nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Bende olmadı canım ama senın degerın katlanmıs zaten dr una sorman daha sağlikli olur canım..insallah bı sorun yoktur..kandılın mubarek olsun

elifim canım hiç stres yapma inş duyacaksın daha hiç birimiz duymadık zaten ama yaapacak bişey yok rabbim hayırlısını versin.o ne derse o olur canım hayırlısı olsun

Merhabalar canim transferimiz seninle ayni gun yapilmis benim 12.gun degerim 191 14. gun degerim 459 du canim ama onemli olan degerlerden cok bu degerlerin 2 gunde bir 2 ye katlamasi ki senin tam olarak oyle olmus degerlerinde bir problem oldugunu dusunmuyorum lekelenme konusuna gelince bu ayin 9 unda bildigin kirmizi kan geldi benden 1-2 damlacik hemen acile gittik gece yarisiydi cunku acilde hemen tekrar kan testi yapildi kan degerim normalin cok uzerinde cikti sonra alttan kultur alindi bu sirada herhangi bir kanamaya rastlayamadiklarini soylediler daha sonra ultrasona alindim hem alttan hem karindan cok sukur ikisindede keseyi gorduk ve doktorun soyledigi kese etrafinda da kanama olmadigiydi her sey normal dediler ve bizi eve yolladilar yaklasik 6 gun pembe-kahverengi akintim devam etti daha dun cok sukur durdu ama bu arada yatmami soylediler bende yattim hic bir is yapmadim. bir not daha bu tarz lekelenmeler cok normalmis ilk aylarda eger lekelenme miktari giderek artiyor ve bu artan lekelenme kramp ve agrilarla geliyor ise o zaman tehlikeli olabilecegini ve hemen doktora gelmemi istediler

lekelenmen devam ediyormu bugunde, agri kramp varmi canim sende?

canım işte benden öyle 1-2 damlacık kan gelmedi beni korkutanda o,wc den sonra peçeteye sildim basbaya dolu dolu kahve kanama geldi,tamam dedim bunun devamı gelecek,birkaç kere daha sildim kanamam geldi ama kırmızı değildi kahverengiydi,acil en yakın kadındoğumcuya gittim alttan ultrasonla baktı keseyi gördük,hamileliğin devam ediyor dedi ama kese etrafında kanama varmı yokmu demedi,bana birde kalp atışını duymam için gün verdi,neyse eve geldim yattım hemen,tuvalete gitmeye korkar oldum,her gittiğimde peçeteyle kontrol ediyorum,o kanama o kadar yoğum gelmiyor,sanırım dün gelen kanamanın artıkları geliyor.ama sadece dün gece sildiğimde çok minik ama çok minik hafif kırmızı bir parça gördüm,pirinç tanesi kadar ya vardı ya yoktu.bugün sabahta alttan jelimi sıktım,tabi dururmuyum hemen inceledim,çürük kahve renginde hafif birşeyler vardı,sanırım dünün kalanları.
kendi doktorum antalya merkezde,ben sidedeyim,kanda biranda gelince doğal olarak en yakın doktora gitmek zorunda kadım,kendi doktorumla telle konuştum,hemen ağrın falan varmı dedi,şükür hiçbir ağrım yok,kramp yok.dr öyle deyince içimi rahatlattın dedi,kanamamın rengi kahve deyince jelden olabilir dedi,jel bu kadar yoğun gelmez dedim,sulu kısmı denk gelmiştir gibi birşeyler dedi ama ikna olmadım,sen bu bebeği doğuracaksın dedi durdu moral vermek için.salı gününe randevulaştık.dünden beri sadece belim ağrıyor,sanki heran adet olacakmışım gibi,karın ağrım yok canım.bu arada dün acilde hcg ye de baktırdım 3214 çıktı,bu değerde az geldi bana,birde buna kafayı taktım şimdi.

Bende olmadı canım ama senın degerın katlanmıs zaten dr una sorman daha sağlikli olur canım..insallah bı sorun yoktur..kandılın mubarek olsun

sağol canım benim.senin hamileliğin nasıl gidiyor,umarım herşey yolundadır.

Son düzenleme:
canım bende yaarın ultrasona gırcem kese ıcın sanırım kalp atıslarını duycammı bılmıorum ama,bı sorun yok Allaha sukur..sabahları ıstahsızlık cekıyorum sadece..bebegını sağliklı bı sekılde kucagına alırsın ınsallah canım..dınlen bol bol..ınsallah güzel devam eder herseyinn

cok gecmıs olsun mevsimm ınsallah baska sorunlar yasamassın canım..

cok gecmıs olsun mevsimm ınsallah baska sorunlar yasamassın canım..

