Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Saraçoğlu nda baktım adetliyken de olur yazıyordu hem ben enfeksiyonum için soğan suyu içiyorum belki vesile olur bebeğimizde nasip olur..
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah nasıp olur
Insallah canin bende adetim bitsin 2 gun sonra baslamayi dusunuyorum

Napysnz kzlar goguslerniz agryr mu benim hic gogsm agrmyr kask agrm yok anlamdm :)

InşAllah canım hepimize İnşAllah dün test yapdım çıkmadı bakalım nolcak

Bende test yapsam mi 9 gun kaldi ama goguslerim agramyr kasklarmda agrmyr olmadm galiba hamile

Ben hamile değilim dediğim anda hamile oldum kısmet olmadı 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi
Memografi çekildim ben sordu kız hamile misin değilim dedim günüme vardı meyer hamileymisim ..
Kese bozulmuş dedi doktor herşey Allah'tan nasıp değilmiş demekki ama kendimi çok sucladim allahım aff etsin inşallah

İnşAllah bu ay olur canım sıkma canını

İnşAllah bu ay olur canım sıkma canını
Allah razı olsun kardeşim
Bende inofollik kullanıyorum akşam başladım bugün ikinci günüm hamile kaldığım ayda inofollik kullandım inşallah vesile olsun inşallah olursamda hamile kesemizi pıt pıt lari duyarız kucağıniza nasip olur .. allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah soğan suyu içiyorum enfeksiyonum için hayırlısi Allah dan

InşAllah canım hayırlara vesile olsun göbüşün dolsun tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…