- 29 Temmuz 2023
- 705
- 1.197
- 33
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Ne istemissin ki bozulmuşlardüğün isteseydin düşüp öleceklerdi demek ki
Saka bir yana bu zamanda böyle makul kızı nah bulurlar, kafalarını taşa çok v7racaklar
İnanmıyorum ya kendimi gördüm. Sizin yaşadıklarınızı inanın ne eksik ne fazla şu an ben yaşıyorum. Kibirli miyim diye sorgular olmuştum kendimi. Geçen gün nişanlımın babası, küçük torunu(6 yaşında) el hareketi çektiği için güldü bi daha yap bakayım dedi yine güldü ve vay şer...siz neler biliyor dedi... ben şok oldum ve çok şiddetli bir şekilde buna tepki gösterdiğimde sorun çıkarıyormuş gibi göründüm. Nişanlımın babası kızım sen her şeyi çok büyütüyorsun dedi bir kere daha şok oldum. Bizim ailede derin sohbetler yapılır siyasi dini veya başka herhangi bir konuda. Çevremiz nispeten görmüş geçirmiş insanlarla doludur ama nişanlımın tarafı hiç böyle değil hep bir dadaş, gardaş muhabbeti var. Nişanlanmadan önce nişanlımın 17 yaşındaki erkek kardeşi bana "yenge" dedi?! Ne münasebet falan oldum ama içimden... Benim ailem de mesafelidir, bir tık daha resmidir ben de öyleyim. Samimiyeti kurana kadar kim olursa olsun "siz" diye hitap ederim ancak tanıştığım ilk günde bile sen olarak hitap ettiler. Erkek kardeşi yenge diyor, teyzesinin kızı bile yenge diyor. Ne alaka? Beni sevmiş olabilirler, sahiplenmiş olabilirler bilmiyorum ama sevgi göstermenin yolu bu değil ki.. Yemek konusu mesela birkaç sefer nişanlımın ailesi benim evime geldi. Yemeklerini hep yarım bıraktılar çok sinirlendim. Bu bir görgü kuralıdır yahu eğer yiyemeyeceğini düşünüyorsan eeen başta kaşık batırmadan bu yemek bana çok fazla deyip tencereye koyarsın. Yemekler yarım, yoğurt yarım her şeyi çöpe gitti. Ben böyle bir ortamda nasıl mutlu olabilirim ki?
Oha ben de 1 ay oldu nişan attım benimkide erzurumluydu niye attın senBenim eski nişanlimla da erzurumluydusimdi iyiki bitmis diyorum
Ben cok ilgi istiyormuşum. Her gun aranir miymis.onceligi ailesiymis. Bos bos seyler iyi ki bitti gittiOha ben de 1 ay oldu nişan attım benimkide erzurumluydu niye attın sen
Bizim öyle bir sey yoktu bana çok ilgiliydi ama durmadan ailesi dolduruyordu onlardan korkuyorduBen cok ilgi istiyormuşum. Her gun aranir miymis.onceligi ailesiymis. Bos bos seyler iyi ki bitti gittitabi o zaman cok üzülmüstüm o ayri:)
Oha ben de 1 ay oldu nişan attım benimkide erzurumluydu niye attın sen
Benim nisanlimin ailesi iyiydi de nisanlim garipti. Seni seviyorum dememe gerek var mi seviyorum ki evleniyorum derdi. Bana nisandan sonra bir kere bile seni seviyorum dememisti. biz ozelde n mi konussak burda ikili sohbet gibi olduBizim öyle bir sey yoktu bana çok ilgiliydi ama durmadan ailesi dolduruyordu onlardan korkuyordu
Benimkini ailesi bozdu tabi yazabilirsinBenim nisanlimin ailesi iyiydi de nisanlim garipti. Seni seviyorum dememe gerek var mi seviyorum ki evleniyorum derdi. Bana nisandan sonra bir kere bile seni seviyorum dememisti. biz ozelde n mi konussak burda ikili sohbet gibi oldu
Sen diğer gönderimi görmedin değil mi 12 saattir ağlıyorum adam beni aldatıyomuşEvrimnecla arayan soran var mı kız, hakikaten bitti mi. Hırsını alamayıp saldırmış olması lazımdı şimdiye kadar
Allah kahretsin hayvan herifSen diğer gönderimi görmedin değil mi 12 saattir ağlıyorum adam beni aldatıyomuş
Ya bu erkeklerin mayasında var. Benim kocam da der seviyorum ki evlendim diyeBenim nisanlimin ailesi iyiydi de nisanlim garipti. Seni seviyorum dememe gerek var mi seviyorum ki evleniyorum derdi. Bana nisandan sonra bir kere bile seni seviyorum dememisti. biz ozelde n mi konussak burda ikili sohbet gibi oldu
Sizinki yine ilgiliymis bizde elle tutulur hicbirsey yokmusYa bu erkeklerin mayasında var. Benim kocam da der seviyorum ki evlendim diyeilgilidir o ayrı ama bazen şımarmak için sorarım o da sevmesem niye evleneyim seviyorum ki evlendim der
umarım tekrar görüşmeye başlamamışsındırThe end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
Hayır başlamadım, başlamayacağımumarım tekrar görüşmeye başlamamışsındır
konu acilali cok olmus ama sunu soylemeden edemeyecegim. bizim halkimiz gelin adayi ve ailesinin bir seyler istememesine aliskin degil. bir seyler istenmediginde kesinlikle deger verilmiyor. kendimden biliyorum. ne kadar zorlarsan o kadar kiymetli ve ulasilmaz oluyorsunThe end
Birkaç saat önce nişan bozuldu
Düğünde hiçbir şey istemedim zorlanacaksan altın da istemiyorum dedim (ailesi almıyor çünkü kendisi alacaktı) balayından da vazgeçtim bi şekilde.
Hiçbir şey istemedikçe bugün adam durduk yere bana YETER ARTIK SÇTN HAYATIMIN İÇİNE, AİLEMLE ARAM SENİN YÜZÜNDEN BOZULUYOR SÜREKLİ İSTEMİYORUM EVLENMEK dedi. Ben şok. Yürüyüşe çıkıyorum geliyor musun dedi gittim terk edildim geldim...
Napayım ben şimdi yıkılan hayallerimin üstüne bi buzlu su mu içeyim ne yapayım bilmiyorum ki ne yapılır...... Geri ver ulan 2 senemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?