- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
merhaba arkadaşım bişey sorabilirmiyim iğne tedavisinin kaçıncı günündesin şuan 12mm çıktığı için soruyorum??
hmm bende hergün 150cc lik iğne vuruluyorum 5.günü kontrolüm oldu 8 ila 10mm arasında 5 tane yumurta gelişim göstermiş,iğneye devam yarın tekrar kontrol var ve salı günüde dahil olmak üzere çatlatmayı beklicem inşallah.senide benide ve diğer arkadaşları rabbim aratmasın tek dileğim..senin ilk denemenmi?canım adetimin 3. günü kontrole gittim ve o gün iğnelere başladım.. 75lik dozlar halinde 5 gün vuruldum ve dünle bugün 100lük vuruldum.. toplamda 7 gün iğne olmuş oldum.. adetimin de 9. günündeyim.. yarın akşamüstü kontrolüm var. yumurtaların durumuna göre de ya iğneye devam ya da çatlatma iğnesinin günü belirlenecek bakalım..
12 mm ölçümü de adetimin 8. günündeydi.. gelişimi için iyi dedi doktor bakalım..
sizde durumlar nedir?
hmm bende hergün 150cc lik iğne vuruluyorum 5.günü kontrolüm oldu 8 ila 10mm arasında 5 tane yumurta gelişim göstermiş,iğneye devam yarın tekrar kontrol var ve salı günüde dahil olmak üzere çatlatmayı beklicem inşallah.senide benide ve diğer arkadaşları rabbim aratmasın tek dileğim..senin ilk denemenmi?
olur tabi neden olmasın 18mm seviyesine gelince çatlatma iğnesi ardından 48 saat içinde aşılama..1 tane kaliteli yumurta bile yetiyo aşılama için.Yarında benim kontrolüm var buarada nerden yazışıyoruz??ben ankaradayım..benimde bugün akşam üstü kontrolüm var bakalım.. inşallah büyümüşlerdir..
duana amiiiiiiiiin diyorum..
ilk aşılama denemem olucak.. tabi aşılama olursa.. bakalım ne olacak kontrolde.. yumurtalar birden büyüyüp çoğalırsa aşılama işlemi durduruluyormuş.. gerçi doktorumun dediğine göre şimdiden sonra artık yumurta çıkmaz extradan.. 3 tane var bu da bize yeterli diyor..
olur tabi neden olmasın 18mm seviyesine gelince çatlatma iğnesi ardından 48 saat içinde aşılama..1 tane kaliteli yumurta bile yetiyo aşılama için.Yarında benim kontrolüm var buarada nerden yazışıyoruz??ben ankaradayım..
Ben Akay hastanesine gidiyorum opr.dr.coşkun şimşir ve tolga ecemiş birlikte yapacaklar aşılamamı..Linayı biliyorum şükran hocayla mine hocayı iyi tanıyorum ama sema hanımı tanımıyorum.bende ankaradayım..
doktorunuz kim? hangi hastanede?
ben yenimahallede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum. doktorun Sema Yıldırım..
Ben Akay hastanesine gidiyorum opr.dr.coşkun şimşir ve tolga ecemiş birlikte yapacaklar aşılamamı..Linayı biliyorum şükran hocayla mine hocayı iyi tanıyorum ama sema hanımı tanımıyorum.
Akayda muayene ücretleri 60lira tabi diğer ultrasonuda isterlerse 90 liraya geliyo,fakat 10 gün içerisinde gittiğimizde para ödemiyoruzya iyi oluyo öyle,bende yaklaşık 8 aydır gidiyorum ama ben çoşkun hocanın hastasıyım ama tolga hoca tüp bebekte uzman olduğu için aşılamama birlikte girecekler,ben gayet memnunum hani sizin aramalarınız gibi bende gece gündüz demeden arayabiliyorum,gayette anlayışlı karşılıyor aramamı:)Ben oranın müdavimi oldum inşallah ihtiyaç duymazsın ama eğer gerekirse ben sizin için randevu alırım.Benim ilaçlarım 450tl tuttu aşılamamda 750 tl olcak.Sizin ne kadar masraflar?bende bu ay Tolga beye gidecektim muayenehanesine ama son dakika da ya beklediğim ilgiyi göremezsem diye tereddüt yaşayıp yine Sema hanıma gittim.. Sema hanıma geçen yıl ocaktan beri gidiyorum.. hemen hemen her ay kontrollerim oluyor.. çok seviyorum onu.. her aradığımda sımsıcak sesi ile cevap veriyor her türlü saçma sapan sorularımaen azından 1 aşılama onunla denemek istedim.. ama eğer olmazsa önümüzdeki ay Tolga beye gitmeyi kafama koydum..
