Tummmm isteyenlerin inşallah sabırla duayla inşallah gelecek minnaklarimiz:)))InşAllah canım hayırlara vesile olsun göbüşün dolsun tez zamanda
ay İnşAllah canımTummmm isteyenlerin inşallah sabırla duayla inşallah gelecek minnaklarimiz:)))
çok tatlıı yaaaa
onunmeleyi 1 nisan
O ovuc23 5 nisan
@busraangell 10 nisan
@Angel1905 12 nisan
Birumut55 24 nisan
@Nesene
Kızlar durumunuz nasılonunmeleyi
Yarın bat günün inşallah hamişş sindir...
@Nesene canım benim sen nedurumdasin
Varmı bebek yada regli oldunmu ...
Benim durumum dün sabah söküldüm ikigundur devam ediyor ikigundur soğan suyu içiyorum üç tane incir yiyorum
Ayretten sabah akşamdan zeytin yağında bulunan inciri yiyorum hayırlısi Allah dan
çok tatlıı yaaaa
regl olmadım canım test pozitif darısı başına İnşAllahtest yaptın mı yada regle oldun mu canım
regl olmadım canım test pozitif darısı başına İnşAllah
ümidini kesme canım regle iki gün kala test yapdım çıkmadı bendede belki geç döllenmişdir stress yapma sakınAy çok güzelllll maşallah çok sevindim cnm .amin ama ben test yaptım bugün iki güne regle olurum negatif çünkü.Hiç umudum yok
ümidini kesme canım regle iki gün kala test yapdım çıkmadı bendede belki geç döllenmişdir stress yapma sakın
Hayırlısı olsun canım benim hakkımızda hayırlısı olsun allahım hayırlı kılsın inşallah allahım tez zamanda mucizeni nasıp etsin inşallah inşallah güzel haberler alacağız sendenbende adeti bekliyorum bugün test yaptım yine tek çizgi malesef.
iki güne regle olurum sonrasında ovülasyon testi alıcam bakalım hayırlısı
Ben hep bunu kullaniyorum canım. Memnunum.http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...k-24-adet-ovulasyon-3-gebelik-testi-272814601
Kızlar bu testler nasıl sipariş vermek istiyorum bu ay takip için
İnşallah vesile olsun inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlığıyla gelsin mucizen canım benimhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...k-24-adet-ovulasyon-3-gebelik-testi-272814601
Kızlar bu testler nasıl sipariş vermek istiyorum bu ay takip için
İnşallah vesile olsun inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlığıyla gelsin mucizen canım benim
ümidini kesme canım regle iki gün kala test yapdım çıkmadı bendede belki geç döllenmişdir stress yapma sakın
İnşallah canım benim inşallahbenid e ekleyin kızlar regl zamanım 20 nisan
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim inşallah
Ekliyoruz canım benim beraber bekleyelim mucizelerimizi
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah
Erken daha da bugunlerinide degerlendir ne olur ne olmaz inşallah buayda mucizen minigin nasip oluramin inşallah psikolojik olarak mı bilmiyorum ama bugün midem yanmaya başladı ve kasıklarımda bir hareketlilik var
folik asit kullanıyorum oda çok fazla gaz yapıyor bende oda sebep olabilir ama bilemiyorum ne düşüneceğimi adetimede daha 17 gün var henüz birşey yapmak için erken gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?