- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Canım kacıncı gun embrıyosu?Kızlar bugün 7. Günüm transfer günüm hariç kan baktırıyorum umarım hafifte olsa yükseklik vardır bazılarının 7. Günden yükselme olmuş bizde bi baktıralım dedik 12.gün birden hayal kırıklığı olsun istemiyorum en azından kendimi olumsuza yavaş yavaş hazırlamak için
Insllah guzel gelismeler olur cnmTamam canım buraya yazıcam daha öncekilerde hiç 3 ü geçmemişti bakalım neolacak
3.gün ve sonuç 7. Gün değeri <1.20 olumsuz olacak galibaCanım kacıncı gun embrıyosu?
Bnce genede dikkat et hareketlerine erken dha 5.gun embryosu icn olsa belki derim ama 3.gunmus bnde 12.gunu bekle ilk degeri 15 20 cikanlarda oluyo snucta dmekki gec belli oluyoYsni 3.gün embriyo tsblosunda 8. Gün hcg dolaşmaya başlar diyo sağol csnım bunu bende nette gezinirken okumuştum biara ama ne biliyim 3.gün embriyosu olup 7.gün hcg salgılanan arkadaşlar olmuş o sebeple yaptırdım hatta olumsuz diyede şuan uzun yola düğüne gidiyorum iptal etmiştim ayıp olcaktı ama ben dahabönemliydim ama durum böyle olunca gidelim dedik
Sanıyorum olumsuzYsni 3.gün embriyo tsblosunda 8. Gün hcg dolaşmaya başlar diyo sağol csnım bunu bende nette gezinirken okumuştum biara ama ne biliyim 3.gün embriyosu olup 7.gün hcg salgılanan arkadaşlar olmuş o sebeple yaptırdım hatta olumsuz diyede şuan uzun yola düğüne gidiyorum iptal etmiştim ayıp olcaktı ama ben dahabönemliydim ama durum böyle olunca gidelim dedik
Benim bugun oldu benim de 17nisan canim biraz gec demisMerhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
Benim bugun oldu benim de 17nisan canim biraz gec demis
Cikar canim varsa zaten.Ben de 11.gün yaptirayim diyorum testi
Cikar canim varsa zaten.
Canim ben ani hareket ve agir kaldirmak disinda dikkat etmiyorum surekli yatmiyorum yani. Kabak cekirdegi yiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum. Hayirlisiysa tutacaktir diye umuyorum.Benim ilk tüp bebek denemem daha önce 3 asilamam vardi malesef olmadi. 10gun rapor aldim genellikle yatmaya calisiyorum. Ananas ve kabak cekirdegi yiyorum. Hic agrim yok denilebilir. Siz ne yapiyorsunuz ?
Amin canim insallahCanim ben ani hareket ve agir kaldirmak disinda dikkat etmiyorum surekli yatmiyorum yani. Kabak cekirdegi yiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum. Hayirlisiysa tutacaktir diye umuyorum.
Inşallah tutunur bebişleriniz darısı bizeBenim ilk tüp bebek denemem daha önce 3 asilamam vardi malesef olmadi. 10gun rapor aldim genellikle yatmaya calisiyorum. Ananas ve kabak cekirdegi yiyorum. Hic agrim yok denilebilir. Siz ne yapiyorsunuz ?
Benimde 4 nisandı transfer 17 test günüm uzun ama bekle gününe kadar canımMerhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
İnsallah rabbim hepimize hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsinInşallah tutunur bebişleriniz darısı bize
Bekleyebildigim kadar beklicem artikBenimde 4 nisandı transfer 17 test günüm uzun ama bekle gününe kadar canım
Merhaba normal bır sure degıl kalitesı neydı??Merhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?