Nişan gitti kavga bitti

O iki yıla kıyamadığı için koca bir ömrü çöpe atan bir kadın da olabilirdiniz.
Hayat bazı şeyleri böyle acıta acıta öğretir. Bunlardan ders alın ve gereksiz tevazuyu bırakın.
Fazla tevazu, insanın kendi kul hakkına girmesidir derler.

Yapılanı hazmedemiyorum. az önce daha sakindim şimdi sinir krizine gireceğim çok şeyi sineye çektim hiç uğruna çıldıracağım
Hasta olursun ben oldum.Hic canını sıkma ben kendimi eve kapattım.Sen kapatma arkadaşlarınla vakit geçir.

Sizin iliskiniz kultur catismasi yuzunden bitti muhtemelen. Erzurum yoresi dugune asiri onem veriyor dugun olmasin harcama yapmayalim demek onlarda dusuncelilik degil geleneklere uymamak. Nereden biliyorsun dersen egerrr Bugun biz de the end....
Benimki de(artik ex) erzurumlu
Retro metro mu var yahu
Benim eski nişanlimla da erzurumluydu😀😀😀 simdi iyiki bitmis diyorum😀

Kızlar sayenizde sakinleştim biraz inşallah gece 4 gibi çıldırmam😁 ağzıma edildi henüz olayın şokundayım ama siz iyiki varsınız gerçekten...
Hep buralardayım :KK8:
Canın tadı kaçmış sinekli tulum peyniri ister gibi olduğu an, alo monoi destek hattın başvuruyorsun okkkkeeeey? :süslü:

Not: iyi ki varsınızı sadece kendi üstüme alınmadım kendi adıma konuştum ahdjdj

Canın tadı kaçmış sinekli tulum peyniri ister gibi olduğu an, alo monoi destek hattın başvuruyorsun okkkkeeeey? :süslü:

Gene bir dramdan balkon muhabbeti çıkarmışsın kutlarım 😃

😂😂Çok tatlısıııınnn💖🌷

Birazdan geyikte konu açıcam ya yok ben enerjimi atamıyorum agahshsh

Kola içer misin soğuk :KK53:
İçmemem lazım. On beş yıl tövbe etmiştim geçen ay içtim. Gene işledi kanıma ama bir daha içmedim. Karpuz keseyim bence serin serin yiyelim😂

Back
X