akay'da şartlar nasıl? muayene ücretleri ne kadar? bir de randevu almak çok sıkıntılı oluyor mu? sonuçta özel durumlarımız var sürekli kontrollerimiz oluyor aradan alıyorlar mı? benim linada şimdi aşılama sürecinde 2 günde bir kontrolüm oluyor, doktorun boş saati olmasa bile aradan bir şekilde kontrollerim yapılıyor..
akaya randevu almak için bir iki kez aramıştım ben neredeyse 2 ay sonraya gün veriyor.. benim adetlerim düzenli değil, ve adet olduğumda asla randevu bulamadım.. o nedenle uzun araştırmalar sonucu Sema hanıma gittim ama aklımın bir köşesi nedense hep Tolga beyde
bende ankaradayım..
doktorunuz kim? hangi hastanede?
ben yenimahallede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum. doktorun Sema Yıldırım..
Akayda muayene ücretleri 60lira tabi diğer ultrasonuda isterlerse 90 liraya geliyo,fakat 10 gün içerisinde gittiğimizde para ödemiyoruzya iyi oluyo öyle,bende yaklaşık 8 aydır gidiyorum ama ben çoşkun hocanın hastasıyım ama tolga hoca tüp bebekte uzman olduğu için aşılamama birlikte girecekler,ben gayet memnunum hani sizin aramalarınız gibi bende gece gündüz demeden arayabiliyorum,gayette anlayışlı karşılıyor aramamı:)Ben oranın müdavimi oldum inşallah ihtiyaç duymazsın ama eğer gerekirse ben sizin için randevu alırım.Benim ilaçlarım 450tl tuttu aşılamamda 750 tl olcak.Sizin ne kadar masraflar?
merhaba ben mart 17 de aşılama oldum aşılamanın 14. günü gittim kanda baktırdım sonuç:12,84 çıktı yükselme var tutulma olmuş dedi ama henüz yeni dedi ertesi gün adet oldum yoğun bi kanamam oldu adetin 3. günü tekrar gittim yine baktılar sonuç:7 ye düşmüş doktor tutmuş ama daha yerleşemeden adetle düşmüş dedi üzüldüm bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimide takip ettiriyoruz ilk sonucunda sperm sonucu az çıktı o yüzden aşılama için malatyaya gittim orda sperm tahlili yaptılar çok iyi çıktı kafamız karıştı burda bidaha yaptırdık yine düşük çıktıdoktor ben malatyanın sonucuna güveniyorum diyo ama diğer ikisinde düşük çıktı biz çok kötüyüz bu ay normal yolla deneyelim önümüzdeki ay rahim filmi çekeriz dedi yoruldum yıprandım ne yapcam bilmiyorum ankarada bi hastaneye gitmek istiyorum gidebileceğim hem eşimi hem beni araştırabilecekleri iyi bi yer bilen varsa lütfennn cvp yazsın başka önerilerinizde varsa şuan çok çaresiz hissediyorum
Yok alttan ultrasondan bahsediyorum normalini zaten uyguluyo ama bana her seferinde alttan ultrason uygulanıyo..Benim çatlatma iğneleri dahil o fiyat yani hepsi ortalama aynı dediğiniz gibi..Beni iğnem günde 1 sefer vuruluyor 3 kutu goralf 450 yazdı doktorum bana 150cc işte.Size niye 2 kez yapacak sperm transferini aslında sanki daha iyi gibi ama benim hoca bişey demedi bu noktada belkide benimkide aynıdır..Buarada sizin sıkıntınız nedir?Ben 3,5 yıllık evliyim 1 senedr denemelerimiz oldu ben troid hastasıyım hani o sebepten olmuyo diye zannederken strese bağlı sebeplerden yani sebepsiz inferliteden kaynaklanıyomuş.hmm.. diğer ultrason dediğin normal ultrason değil mi?
ben her gittiğimde ultrasona giriyorum muayene 20 tl :)) gebelik olursa 35 tl imiş ücret.. aşılama sürecinde muayene ücreti ödemeyeceğim.. sadece bu ayki adette gittiğimde 20 tl verdim o kadar.. ilaç olarak gonalf 450 bir kutu aldım sadece onu da kliniğin anlaşması varmış ilaç firması ile piyasada 370 tl ilaç.. ben 300 tlye aldım. çatlatma iğnelerini daha almadım.. bugün o da belli olur muhtemelen.. ama pregnyl bulacağım demişti doktorum, bulamazsa ovitrelle vurulacağım. pregnyl 20 tl ama ben 2 doz vuruluyorum, 40 tl olacak yani.. ovitrelle ise 70 tl.. aşılama işlemi için de 600 tl alacak. spermlerin hazırlanması vs herşey içinde bu fiyatın. bir de benim doktorun 2 kez aşılama yapıyormuş. yani çatlatma iğnesi sonrası 36. saatte bir aşılama 24 saat sonra tekrar bir aşılama..
