Nişan gitti kavga bitti

Arkadaşım üzülme ve bence barışma da . Ailesi çok kıymetliyse ailesinin istediği bir kızla evlensin. Bu şartlarda barışıp evlenseniz bile ilerde ailesi yüzünden yine aranız bozulur. Bana yer arıyormuş gibi geldi

amaaan kadınlardaki genel huy,önce ayrılıp sonra barışılıyor,barışmayacaksanız ayrılın,bunca şey yaşayıp barışınca çok daha kıymetsiz hale düşüp kolay lokma yerine konuluyorsunuz,ayrıldı ise tamam işte önünüze bakın ne diye uğraşacaksınız,piyasada adam mı kalmadı

Şaşkınlığınızı anlıyorum ama çoook iyi olmuş. Süper olmuş. Keşke bizim de nişan bozulsaydı, yeni evliyiz ve “boşanma” kelimesini telaffuz etmeye başladık. Kurtuldunuz ne mutlu
Aynen öyle biz de nişanlıyken ayrılık aşamasına geldik keşke ayrılsaymışız şu an daha zor

En iyisi olmuş teşekkür et ayrıldıgı için kurtulmuşsun ben 10 senemi verdim evliyim birde benim yerımd olabilirdin sevin kzzz özgürsün rahatsın artımı

Ben de 8,5 senemi verdim bide evli de degildim bosa giden seneler evleneckken kapris yapmamalıydım evliliğin temelini sorgulatmısım ona acıkladım sonra ama inanmadı bana

Ben de 8,5 senemi verdim bide evli de degildim bosa giden seneler evleneckken kapris yapmamalıydım evliliğin temelini sorgulatmısım ona acıkladım sonra ama inanmadı bana
Bakın her konuya yazıyorsunuz bu kız bir anda terkedildi yürüyüşe diye çıktı eline yüzük verip tabiri caizse görünce uzulecek ama postalandı (okuyunca kızma askım bende postalandim hahahahah) ama sizin gibi kendini yerden yere vurmadı üstelik hayatında başkasının olduğunu öğrendi fotoğrafını gördü ama kötüsü fotolarını gördü -bende başkası için terkedildim nişanlılik farklı evet-
Ama buraya yazılan her yorumda kendini suçlamadi dünyaya kusmedi illaki uzuluyodur yapma etme ya senin hicbi suçun yokkk tamam biraz srrt olabilir ama senin paran için seninle olan adam senle evlense ne olcak? Acciiilen terapiyi yükseltin ve bu kıza yazılan tüm yorumları ve onun yazdıklarını okuyun

Benım bu halde olmamın en buyuk nedeni eski nisanlımın beni asla dikkate almadan çekip gitmesi ne bir veda ne bir söz bisey yok gitti içimde kaldı tüm duygu ve düşünceler terapi de beni heveslendiriyor net bıtıslerde geri dönüş olur diye gitmek istemez oldum siz de mi yeni ayrıldınız

Terapistini değiştir öyleyse daha çok zarar veriyor sana evet kötü anlıyorum ama kendini bu kadar çok çok suçlayan birini ilk defa görüyorum
Ben üç yıllık sevgilimden ayrıldım daha sonra barışmak uzereyken o beni terk edip başka bir kızla görüşmeye başladı arkadaşım dedigi benide dikkate almadı kötü davrandı ve üstelik her şey çok iyiyken ilkten kafa yediriyor ama geçiyor zamanla iki ay oldu.
Gececek üstüne dusmesen belki o yazicak arayacak boşver zamana bırak ve kendini asla suçlama sen haklısın iç güdüsel olarak sana o kelimeleri kurdurtan şey seni kurtaran şey unutma

Ama ben hep böyle hırpanalanacakmıyım lafına çok üzüldüm ogun yüzükleri verince hırpalanmıs kaldıramamıs ondan suçluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…