NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Canım kacıncı gun embrıyosu?

Arkadaslar merhaba ınstagramda bu konuyu eylülün tüp bebeği ele almıs 5.gun embrıyosu hangı gun tutunuyor vs. Ekte paylasıyorum

Eklentiler

• IMG_7842.webp
    23 KB · Görüntüleme: 69
Ve 3.gun embrıyosu en erken test yapacagınız gun için fıkır olur arakadaslar eylülün tüp bebegi dm den gonderdi şimdi.

Eklentiler

• IMG_7844.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 66
Ysni 3.gün embriyo tsblosunda 8. Gün hcg dolaşmaya başlar diyo sağol csnım bunu bende nette gezinirken okumuştum biara ama ne biliyim 3.gün embriyosu olup 7.gün hcg salgılanan arkadaşlar olmuş o sebeple yaptırdım hatta olumsuz diyede şuan uzun yola düğüne gidiyorum iptal etmiştim ayıp olcaktı ama ben dahabönemliydim ama durum böyle olunca gidelim dedik

Bnce genede dikkat et hareketlerine erken dha 5.gun embryosu icn olsa belki derim ama 3.gunmus bnde 12.gunu bekle ilk degeri 15 20 cikanlarda oluyo snucta dmekki gec belli oluyo

Sanıyorum olumsuz
Ama kımısınde tam zamanında olmayabılır tutunma gec gerceklesebılıyor. Oylede olsa degerde bır ışık oluyor. Örnegın 10-20 cıvarı beklenıyor. Hıkayenız tam olarak nydı

Merhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?

Merhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
Benim bugun oldu benim de 17nisan canim biraz gec demis

Benim ilk tüp bebek denemem daha önce 3 asilamam vardi malesef olmadi. 10gun rapor aldim genellikle yatmaya calisiyorum. Ananas ve kabak cekirdegi yiyorum. Hic agrim yok denilebilir. Siz ne yapiyorsunuz ?
Canim ben ani hareket ve agir kaldirmak disinda dikkat etmiyorum surekli yatmiyorum yani. Kabak cekirdegi yiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum. Hayirlisiysa tutacaktir diye umuyorum.

Benimde 4 nisandı transfer 17 test günüm uzun ama bekle gününe kadar canım

Merhaba normal bır sure degıl kalitesı neydı??
Ben 6 nısan transfer 16 nısan sonuc . Dogrusuda bu. Zaten 8.gunu sonuc net ıdrardada goruluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…