NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Aa sure baya uzunms neden ole acaba.
bilmiyorum yasak dedi valla hanı 1 hafta 2 hafta normalde 2 ay saçma ama öyle dediler uyuyorum bugünde yeni duş aldım 2 3 gün duşta yasaktı ve tabi vazgeçilmez ilaçlar valla eczane gibi oldum ya eşimde normal hamile kalanlar nası kalıyo bu kadar ilaç cok fazla değilmi sorun sende değil bendeydi falan dedi artık bilmiyorum yani allah bu yolda olan herkese sabır versin hayırlı evlatlarımız olurda bu günleri gülerek anarız inş

arkadaşlar selam, bir çoğunuz transfer olmuş bekliyorsunuz maşallah inşallah hepimizin bebişler tutunuyordur :) benim dün 5 yumurtam toplanmıştı, ne yazık ki 3 ü olgun değilmiş, 1i de döllenmemiş, 1 tanesi döllenmiş, bekliyoruz bakalım kalitesi nasıl olacak... şaşırdım açıkçası ama napabilirim. pazartesi transfer planlanıyormuş... cok fena hissediyorum kendimi bunu da kaybedersem diye... içimi bir türlü sakin tutamıyorum... bu arad 3 ü olgun değilmiş ne demek ki acaba

Insllah cnm walla bi sepet dolusu ilac cdden nrmal yolla kalanlar nsl kaliyo anlamiyorm.bn hala dus almadm 5gub oldu cok rahatszm bu durumdan ama korkuyorm grmeye yrn alim dedm artk.insllah anarz cnm bu gunleri.

Insllah cnm walla bi sepet dolusu ilac cdden nrmal yolla kalanlar nsl kaliyo anlamiyorm.bn hala dus almadm 5gub oldu cok rahatszm bu durumdan ama korkuyorm grmeye yrn alim dedm artk.insllah anarz cnm bu gunleri.
korkma gir duşa ya bişey olamz abartıyo bu drlar böyle kasıntı oluyor cok rahatlarsın ılık suyla dus al ben öyle yaptım

Kızlar bugün 7. Günüm transfer günüm hariç kan baktırıyorum umarım hafifte olsa yükseklik vardır bazılarının 7. Günden yükselme olmuş bizde bi baktıralım dedik 12.gün birden hayal kırıklığı olsun istemiyorum en azından kendimi olumsuza yavaş yavaş hazırlamak için

Snucu bizede bildir cnm insllah artmaya baslamistr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…