- Konu Sahibi mavideniz93
-
5 tane embriyo olustu canim ama 2 tanesi 1. Kaliteydi onlari transver ettiler.Merhaba normal bır sure degıl kalitesı neydı??
Ben 6 nısan transfer 16 nısan sonuc . Dogrusuda bu. Zaten 8.gunu sonuc net ıdrardada goruluyor .
O halde 8. Gun baktırabılursın. Net olsun dıyorsan 10.gun. Zaten 4.gun tutunma gerceklşmış oluyor. Bırcok makale var bu konuda ben bayagı arastırdım :)5 tane embriyo olustu canim ama 2 tanesi 1. Kaliteydi onlari transver ettiler.
Canım normalde bi çoğumuzdan istenene göre 13. Gün demesi gerekmez miydi senin 5. Gün embriyosuymuş hatta senin durumunda bi arkadaştsn 12 si istenmişnayınMerhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
bilemiyorum ki isi saglama almak istediler belkide hafta sonu giriyor araya diye ayin 17 sine biraktilar Ama ben 10.gun yaptirmayi dusunuyorum.Canım normalde bi çoğumuzdan istenene göre 13. Gün demesi gerekmez miydi senin 5. Gün embriyosuymuş hatta senin durumunda bi arkadaştsn 12 si istenmişnayın
Cok tesekkur ederim erken baktirmam icin icin cesaret oldu senin durumun.. sana da hayirli olsun insallah bende o degerleri gorurumO halde 8. Gun baktırabılursın. Net olsun dıyorsan 10.gun. Zaten 4.gun tutunma gerceklşmış oluyor. Bırcok makale var bu konuda ben bayagı arastırdım :)
İlk deneme benım 8.gun 102 idi degerım:)
İlk deneme 8.hafta kürtajla sonlandı şimdi 3.deneme bakalım ne olacak:) dua et lütfenCok tesekkur ederim erken baktirmam icin icin cesaret oldu senin durumun.. sana da hayirli olsun insallah bende o degerleri gorurum
Yaa bilmedim canim.. Nasip insallah bu sefer rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Kacinci gunun senin ne zaman test yapacaksin.İlk deneme 8.hafta kürtajla sonlandı şimdi 3.deneme bakalım ne olacak:) dua et lütfen
Bnmde ayni gun 5.gun embriyosu 1tane bana 12sinde yaptr dedi doktorumMerhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
Yarn 7.gunum idrarda bakmak istiyorm cikablir mi yaO halde 8. Gun baktırabılursın. Net olsun dıyorsan 10.gun. Zaten 4.gun tutunma gerceklşmış oluyor. Bırcok makale var bu konuda ben bayagı arastırdım :)
İlk deneme benım 8.gun 102 idi degerım:)
6 nısan transfer 16 nısan sonuc.Yaa bilmedim canim.. Nasip insallah bu sefer rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Kacinci gunun senin ne zaman test yapacaksin.
Evet ilginc..bilemedim :)Bnmde 12si iste banada erken geldi 10.gunum oluyo ama doktr dediyse yaparm:))
Canım pıhtılaşma için ilaç kullanıyorsundur zaten herhalde önlediği için o süre zarfında tutacaksa tutar canım o sebebi kafandan at canımMerhaba arkadaşlar, benimde salı günü yumurta toplanacak. Çok heyecanlıyım. Öncesinde 2 aşılamam var tutmayan. Bu arada 5 buçuk yıllık evliyim. Kanda pıhtılaşmam olduğunu öğrendim bi kaç ay önce. Ve bu tüpbebek içinse hiç ümidim yok. Olmayacak gibi.dr.yumurtalar çok iyi dedi ama bilmiyorum
Bende senin gibi iki aşılaması tutmayanlardanım 9 yıllık evliyim 10 yıl olacak son 1.5 senedir düşünüyoruzCanım pıhtılaşma için ilaç kullanıyorsundur zaten herhalde önlediği için o süre zarfında tutacaksa tutar canım o sebebi kafandan at canım
Malesef kullanamadım. Dr coraspin vermişti ama 1 hafta kullanımdan sonra mide kanaması yaptı. Şimdi transferle birlikte iğneye başlanacak inş. Çok dua edin neolur. Ben çok ümitsizim. Sanki hiç anne olamıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?