iviiiiitttt ama geldim oldu baya ne kadar yorulmuşum
canım teşekkür ederim allah razı olsun..
sorma ya ben çok yoruyorum kendimi artık eşim kızmaya başladı bana
kızlar benim kanamam hala durmadı az az geliyo, haftaiçi dra gittim, plesenta tarafından geliyor dedi, bebek sağlıklı çok şükür ama allah korusun risk yinede, sonuçta bebeğin içinde olduğu yer plesenta. 2. düzey usg çektiricem haftaya çarşamba günü. normalde 20. haftadan önce çekilmiyormuş ama böyle durumlarda çekiyorlarmış, orda bebek tepeden tırnağa inceleniyormuş. çapanın profu, lemi bey geliyormuş özel olarak bunu çekmeye hastaneye. anne karnındaki bebeklerin sağlığıyla ilgili bir usgymiş bu. neolur dua edin arkadaşlarım herşey yolunda gitsin diye.
kızlar benim kanamam hala durmadı az az geliyo, haftaiçi dra gittim, plesenta tarafından geliyor dedi, bebek sağlıklı çok şükür ama allah korusun risk yinede, sonuçta bebeğin içinde olduğu yer plesenta. 2. düzey usg çektiricem haftaya çarşamba günü. normalde 20. haftadan önce çekilmiyormuş ama böyle durumlarda çekiyorlarmış, orda bebek tepeden tırnağa inceleniyormuş. çapanın profu, lemi bey geliyormuş özel olarak bunu çekmeye hastaneye. anne karnındaki bebeklerin sağlığıyla ilgili bir usgymiş bu. neolur dua edin arkadaşlarım herşey yolunda gitsin diye.
sağolun kızlar, inşallah iyi haberlerle dönerim haftaya çarşamba çekilecek. sizde dualarınızı eksik etmeyin. sizlerde allaha emanet olun..
hakkında hayırlısı canım allah korusun bebeğinide senide ne yapıcan doğurana kadar böyle şeyler yaşanabiliyor sağlıklı olsunlarda..
bende gece nefes alamadım istifra ettim paso bademcilklerim şişmiş sanırım ve halada nefes alamıyorum burnum tıkalı sıcak şeyler içiyorum geçsin diye
Canım çok geçmiş olsun.. Tez zamanda düzelirsin inşallahhakkında hayırlısı canım allah korusun bebeğinide senide ne yapıcan doğurana kadar böyle şeyler yaşanabiliyor sağlıklı olsunlarda..
bende gece nefes alamadım istifra ettim paso bademcilklerim şişmiş sanırım ve halada nefes alamıyorum burnum tıkalı sıcak şeyler içiyorum geçsin diye
amin iklimcim, allah hepimizi ve yavrularımızı korusun. benim korkum bebeğime birşey olmasın diye yoksa kanama bilsem ki normal bünyemden kaynaklı umursamazdım bu kadar, çok şükür bebekte iyiymiş, ama işte o usgde tam herşey belli olacak tek tek organlarına bakılacak, ve kanamanın tam olarak nerden ve neden geldiği açıklanacak. bir de netten baktığım kadarıyla plesentadan gelen kanamalar devam edrse allah korusun erken zamanda erken doğumda oluyormuş, allahım korusun..
sanada geçmiş olsun canım, onlar hamilelikte olağan şeyler sakın kafana takma. bazen bende de çarpıntı oluyor ama inan bu kanamanın yanında onu düşünemiyorum bile. allah hepimizin sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Canım çok geçmiş olsun.. Tez zamanda düzelirsin inşallah
Canım benim inşallah güzel haberler verirsin bize. Allah senide yavrunuda korusun tatlım
iklim nerdeyse hamileliğin ortasına gelmişin maşallahhh
geçmiş olsun bu arada canım inşallah geçer düzelirsin biran evvel:2:
hamile kalmak isteyen herkezi bekliyorummmmm
TEDAVİYE BAŞLAYANLAR
1.GODES ...........5 nisan bat...7 nisanda tedaviye başlıycak (tüp bebek denemesi)
2.ARF:................4 nisan bat.. aşılamaya gerek kalmaz umarız
3.leblebisekeri......aşılama tarihi 16 nisan test günüm 28 nisan...
4.waboose.............aşılama tarihi 18 nisan.test tarihi 2 mayıs ..
.
.
.
BEKLEMEDE OLANLAR
1.SiNeO : sat 8 mart nisanda tedaviye başlıycak
2.AREN:doğum kontrol kullanıyor 10 nisan gibi tedaviye başlıyacak
3.LANDARCH : tüp bebek için adetini bekliyor
4.ZEYNO_81 : ....zeynomuzda bekliyor....
5.SİNEM25:....... önce kilo vermeye niyet etti hayırlısı..
6.MUTLU80:.....sat:13 mayıs
7.
.
.
HAMİLELERİMİZ
1.HAYALBAZ: sat?
2.İKLİM: sat 24 ocak
3.BYYY : sat 8 şubat :
4.ELFKAYA .......sat 8 mart
.
.
... DOĞUM YAPAN CİCİ ANNELERİMİZ
1. GULUCUM81: 9 matta ECE kızına kavuştu
ismi olmayan bildirsin kızlar...
sen nasılsın iğnelere devammı
HADİ AMA HERGÜN ELİFTEN SONRA YAZACAK İSME MERAKLA BAKIYORUM
yok canım onlar 2 hafta önceki kontrolümde bitmişti
sadece folbiol kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?