam atamadığı için hızlı nefes alıp veriyormuş , 2 saat beklemişler normale dönmediği için küvezde solunum makinasına bağlandı ve uyutuldu , makinayla destek verildi daha kolay atabilsin diye ve uyutulmasının sebebide fazla zorlanmaması içindi , 6 gün makinada kaldı o günler çok zordu neyseki geçti çok şükür, hatta çocuk doktoru premetüre doğsaydı bu tür bir sorun olmazdı dedi kilolu olduğu için zorlanmış yavrucum, doğumuma gelince hiçbir doğum kolay değil ama inanki bebişini gördüğünde bütün acıları unutuyorsun,ben doğru düzgün yatak istirahatı bile yapmadım 12 gün boyunca hergün hastanelerdeydim , bugünümüze çok şükür kötü günler geride kaldı , Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inş. canım
sağol canım aminn ,,RAbbim tüm dileyenlere nasip etsin inş.Yaren ismi yıllardır hazır olan bir isimdi hiç düşünmedik ne ismi koysak diye :)