Ne hamişş misinregl olmadım canım test pozitif darısı başına İnşAllah
çook saol canım İnşAllah çok tedirginim nedense ilk ya onun için)darısı tüm isteyenlere İnşAllahNe hamişş misinneguzel haber bu tebrikler adına çok sevindim canım benim inşallah kesenizi pıt pıt larida görür duyarsınız inşallah
Hâlig/kul خالق ل"Hüvallahü'l hariku'l bariü" Anlamı; Allah yaratandır ve yoktan var edendir. (Haşr, 59/24)
Bu ayet 1054 defa tekrar edilmelidir.
İnşallah allahım güzel allahım kimsenin kucağını boş birakmasin inşallahçook saol canım İnşAllah çok tedirginim nedense ilk ya onun için)darısı tüm isteyenlere İnşAllah
Ay İnşAllah canım İnşAllahİnşallah allahım güzel allahım kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah
Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşAllah canım Aminonunmeleyi 1 nisan Hamişşş
O ovuc23 5 nisan
@busraangell 10 nisan
Angel1905 12 nisan
aloretha 20 nisan
Birumut55 24 nisan
N Nesene
Allah'ım bu liste hamişşş dolsun inşallah
Allah'ım güzel allahım hayırlı kıl
Hayırlısıyla sağlığıyla nasıp et ne olur Allahım kabulll et
onunmeleyi 1 nisan Hamişşş
O ovuc23 5 nisan
@busraangell 10 nisan
Angel1905 12 nisan
aloretha 20 nisan
Birumut55 24 nisan
N Nesene
Allah'ım bu liste hamişşş dolsun inşallah
Allah'ım güzel allahım hayırlı kıl
Hayırlısıyla sağlığıyla nasıp et ne olur Allahım kabulll et
İnşallah canım benim inşallah allahım nasıp etsin inşallah tummmm isteyenlere amin inşallahamiiiiin
hepimizin yanında nazar boncukları olsun inşallah
Amin amin inşallah kardeşim sanada günaydıngünaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar .Allah gönlünüzden geçeni kabul etsin .
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar nisan anne adayları inşallah nisan mayiss hamisş leride oluruz
Mayıs da inşallah pıt pıt larla gelir bebegin allahım hayırlı kılsın nasıp olur inşallahcanım ben kan testi verdim sonuç negatifbenim hamilelik mayısa kaldı artık mayıs çin takvimine göre kız gösteriyor nisan erkek.
inşalalh canım ya moralim çok bozuldu çok kafaya takıyorum aptal gibiMayıs da inşallah pıt pıt larla gelir bebegin allahım hayırlı kılsın nasıp olur inşallah
Bir cipsi birde kahve yarına birseyin kalmaz yeni ay yeni umutlar olsun inşallah.inşalalh canım ya moralim çok bozuldu çok kafaya takıyorum aptal gibi
Bir cipsi birde kahve yarına birseyin kalmaz yeni ay yeni umutlar olsun inşallah.
Benim moralim bozulunca böyle yapıyorum
Akşama çok var erken saatlerde birşey olmaz bende diyetteyimhaha diyetteyim sorma ya onu bile yapamıyorum :)
Beslenme şekilleride hamileliği etkiliyorumş diyorlar acaba ben kaç aydır diyetteyim o yüzden olmuyor olabilir mi? :)Akşama çok var erken saatlerde birşey olmaz bende diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?