Zaten eşim beni bohcami hazırladı yani elbisemden tutun giyeceğim çoraba kadar sandığı vs hepsini aldı. Bizden onun bohcasını takım elbisesini aldık
Arkadaşlar yaklaşık 20 gün sonra nişanım var . Şimdi nişanda erkek tarafı takı olarak ne takar ? Annem dediki baban eskiden bana 10 bilezik takmıştı. Erkek tarafına biz şu kadar takılacak demeyiz ayıp olur onlar da takar dedi.
Babam bir yandan diyor bakalım kızlarına ne kadar değer verecekler şeklinde bir cümle kullandı. Ben eşim ve ailesinin bu tarz zorluğa girmesini açıkçası hiç istemiyorum. Sizce nasıl olmalı nişanda takı işleri
Işte ben zaten beklemiyorum eşimden bir şey ama babam annem neden beklenti içindeler :/
annenin oğlu var mı?Arkadaşlar yaklaşık 20 gün sonra nişanım var . Şimdi nişanda erkek tarafı takı olarak ne takar ? Annem dediki baban eskiden bana 10 bilezik takmıştı. Erkek tarafına biz şu kadar takılacak demeyiz ayıp olur onlar da takar dedi.
Babam bir yandan diyor bakalım kızlarına ne kadar değer verecekler şeklinde bir cümle kullandı. Ben eşim ve ailesinin bu tarz zorluğa girmesini açıkçası hiç istemiyorum. Sizce nasıl olmalı nişanda takı işleri
Boş konuşma orada sorulan soru başlasi içindi beni mi takip ediyorsun anlamadım ki işine bakCanım yine mi geldin sen?
Geçen hafta sürtünme sonucu hamile kalır mıyım diye konu açmış , sonra başka bir konuda ‘ben evde kocama şöyleyim, böyleyim , kocamda dışarda farklıdır , evde farklıdır’ yorumları yapmıştın. Sonra da ben sorunca sinirlenip, ben onu başkası adına yazdım demiştin , hepimiz inanmıştık (!) noldu ? Şimdi de nişanlanıyor musun kız ?
Sana herşey mübah, sen iste , kilon kadar altın iste . Sefa olsun
Evet çok alıştım sana , seni takip ediyorum . halbuki o gün ısrarla emin olana , cevap alana kadar ne kadar kibardın ? Çok değişmişsin , konuşmicam artık senleBoş konuşma orada sorulan soru başlasi içindi beni mi takip ediyorsun anlamadım ki işine bak
Hadi annelerinkine alıştık da, baba dediğin biraz ağır olur. Ne o öyle, fitneci yengeler gibi. Bokolom kozlorono no kodor doğor vorocoklor.Arkadaşlar yaklaşık 20 gün sonra nişanım var . Şimdi nişanda erkek tarafı takı olarak ne takar ? Annem dediki baban eskiden bana 10 bilezik takmıştı. Erkek tarafına biz şu kadar takılacak demeyiz ayıp olur onlar da takar dedi.
Eğer karşı tarafın durumu iyiyse zaten. Nişanda her şey kıza ait bizde. Erkek elbise kuaför ve 3 bilezik saat küpe alyans alır. Durumları iyiyse nişan düğün toplam 7 fazla değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?