NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

5 tane embriyo olustu canim ama 2 tanesi 1. Kaliteydi onlari transver ettiler.
O halde 8. Gun baktırabılursın. Net olsun dıyorsan 10.gun. Zaten 4.gun tutunma gerceklşmış oluyor. Bırcok makale var bu konuda ben bayagı arastırdım :)
İlk deneme benım 8.gun 102 idi degerım:)

Merhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
Canım normalde bi çoğumuzdan istenene göre 13. Gün demesi gerekmez miydi senin 5. Gün embriyosuymuş hatta senin durumunda bi arkadaştsn 12 si istenmişnayın

Canım normalde bi çoğumuzdan istenene göre 13. Gün demesi gerekmez miydi senin 5. Gün embriyosuymuş hatta senin durumunda bi arkadaştsn 12 si istenmişnayın
bilemiyorum ki isi saglama almak istediler belkide hafta sonu giriyor araya diye ayin 17 sine biraktilar Ama ben 10.gun yaptirmayi dusunuyorum.

O halde 8. Gun baktırabılursın. Net olsun dıyorsan 10.gun. Zaten 4.gun tutunma gerceklşmış oluyor. Bırcok makale var bu konuda ben bayagı arastırdım :)
Cok tesekkur ederim erken baktirmam icin icin cesaret oldu senin durumun.. sana da hayirli olsun insallah bende o degerleri gorurum

Cok tesekkur ederim erken baktirmam icin icin cesaret oldu senin durumun.. sana da hayirli olsun insallah bende o degerleri gorurum
İlk deneme 8.hafta kürtajla sonlandı şimdi 3.deneme bakalım ne olacak:) dua et lütfen

Merhaba arkadaslar. 3 nisanda 2 tane 5.gun embriyosu transveri yapildi. Kan testini 17 nisanda yaptir dedi doktorum. Cok gec degil mi? O zamana kadar nasil sabredecegim Daha önce yaptirayim diyorum. Sizce kacinci gün testi yaptırmaliyim?
Bnmde ayni gun 5.gun embriyosu 1tane bana 12sinde yaptr dedi doktorum

Yarn 7.gunum idrarda bakmak istiyorm cikablir mi ya

Kızlar bana hiç rapordan bahsedilmedi ve ilaçlarla beraben ilaçların bir kısmı raporlu bir kısmı özel ücretli 7000 i buldu ve ben raporlu ücreti bu sanıyodum ve sora öğrendim özel haliymiş raporlu toplam nekadar acaba birde bana ilaçları alırken bir kısmını raporlu aldımya bu son hakkın gibi bşy söyledi eczacı aşılamadada rapor çıkartıldığıiçin bu tüp bebekte raportan faydalanamayacağım anlamına gelmez demi yada rapor olsa bile ilaçları özel mi almam gerekir yada her bir deneme için ayrı ayrı mı değerlendiriliyor bazen doz kişiye yetmiyor onumu kastediyorlar ben ilkinde tutar çok çok yüksek gelmediği için bide çalıştığım için önemsemedim ama tekrar deneyecek olursam bunları bilmem gerekebilir yani raporlu raporsuz arasındaki farkı bilmek isterim

Merhaba arkadaşlar, benimde salı günü yumurta toplanacak. Çok heyecanlıyım. Öncesinde 2 aşılamam var tutmayan. Bu arada 5 buçuk yıllık evliyim. Kanda pıhtılaşmam olduğunu öğrendim bi kaç ay önce. Ve bu tüpbebek içinse hiç ümidim yok. Olmayacak gibi.dr.yumurtalar çok iyi dedi ama bilmiyorum

Canım pıhtılaşma için ilaç kullanıyorsundur zaten herhalde önlediği için o süre zarfında tutacaksa tutar canım o sebebi kafandan at canım

Canım pıhtılaşma için ilaç kullanıyorsundur zaten herhalde önlediği için o süre zarfında tutacaksa tutar canım o sebebi kafandan at canım
Bende senin gibi iki aşılaması tutmayanlardanım 9 yıllık evliyim 10 yıl olacak son 1.5 senedir düşünüyoruz

Malesef kullanamadım. Dr coraspin vermişti ama 1 hafta kullanımdan sonra mide kanaması yaptı. Şimdi transferle birlikte iğneye başlanacak inş. Çok dua edin neolur. Ben çok ümitsizim. Sanki hiç anne olamıcam.

Malesef kullanamadım. Dr coraspin vermişti ama 1 hafta kullanımdan sonra mide kanaması yaptı. Şimdi transferle birlikte iğneye başlanacak inş. Çok dua edin neolur. Ben çok ümitsizim. Sanki hiç anne olamıcam.

Cnm cok gecmis olsun insallah olur Rabbim her isteyene nasip etsin.
Ama bana kalirsa pihtilasman icin onun ilgi alani olan bi drye git bu tutunsa bile hep miden agzinda olur bisey olckmi die en iisi bastn care aramak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…