Nişan gitti kavga bitti

Evlenip boşanmaktansa nişan atmak emin ol çok daha iyi. Belki şu an ağladığın güne ilerde güleceksin. Sabırlar diliyorum unutmak epey zor olacak ama geçecek. Sonrasında iyi insanla karşılaşman dileğiyle

Ne istemissin ki bozulmuşlardüğün isteseydin düşüp öleceklerdi demek ki

Saka bir yana bu zamanda böyle makul kızı nah bulurlar, kafalarını taşa çok v7racaklar

Aileyle zıttı. Belki de aile kurtulmuştur

Önceki konunuzu biliyorum. Valla gözünüz aydın çok iyi olmuş sizin için. Maşallah adamın bütün egoistliklerine eyvallah deyip kendinizden taviz vermissiniz yok altın istemem yok balayı istemem. Yeter ki paşa düğün yapıp akrabalarına hava atsın diye. Siz evlenince de böyle kendinizden ödünler vermeye devam ederdiniz. O da şimdi nasıl kismetinizi bilmemisse o zaman da bilmezdi. Hiç ahlanıp vahlanmayin adamın ne mal olduğunu bile bile taviz üstüne taviz verip gururunuzu ayaklar altına almışsınız.

Döner o geri bu arada merak etmeyin. Baktı siz eninde sonunda yola geliyosunuz burnunuzu sürtmek için böyle yapmıştır, ki bi dahaki dayatmasında azcik sesiniz çıkacaksa bile cikamasin.

Oha ben de 1 ay oldu nişan attım benimkide erzurumluydu niye attın sen

Bizim öyle bir sey yoktu bana çok ilgiliydi ama durmadan ailesi dolduruyordu onlardan korkuyordu
Benim nisanlimin ailesi iyiydi de nisanlim garipti. Seni seviyorum dememe gerek var mi seviyorum ki evleniyorum derdi. Bana nisandan sonra bir kere bile seni seviyorum dememisti. biz ozelde n mi konussak burda ikili sohbet gibi oldu

Evrimnecla arayan soran var mı kız, hakikaten bitti mi. Hırsını alamayıp saldırmış olması lazımdı şimdiye kadar

Benim nisanlimin ailesi iyiydi de nisanlim garipti. Seni seviyorum dememe gerek var mi seviyorum ki evleniyorum derdi. Bana nisandan sonra bir kere bile seni seviyorum dememisti. biz ozelde n mi konussak burda ikili sohbet gibi oldu
Ya bu erkeklerin mayasında var. Benim kocam da der seviyorum ki evlendim diye ilgilidir o ayrı ama bazen şımarmak için sorarım o da sevmesem niye evleneyim seviyorum ki evlendim der

umarım tekrar görüşmeye başlamamışsındır

Verilmiş sadakanız varmış,başınızın üzerinde tuz ekmek cevirip bir fakire verin.
Bence giden 2 seneyi kenara koyun geride bırakip hayat yeni başlıyor diyip yolunuza devam edin.
Olmamış bu adam belli. Evlenip anlasaydınız emin olun daha zor olurdu bitmesi.

konu acilali cok olmus ama sunu soylemeden edemeyecegim. bizim halkimiz gelin adayi ve ailesinin bir seyler istememesine aliskin degil. bir seyler istenmediginde kesinlikle deger verilmiyor. kendimden biliyorum. ne kadar zorlarsan o kadar kiymetli ve ulasilmaz oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…