tüm paraları üst üste eklediğimde 1000 tl civarı tutmuş olacak işte.. aşağı yukarı sizinki ile aynı..
inşallah gerek kalmaz ama öyle bir durum olursa randevu için rahatsız edeceğim sizi
Yok alttan ultrasondan bahsediyorum normalini zaten uyguluyo ama bana her seferinde alttan ultrason uygulanıyo..Benim çatlatma iğneleri dahil o fiyat yani hepsi ortalama aynı dediğiniz gibi..Beni iğnem günde 1 sefer vuruluyor 3 kutu goralf 450 yazdı doktorum bana 150cc işte.Size niye 2 kez yapacak sperm transferini aslında sanki daha iyi gibi ama benim hoca bişey demedi bu noktada belkide benimkide aynıdır..Buarada sizin sıkıntınız nedir?Ben 3,5 yıllık evliyim 1 senedr denemelerimiz oldu ben troid hastasıyım hani o sebepten olmuyo diye zannederken strese bağlı sebeplerden yani sebepsiz inferliteden kaynaklanıyomuş.
merhabalar.. eğer aklınızda soru işaretleri varsa bir araştırma hastanesine gitmek sizin için en mantıklısı olacaktır..
ben Ankara'dayım ama daha 3 yıldır burdayım.. öyle aman aman bilmiyorum Ankara'yı.. size bu konuda pek yardımcı olamam.. ama bence bu çaresiz ve panik halinizden kurtulun.. sıkıntı stres düşmanımız.. sakin olmalısınız.. dilerim herşey gönlünüzce olur..
merhaba ben mart 17 de aşılama oldum aşılamanın 14. günü gittim kanda baktırdım sonuç:12,84 çıktı yükselme var tutulma olmuş dedi ama henüz yeni dedi ertesi gün adet oldum yoğun bi kanamam oldu adetin 3. günü tekrar gittim yine baktılar sonuç:7 ye düşmüş doktor tutmuş ama daha yerleşemeden adetle düşmüş dedi üzüldüm bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimide takip ettiriyoruz ilk sonucunda sperm sonucu az çıktı o yüzden aşılama için malatyaya gittim orda sperm tahlili yaptılar çok iyi çıktı kafamız karıştı burda bidaha yaptırdık yine düşük çıktıdoktor ben malatyanın sonucuna güveniyorum diyo ama diğer ikisinde düşük çıktı biz çok kötüyüz bu ay normal yolla deneyelim önümüzdeki ay rahim filmi çekeriz dedi yoruldum yıprandım ne yapcam bilmiyorum ankarada bi hastaneye gitmek istiyorum gidebileceğim hem eşimi hem beni araştırabilecekleri iyi bi yer bilen varsa lütfennn cvp yazsın başka önerilerinizde varsa şuan çok çaresiz hissediyorum
3 kutu gonalf 450yi mi siz 450 tlye aldınız.. ooo sizin bayaa ucuza geliyor o halde.. ben tek kutu gonal f aldım 300 liraya.. rapor mu çıkarttınız siz aşılama için? ilaçları eczaneden mi aldınız? 150lik kaç gündür vuruluyorsunuz? ne kadar sürede kontrol ediyor doktor? ben 2 günde bir gidiyorum sürekli takip ediyor ve her seferinde alttan ultrason yapıyor..
ben de yaklaşık 2 yıldır deniyorum.. pko'luyum.. ama hormonlarım filan çok düzenli maşallah. sadece yumurtalıklarımda minik kistciklerim mevcut.. doktorum tedavilere cevap veren bir hasta olduğumu söylüyor ama bu işler biraz nasip kısmet işi.. Allah yazmadıkça olmuyor işte.. 13 aydır tedavi aşamasındayım.. inşallah önümüzdeki yol kısa olur..
canım bende yeni tedavıye başladık bu ay tüm sonuçları götürcem aşılamamı olacak karar vercek dr ankarada oturuyorum zekai tahir burak egitim araştırma hast gidiyorum bütün tahlıllar yapılıyor hem para vermiyorsun gecen hafta rahim filmi çektirdim gayet ıyı ilgileniyorlar
Benim raporumu hastane çıkardı ben hiç ilgilenmedim eczaneden direk aldım hatta480 tl içinde 3 kutu iğne ,1 çatlatma iğnesi ve folik asit gibi vitaminler yazdı doktorum.150cclik 7.günümdeyim 2.kutuyu kullanıyorum,3 günde bir gidiyorum işte perşembe gittim,c.tesi ve pazartesi gidicem .Benim hep alttan ultrasonla bakılıyo,perhize başlamadık henüz ilişki önerdi gün aşırı..Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?