Normalde nişanda yüzük ve 1-2 bilezik takılır.Düğünde tekrar takmayacak annesi ya da babası. Yani şöyle nişanda eşimin anne ya da babası ne takarsa takacak bir daha düğünde ekstradan takmayacaklar . Düğünde akrabalar isterse takacak.
Altı üstü nişan yahu. Ne biliyim benim bildiğim düğünde takılır altın. Ama Altın takmaları lazım yoksa Sizinkiler pek mutlu olmayacaklar belli. Nişanlına hafiften söyle sonra haberimiz yoktu olmasın. Belki onlarda benim gibi düşünüyor öğrenin bari neymiş ne degilmiş sonra moraller bozulmasın.Arkadaşlar yaklaşık 20 gün sonra nişanım var . Şimdi nişanda erkek tarafı takı olarak ne takar ? Annem dediki baban eskiden bana 10 bilezik takmıştı. Erkek tarafına biz şu kadar takılacak demeyiz ayıp olur onlar da takar dedi.
Babam bir yandan diyor bakalım kızlarına ne kadar değer verecekler şeklinde bir cümle kullandı. Ben eşim ve ailesinin bu tarz zorluğa girmesini açıkçası hiç istemiyorum. Sizce nasıl olmalı nişanda takı işleri
Soyumuz tükenebilir. :)Sen adama yüzük alacaksın, adam sana yüzük alacak.gerisi hediyedir ve Hediyenin hesabı yapılmaz
Yok o konular duruyor.
Sen adama yüzük alacaksın, adam sana yüzük alacak.gerisi hediyedir ve Hediyenin hesabı yapılmaz
Konular 52 dk önce geri geldi.Yok o konular duruyor.
Bide beni azarlıyor :) beni çıldırttı o zaman , cevap veriyoruz ikna olmuyor . Sonra ikna oldu herhalde , amma çok konuştunuz ben onları arkadaşım için sordum dediÇok güldüm buna açtım baktım eski konulara neymiş sürtünmeli konular diye
Bide beni azarlıyor :) beni çıldırttı o zaman , cevap veriyoruz ikna olmuyor . Sonra ikna oldu herhalde , amma çok konuştunuz ben onları arkadaşım için sordum dedisonra başka konuda kocam şöyle kocam böyle yazmış , kız sen hani sürtünmüştün ne zaman evlendin dedim hemen de kızıyor Bugünde bana diyor ki sen beni mi takip ediyorsun
Hahaha kocasiyla surtundu belki niye kizin ozeline giriyorsunuz hata sizde
Haberim yok benim bu olaylardan sadece o mesajı okuyunca eski konusunu okudum çıktım ama iyiymis sevdim kafayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?