- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
- Konu Sahibi mavideniz93
-
hmm sevindim banada 2 ay ilşki yasak dedi anlamadımBnm doktrm hapsrmak yurumek ikinmak arabaya binmek ilski dus bunlarn hcbiri engel deil tutunmaya dedi cnm gecms olsn bu arada.
inş çok çok iyi olur ve annesini bırakmazAynen ben de oyle yaaa bakalim benim nolcak
Bnmde 12si iste banada erken geldi 10.gunum oluyo ama doktr dediyse yaparm:))Merak cok daaa korkuda cook :/ ben inun icin gununde yapcam ins..zaten bana biraz erken dendi test gunum..nedeni muamma :) 13 nisan..
Insllah cnmAyyyy insallah dusmez benim de
Aa sure baya uzunms neden ole acaba.hmm sevindim banada 2 ay ilşki yasak dedi anlamadım
Amin canim darisi hepimize insallahhhhinş çok çok iyi olur ve annesini bırakmazolumlu sonuçlarını bekliyoruz.
bilmiyorum yasak dedi valla hanı 1 hafta 2 hafta normalde 2 ay saçma ama öyle dediler uyuyorum bugünde yeni duş aldım 2 3 gün duşta yasaktı ve tabi vazgeçilmez ilaçlar valla eczane gibi oldum ya eşimde normal hamile kalanlar nası kalıyo bu kadar ilaç cok fazla değilmi sorun sende değil bendeydi falan dedi artık bilmiyorum yani allah bu yolda olan herkese sabır versin hayırlı evlatlarımız olurda bu günleri gülerek anarız inşAa sure baya uzunms neden ole acaba.
Insllah cnm walla bi sepet dolusu ilac cdden nrmal yolla kalanlar nsl kaliyo anlamiyorm.bn hala dus almadm 5gub oldu cok rahatszm bu durumdan ama korkuyorm grmeye yrn alim dedm artk.insllah anarz cnm bu gunleri.bilmiyorum yasak dedi valla hanı 1 hafta 2 hafta normalde 2 ay saçma ama öyle dediler uyuyorum bugünde yeni duş aldım 2 3 gün duşta yasaktı ve tabi vazgeçilmez ilaçlar valla eczane gibi oldum ya eşimde normal hamile kalanlar nası kalıyo bu kadar ilaç cok fazla değilmi sorun sende değil bendeydi falan dedi artık bilmiyorum yani allah bu yolda olan herkese sabır versin hayırlı evlatlarımız olurda bu günleri gülerek anarız inş
Allahm yardmcn olsun insallah tam bebek koyulurken karnina dokun ya mubdi de surekliArkadaslaaaar birazdan transfere gidiyorum bana dua edin olur mu
korkma gir duşa ya bişey olamz abartıyo bu drlar böyle kasıntı oluyor cok rahatlarsın ılık suyla dus al ben öyle yaptımInsllah cnm walla bi sepet dolusu ilac cdden nrmal yolla kalanlar nsl kaliyo anlamiyorm.bn hala dus almadm 5gub oldu cok rahatszm bu durumdan ama korkuyorm grmeye yrn alim dedm artk.insllah anarz cnm bu gunleri.
inş al gel annesi kuzucukları :)Arkadaslaaaar birazdan transfere gidiyorum bana dua edin olur mu
Ayy dokunarak dua ettim canim. Allah hakkimizda hayirlisini versinAllahm yardmcn olsun insallah tam bebek koyulurken karnina dokun ya mubdi de surekli
Aldim bi tane bebisi :) hayirlisi olsun artik caniminş al gel annesi kuzucukları :)
Tmm brazdan alim cok ihtyacm var cdden artk:)korkma gir duşa ya bişey olamz abartıyo bu drlar böyle kasıntı oluyor cok rahatlarsın ılık suyla dus al ben öyle yaptım
Snucu bizede bildir cnm insllah artmaya baslamistrKızlar bugün 7. Günüm transfer günüm hariç kan baktırıyorum umarım hafifte olsa yükseklik vardır bazılarının 7. Günden yükselme olmuş bizde bi baktıralım dedik 12.gün birden hayal kırıklığı olsun istemiyorum en azından kendimi olumsuza yavaş yavaş hazırlamak için
Tamam canım buraya yazıcam daha öncekilerde hiç 3 ü geçmemişti bakalım neolacakSnucu bizede bildir cnm insllah artmaya baslamistr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?