- 29 Aralık 2016
- 289
- 450
- 103
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Benimde 3 Nisan'da oldu..Bekliyoruz bakalım :) hayırlı olsun sizinde insSelam kizlarr hepimizden guzel haberler gelsin insllah benmde 3nisanda transferm oldu beklemedeym heycanliyim baya benle ayni gun transfer yaptran varmi
Bb bc digeri sonradan geldi blmiom 3taneydi 1i koyuldu 2si donduÇözülmeden önce nasıldı ki canım kalite
insallah cnm seninde hayrli olsun cok sabirszlaniyorm idrarda test gununden bigun once yapcam merak ediyorm cokBenimde 3 Nisan'da oldu..Bekliyoruz bakalım :) hayırlı olsun sizinde ins
Bnm doktrm hapsrmak yurumek ikinmak arabaya binmek ilski dus bunlarn hcbiri engel deil tutunmaya dedi cnm gecms olsn bu arada.kızlar transfer olunca kabız olmayın diyorlarya ben grip oldum süreklide hapşuruyorum acaba zararı olurmu transferin 4. günündeyim
Sonradan kalitesi mi artti cozulunceBb bc digeri sonradan geldi blmiom 3taneydi 1i koyuldu 2si dondu
Evet cnm nasl oluyo anlamadm ama :) cokda onlara takilmamak lazmms zten doktrm ole dediSonradan kalitesi mi artti cozulunce
Aynen benimki de oyle dedi. Sasirdim ama ilk kez duydum demek oluyomusEvet cnm nasl oluyo anlamadm ama :) cokda onlara takilmamak lazmms zten doktrm ole dedi
Bnde srdm uzulmstm kalitesi hrlde dusuj die onemli olan cozundkten sonraki durumuymus ztenAynen benimki de oyle dedi. Sasirdim ama ilk kez duydum demek oluyomus
Merak cok daaa korkuda cook :/ ben inun icin gununde yapcam ins..zaten bana biraz erken dendi test gunum..nedeni muamma :) 13 nisan..insallah cnm seninde hayrli olsun cok sabirszlaniyorm idrarda test gununden bigun once yapcam merak ediyorm cok
Ayyyy insallah dusmez benim deBnde srdm uzulmstm kalitesi hrlde dusuj die onemli olan cozundkten sonraki durumuymus zten
Merhaba arkadaşlar selamün aleyküm yazdıklarınızın bi kısmını okudum Allah emeğimizi boşa çıkarmasın.bende siteye yeni katıldım.bende mayıs gibi olacagım inşallah. Şuan doğum kontrol hapı ve lucrin kullanıyorum 25.gibi Allah izin verirse başlayacagız
bu duruma şaşırdım gerçekten de.. ilk defa duydum.Çözülmeden önce nasıldı ki canım kalite
çok şaşırdım buna :)Evet cnm nasl oluyo anlamadm ama :) cokda onlara takilmamak lazmms zten doktrm ole dedi
Inşallah bu hasretimiz biterAs insallah hayirlisiyla anne olmak nasip olur
amin..Inşallah bu hasretimiz biter
Aynen ben de oyle yaaa bakalim benim nolcakbu duruma şaşırdım gerçekten de.. ilk defa duydum.
16 nisan:) senindualarımız seninle tatlım
dualarımız seninle canım 4 nisanda 2 adt transfer yapıldı banada inş mutlu haberler alırız test tarihin ne zaman
17 nisan :)16 nisan:) senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?