Cok tesekkur ederim canim yaa ne stresli 1 hafta gecirdim bir bilsen. Allahim kimseye yasatmasin cok zordu direk kirmizi bir kan gorunce nevrim dondu hic beklemiyordum.neyse cok sukur gecti o 1 hafta...simdide yarin ki ultrasonumun stresi sardi insallah o 1 haftada bir sey olmamistir. yarin ultrasonumdan sonra gene haberdar ederim insallah sizleri. Dua edin ne olur su mubarek gunde allahim melegimizi bize bagislasin...

Canim ayni gun ultrasonumuz olacakmis yeni gordum mesajini sende haberdar et sonucundan. insallah mutlu mutlu haberlerle doneriz. kalp sesini 6-8 haftalar arasinda duyabiliyormusuz insallah duyariz...

amin caNIM hersey yolundadır ınsallah..bende yarın gıdıcem pozıtıfı gordukten 15 gün sonraya gun vermıstı dr bana..sanırım kese ıcın kalp atıslarını duyarmıyım bılmıorum zamanı gelmısse ınsallah duyarın yarınn..bende her gun korkuyorum acaba bısey oldumu..yanlıs bı hareket yaptımmı acaba dıye dusune dusune yıcem kafayı gecermı bu 9 ay bilmiyorum..ınsallah sorunsuz bı sekılde evlatlarımızı alırız kucaklarımıza

Aminn insallah canimm tabiki her ayin kendine gore bir zorlugu var ama sanki su ilk 3 ay en zoru gibi geliyor bana. allahim sagsalim evlatlarimizi elimize almayi nasip etsin InsALLAHH...

tamam canım buraya yazarım zaten..suan benı kasan sey göbekten vurdugum hıbor iğnesı acaba kesede gördukten sonra devam edıcezmı ılaclara

Canim hibor ignesini ilk defa duydum progesteron mu oluyor o ben suan sadece progesteron kullaniyorum. eger progesteron ise sordugun bana 15 temmuzda son diye tarih verdiler yani bebek yaklasik 2.5 aylik olana kadar kullandirtiyorlar sanirim.

ben progestanı jel olarak kullanıorum canım yanı cırnon kullanıorum..hıbor kan pıhtılasmasını önlemek ıcın bı iğne sanırım..mayıs 5 ten berıdır iğne vuruyorum göbekten delık desık oldum :)..progestan iğnesınıde yumurta toplandıktan sonra vurundum transfer olana kadar..corasprın kullanıorum canım kan sulandırıcı o da..estraderm de kullanıyorum hormon ıcın sanırım oda ..bı de folbıolum var 2 aydır onu da kullanırum

bak şimdi 16.gün değerim 215,26.gün değerim 3214,sence 2 ye mi katlanmış,normalde 5000 kusur olması gerekmiyormu?acaba düşük yapıyorumda değerimmi düşüyor?

bende salı gidicem kendi doktoruma ama anlamadığım kalp atışı transferden sonra ne zaman duyuluyor?

Bana hic kan ile ilgili bir sey soylemediler ( bu kan pihtilasmasi bizim tup bebek tedavimizle ilgili bir seymi yoksa normal hamilelerinde kullandigi bir sey mi acaba bana hic oyle bir sey soylemediler sadece kalcadan progesteron ignesi kullaniyorum 1 aydir benimde kalcam delik desik durumda ( 1 ay daha kulanacagim ama ne hale gelecegim bilmiyorum

canım bende bu soruyu sordum dıger topıkte bı cvp alamadım sağlikli sanırım sadece kese görucez kalp atısı ıcın bı 15 gun daha beklerız gıbıme gelıo

bende crinon jel kullanıyorum,progestan iğnem var,estrofem var,bele yapıştırılan bantlardan var,birde hergün kan sulandırıcım var,benimkinin ismi fraxiparine.

canım herkesın ılacı ve her du un takdıgı farklı oluyo bende sanırım kan pıhtılasma sorunu vardı o yuzden verdı galıba cunku ne zmaan kan versem sonucunu alamazdım kanım pıhtılasırdı tekrar vermek zorunda kalırdım..kafana takma onu sen o kıısıden kısıye degısıo canım..olsun ya bebeklerımız sağlikli olsunda iğne acısı gecer..ama ben 4 gun progestan vurundum onun acısını hala hıssederım kalcamda..cok yakıo Allah yardımcımız olsun canım onlar anlık acılar gecer,bebeklerımız sağlikli olsun yeter

bende crinon jel kullanıyorum,progestan iğnem var,estrofem var,bele yapıştırılan bantlardan var,birde hergün kan sulandırıcım var,benimkinin ismi fraxiparine.

evet isimler dıgısık olabılıo..embrıyoların ıhtıyacı neyse onu verıo dr lar..degısıo benımle aynı hastanede tedavı gören bı arkads var burda beren 84 dıye..dr larımız aynı ılacların aynısı onada vermıs antıbıyotıgıne kadr aynı..dıyorumya her dr un takdıgı ılaclarıfarklı olabılıo..berende sonuc alacaktı yarın sesı cıkmadı ınsallah herseyı yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…