İKLİMCİM çok geçmiş olsun sana da..valla şaka maka zaman su gibbi. 38.haftaya giriyorum artıkın ve bbugün bbi doktora gitmiştim 40 haftayı doldurcanı zannetmiyorum dedi bebiş için..yaaaani her an bebiş haberi bekleyin benden:)
yaw bu godes kız nerelerde hatunu özledim
bu arada godesi bende merak ediyorum
adet oldu transfer için gün sayıyo
haydi artık ikizlerimiz için sabırsızlanıyorum yaa...ne zaman adet oldu kaçıncı günü biliyomusun
bende sağlık ocağına gittim gebelik kaydımı oldum
20. haftamda tetenoz aşımı olcam:94:
tahlillerimi ultrasonlarımı götürdüm bi sonraki testlerimi de yaptırınca götürcekmişim
bızdık bugün bende gittim aşı için 20.hafta gel dediler tahlillerimi istedi tekrar eve geldim götürdüm geri aynı sokaktayız gerçi :) sonra dr özel ya benim ilacımıda sağlık ocağına yazdırdım bugün ikimizde gitmişiz
Slm kizlar
Ayyy valla ben çok kötüyün arkadaşımla sahil Tur'u yapiyim dedim 2 cocuğu var beynimi yediler gördüklerine ağlıyor dirdirlari zaten rahatlığa öyle alismsimki hiç gezmemden tat alamadım
Allah beni affetsin bebek bekliyorken bunları telafuz etmem çok yanlış
Allah kızıp vericegi varsada vermicek
aynı gün gittiğimiz gibi bendende tahlilllerimi istedi eve geldim aldım geri gittim:)
bizimde aynı sokakta sağlık ocağı
ah canım benim o kişi senmisin yoksa olurmu olur
ahhhhhhhhhh keşke olsam ama başka arkadaşta olsa hiiiçççç farketmez sevincim ayni olur yeterki o başlık dolsun taşsın hepmizin ismiyle diğerlerindeisim kalmasın doğuranlar başlığı hariç tabi
olsun hep di mi ama eminim hem fikiriz
37+3.....geç zaman geç...gel bebek gel...
37+3.....geç zaman geç...gel bebek gel...
o kadar gönülden istiyorumki bunu zaten sardım yine zeki mürene ağlatma kız beni bizi biz biliriz allahım aratmasın kavuştursun tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?