Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Daha var ama kanda çıkar :) hayırlısi Allah dan
İnşallah hamişş sindir canım benim inşallah

İnşallah canım benim, rabbim isteyen herkese versin. Çok sabırsız ve aynı zamanda kararsızım .Test yaparsam çıkmazsa hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.

İnşallah canım benim, rabbim isteyen herkese versin. Çok sabırsız ve aynı zamanda kararsızım .Test yaparsam çıkmazsa hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
Hayırlısı dersin canım benim
İnşallah hamişş sindir inşallah
Güzel haberlerini haberlerinialiriz inşallah

"Reğabe" Arapça'da istemek, dilemek anlamına gelmekte ve Regaip kelimesinin kökünü oluşturmaktadır. Yani Yaradan diyor ki " iste benden ya kulum". Yalnız burda benim hatırlatmak istediğim çok önemli bir nokta var. Dua ederken doğru şekilde istemek, eksik dua etmemek de elzem.

Çocukluğumdan bu yana anlatılan bir kıssa vardı. Kadının birinin çocuğu olmuyormuş, o kadar istemiş dualar etmiş ama bir türlü anne olamamış. Sonunda demiş ki " Allah'ım bana bir bebek ver anne olayım sonra ölsem de gam yemem". Aylar sonra çocuğu olmuş ve doğumdan hemen sonra kadın hayatını kaybetmiş. Bakınız dilediklerimiz kadar dileme şeklimiz ne kadar da önemli.

Bu kıssayı defalarca dinlemiş olmama rağmen maalesef ki aynı hataya ben de düştüm. Artık bir süre geçip hala anne olamayınca dedim ki " Allah'ım bana bir evlat ver de isterse yaramaz olsun ". Yaramaz olmadı belki ama o kadar zor bir bebekti ki, ayakta uyumayı resmen yaşadığım, tuvalete banyoya ağlama krizleri eşliğinde gittiğim, delirmeye teğet geçtiğim günler yaşadım.

Şikayetlenecek bir durumum var mı ? Yok...Çünkü ben ne dilediysem Allah da onu vermişti bana. Halbuki Yaradan siz neyi, nasıl isterseniz vermeye muktedir. Hep hayırlısını ,sağlıklısını dilemiştim ama eksik ve yanlış dilemiştim. Sanki yaramaz çocuk vermek Allah için daha kokaymış gibi, haşa sanki ne haddimeyse onun işini kolaylaştırıyormuşum gibi.

Velhasıl caaanım annelerim, sevgili babalar bugün Regaip Kandili ,çok dileyin çok isteyin lakin doğru şekilde isteyin. Allah duanızı kabul ederken de, tıpkı günahlarımız için beklediği ve tövbe süresi tanıdığı gibi duayı biraz geciktirebilir. Bu bizleri yanlışa, isyana sürüklemesin, sol yanımızda bizi ayartmaya çalışan şeytanın oyununa gelmeyelim. Allah'ın hazinesi sınırsız, istediğinizi istediğiniz şekilde vermeye Muktedir. Yeter ki kapısını doğru şekilde çalmayı, O açıncaya kadar da orda durmayı bilelim...Hayırlı Kandiller

Canım benim ağlayarak okudum çok duygulandım allahım kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kardeşim rabbimden dilerim inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu bebeğine kavusursun inşallah

Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı.Daha regleye 5 gün var ama sanırım olsaydı çıkardı dimi

Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı.Daha regleye 5 gün var ama sanırım olsaydı çıkardı dimi
Hayırlısı olsun canım benim inşallah hayırlısı ile gelsin mucizen minigin...
RABBİM yeterki ol desin inşallah senin için de ol diyecek..
rabbimden istesen istemesini bilelim Salih Saliha evlatlar nasip edecek inşallah
Duamda kalbimde seninle inşallah hamişş haberleri ni alırız
Hayırlı cumalar olsun daha regli en 5 gün var geç döllenme olabilir

Teşekkür ederim tatlım ne güzel dua etmişsin. Rabbim kalbinin güzelliğinde bir evlat nasip etsin sana da tatlım .Hayırlı cumalar

Elsiz böceklere ipekler giydiren, zehirli böcekten bal yediren, kuru agaca can veren, karincanin bile ayak sesini duyan, Eyy yüce Rabbimm..! Bugünün hürmetine, sevdigim bu kuluna Hz. Muhammed'in (s.a.v ahlakini Hz. Süleymanin saadetini, Hz. Eyyüb'ün sabrini Hz. Yusuf'un güzelligini, Hz. Hamza'nin cesaretini ve Hz. Ömerin adaletini nasip eyle. Aminn. Tüm peygamberlerin duasi seninle olsun insallah Hayirli cumalar.

Selamun aleyküm hanımlar..
Bende gebe kalmak için kendini hırpalayanlardanım.
Rabbim de bilir dün gece namazda tüm olmayanlara da nasip et Allahım dedim. Ve inşallah tez zamanda kucaklarımız dolar evlatlarımızla.

Aleykum selam
İnşallah kardeşim rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin benimde dualarim tüm isteyenlere
Allah'ım hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah

@sehnez 1 nisan
O ovuc23 5 nisan
@busraangell 10 nisan
Angel1905 12 nisan
Birumut55 24 nisan
N Nesene

Kızlar durumunuz nasıl @sehnez
Yarın bat günün inşallah hamişş sindir...
N Nesene canım benim sen nedurumdasin
Varmı bebek yada regli oldunmu ...
Benim durumum dün sabah söküldüm ikigundur devam ediyor ikigundur soğan suyu içiyorum üç tane incir yiyorum
Ayretten sabah akşamdan zeytin yağında bulunan inciri yiyorum hayırlısi Allah dan

Ben daha olmadim canim ama test yaptim negatif cikti bakalim agrilarim da basladi bugun yarin kesin gelir sogan suyuna adet bitiminde baslamiyo musun canim

Ben daha olmadim canim ama test yaptim negatif cikti bakalim agrilarim da basladi bugun yarin kesin gelir sogan suyuna adet bitiminde baslamiyo musun canim
Saraçoğlu nda baktım adetliyken de olur yazıyordu hem ben enfeksiyonum için soğan suyu içiyorum belki vesile olur bebeğimizde nasip olur..
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah nasıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…