Insallah canin bende adetim bitsin 2 gun sonra baslamayi dusunuyorumSaraçoğlu nda baktım adetliyken de olur yazıyordu hem ben enfeksiyonum için soğan suyu içiyorum belki vesile olur bebeğimizde nasip olur..
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah nasıp olur
InşAllah canım hepimize İnşAllah dün test yapdım çıkmadı bakalım nolcakonunmeleyi 1 nisan
@ovuc23 5 nisan
@busraangell 10 nisan
@Angel1905 12 nisan
Birumut55 24 nisan
N Nesene
Kızlar durumunuz nasılonunmeleyi
Yarın bat günün inşallah hamişş sindir...
N Nesene canım benim sen nedurumdasin
Varmı bebek yada regli oldunmu ...
Benim durumum dün sabah söküldüm ikigundur devam ediyor ikigundur soğan suyu içiyorum üç tane incir yiyorum
Ayretten sabah akşamdan zeytin yağında bulunan inciri yiyorum hayırlısi Allah dan
Hayırlısı olsun canım benim inşallah hayırlısı ile sağlığıyla gelseeee mucizen allahım nasip etsin âmin inşallahInşAllah canım hepimize İnşAllah dün test yapdım çıkmadı bakalım nolcak
Hayır olsun inşallah canım benim inşallah hamilesindir allahım nasıp etsin inşallahNapysnz kzlar goguslerniz agryr mu benim hic gogsm agrmyr kask agrm yok anlamdm :)
İnşAllah canım hepimize nasip etsin Rabbim yüzümüz gülsünHayır olsun inşallah canım benim inşallah hamilesindir allahım nasıp etsin inşallah
daha çok erken canım birazda sabr et)Bende test yapsam mi 9 gun kaldi ama goguslerim agramyr kasklarmda agrmyr olmadm galiba hamile
İns canm ama sanmyrm hic br agrm yok hamile olsam olurdu demistim size olmadi dye bak iste yok bsylerHayır olsun inşallah canım benim inşallah hamilesindir allahım nasıp etsin inşallah
Oleseine canm alstm negatf gormeyedaha çok erken canım birazda sabr et)
Allahdan ümit kesilmez canım kötü fikirlere kapılma hemenİns canm ama sanmyrm hic br agrm yok hamile olsam olurdu demistim size olmadi dye bak iste yok bsyler(
Ümidimi kesmiyorum ama bilyrm bu ayda kirmizilari sanki gorcm yani cnmAllahdan ümit kesilmez canım kötü fikirlere kapılma hemen
böyle düşünsen tabi görürsün Allah korusun(iyi düşün iyi olsun canımÜmidimi kesmiyorum ama bilyrm bu ayda kirmizilari sanki gorcm yani cnm
İyi dusunyrm cnm ztn ama iste ne bilim her ay sonu sonc ayni olunca ondn yani bakalm cnm :)böyle düşünsen tabi görürsün Allah korusun(iyi düşün iyi olsun canım
İnşAllah bu ay olur canım sıkma canınıBen hamile değilim dediğim anda hamile oldum kısmet olmadı 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi
Memografi çekildim ben sordu kız hamile misin değilim dedim günüme vardı meyer hamileymisim ..
Kese bozulmuş dedi doktor herşey Allah'tan nasıp değilmiş demekki ama kendimi çok sucladim allahım aff etsin inşallah
bendede aslında öyle oluyor ama birdende neden olmasın diye kendime kızıyorum)İyi dusunyrm cnm ztn ama iste ne bilim her ay sonu sonc ayni olunca ondn yani bakalm cnm :)
Allah razı olsun kardeşimİnşAllah bu ay olur canım sıkma canını
InşAllah canım hayırlara vesile olsun göbüşün dolsun tez zamandaAllah razı olsun kardeşim
Bende inofollik kullanıyorum akşam başladım bugün ikinci günüm hamile kaldığım ayda inofollik kullandım inşallah vesile olsun inşallah olursamda hamile kesemizi pıt pıt lari duyarız kucağıniza nasip olur .. allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah soğan suyu içiyorum enfeksiyonum için hayırlısi Allah dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?