- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Kızlar ben iğneyi 40 dk geç vurdum birşey olurmu acaba lucrin kullanıyorum şuan
bişey olmaz cnm bende kullandım sıkıntı yapma ama dikkat et vaktinde yapmayaKızlar ben iğneyi 40 dk geç vurdum birşey olurmu acaba lucrin kullanıyorum şuan
yok ben söylemedim kendisi 2 adet transfer yaptı cnmSiz kendiniz mı söylediniz doktora iki embriyo istiyoruz diye ben hala tedaviye baslayamadim doktorumla gidince konuşacağım bakalım ne diyecek
Yarin dene cnm gec tutunma olmussa 8 veya 9 cu gun cikar7.gun idrar testi icn erkenmi.tek cizgi cikti cnm skldi
Galiba benim 7ci gunde 1.28 cikmisti cnm 11 ci gunde 197 idi tam hatirlamiyorum aklimda kalan cnmm7.gun idrar testi icn erkenmi.tek cizgi cikti cnm skldi
35 yasini almis veya 3 kez negatif sonuc almis kisilerde iki embriyo transfer edilebiliyor sadece cnm yasa geregiyok ben söylemedim kendisi 2 adet transfer yaptı cnm
Bence parayi veren dudugu caliyo malesef :/35 yasini almis veya 3 kez negatif sonuc almis kisilerde iki embriyo transfer edilebiliyor sadece cnm yasa geregi
Teşekkür ederim Sağol canımbişey olmaz cnm bende kullandım sıkıntı yapma ama dikkat et vaktinde yapmaya
Peki sen kullandıktan sonra tüp bebeğin tuttumubişey olmaz cnm bende kullandım sıkıntı yapma ama dikkat et vaktinde yapmaya
cnm transfer yeni oldu benim 6. günüm bugün ben dra sordum lucrini geç yaptımm diye bişey olmaz önemli değil dedi ona istinaden rahat cvb verdimPeki sen kullandıktan sonra tüp bebeğin tuttumu
Oyle dgl artik cnmm oncedendi oo artik yapamiyorlarr pc li sistemmmBence parayi veren dudugu caliyo malesef :/
Bence parayi veren dudugu caliyo malesef :/[/Q devlettemi yaptırıyosun benimle beraber gelen kişilere geneline 2 adet konuldu tutma şansı daha yüksek olur dedi bende 2 istiyordum işime geldi
ama bana 2 adet transfer edildi canım 24 yaşındayım 19 yaşında biri vardı onada 2 adet transfer edildiOyle dgl artik cnmm oncedendi oo artik yapamiyorlarr pc li sistemmm
benim ilk denemem canım bilmiyorum bende tek zannediyordum ama 2 adt transfer etti35 yasini almis veya 3 kez negatif sonuc almis kisilerde iki embriyo transfer edilebiliyor sadece cnm yasa geregi
Valla bana gecen sene yapcaklardi bi embriyom yari yolda birakmasalardi beni ve yasim tutmuyodu..ilk deneememdi hemde..bence sen iyi niyetinden diyosun bunu..ammaa velakin uzgunum..duydugumda var ayrica..busene de bu hikayenin kiyisindan dondum meselaa:))Oyle dgl artik cnmm oncedendi oo artik yapamiyorlarr pc li sistemmm
Aynen oyle..devlet hastaneleri sıkıdir belki onu bilemiyorum..ama ozeller para yuvasi..Allah mecbur etmesin..baskalrinida muhtac etmesin yani :/ adimimiz para..yazik cok yazikama bana 2 adet transfer edildi canım 24 yaşındayım 19 yaşında biri vardı onada 2 adet transfer edildi
ayy cddimisn walla umut oldun insllah benm bebismde benimledirrGaliba benim 7ci gunde 1.28 cikmisti cnm 11 ci gunde 197 idi tam hatirlamiyorum aklimda kalan cnmm
geçmiş olsun hayırlısı olsunMrb arkadaşlar, benimde dün opu yapıldı. 11 yumurta toplandı. yarın bilgi vericeklermiş. öyle duygusuzca bekliyorum.
hepimiz için hayırlısı olsun.
geçmiş olsun hayırlısı olsun
benim 5 tane yumiş oldu, 1 ebriyom var bekliyorum 5. güne gider mi diye. bugün 3. günüsizlerin kaç yumurtası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?