NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Slm kızlar benim hiç umudum kalmadı 11 yumoştan 3 ü işlem görebilmiş. Onunda 1 tanesi ilerleme kaydetmiş. Yarın sabah bida bakılcakmış. Hücre sayısı vs hiçbir bilgi yok. Israrla sormama rağmen iyi gidiyor dediler! Bu transfer iptal olursa ben para ödücekmiyim yiende bilgisi olan varmı ve benim hiç umudum yok

canım iyi düşün iyi olsun. eğer transfer iptal olursa belli bir tutar iade ediyorlar bildiğim kadarıyla. ama bunları düşünme şimdi canım. iyi gidiyor dediler ise öyledir..

Cnm hayrli olsn neguzel haberr.kacnci gunun bugun 5.gun embriyosumu

Merhaba herkeseBugün tedevim başladı benim de.Dr hersey yolunda yumurtan iyi dedi 150 lik fostimona başladı.Cuma tekrar gidicez.İçim kıpır kıpır.Çörekotu kullanabilirsin dedi dr.Onun dışında folik asit yazdı.Baska biseye gerek yok dedi.Hadi bakalım başladık

Ne güzel.
Ne güzel.Tebrikler.Darısı başımıza

Çok sevindim darısı bize güzel haber almak için

Birde birşey sormak istiyorum umutlumuydun beklerken
Hayır değildim.Hatta dün akşam hiç bir belirtim Yok biliyorum tutmadı die ağlamak üzereydim. Çünkü 13 embriyom toplandı. Hepsi döllendi. Ama sadece 2 si 5. Güne yakın embriyolardı. Yani gelişimleri biraz geri kalmıştı. Transfere gittiğimde transfer olup olmayacağı bile kesin değildi. Sonra transfer oldu ve inanın 1 dk bile yatmadım.yatağa oturmadım bile lavaboya gittim üstümü giyindim we çıktım. Günlük hayatıma ve işime dewam ettim. Hala tedirginim sanırım sağlıkla kucağıma alıncaya kadar tedirginliğim geçmeyecek
Darısı başınıza. Ama hep dua ettim. Her sabah transferden hemen sonra. Artık sizler için de dua ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

inan çok mutlu oldum birdaha...

Galiba benim 7ci gunde 1.28 cikmisti cnm 11 ci gunde 197 idi tam hatirlamiyorum aklimda kalan cnmm
Şuan 9.günde yspmış olsaydın ne çıkardı çok merak ettim çünkü be,im 7 ve 9.günler negatif 10.gün kahverengi lekeler geldi işte geliyor dedim adet ağrılarıyla 11.gün oldu hala artacak diye beklerken kesildi gibi bişey ama 7 yada 9.gün arası 3.gün embriyolarda salgılama başlarmış benim 9 dada negatif

ama bana 2 adet transfer edildi canım 24 yaşındayım 19 yaşında biri vardı onada 2 adet transfer edildi
Canım özelmi yaptırdın sende benim gibi sanıtım o sgk yani raporlular için olabilir bende öyle biliyorum ama bende 35 yaş altıyım 2 koymayı kendileri teklif hatta ısrar ettiler

Tşkr ederim canım. Darısı sizlerin güzel haberlerini almaya. 1 nisan da tranfer gerçekleşti. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama tam 5. Gün olgunluğuna ulaşmamıştı. O nedenle 2 tane transfer edildi hatta
Canım tebrik ederim darısı tüm anne olmak için yüreği yananlara

Canım özelmi yaptırdın sende benim gibi sanıtım o sgk yani raporlular için olabilir bende öyle biliyorum ama bende 35 yaş altıyım 2 koymayı kendileri teklif hatta ısrar ettiler
EVT ÖZELDE YAPTIRDIM CNM ŞANS YÜKSEK OLSUN DİYEMİ YAPTILAR ACABA

[QUOTE="Geleceksin
Kızlar 7 ve 9 kanda olumsuz ve ben 9.gün bitti dedim herşey 10.günde kahve lekeler başladı adet ağrısı işte kırmızıya döncek diye bekldrken bi gün sora yani bugün kesildi kafam çok karışık olumsuzdu ozaman bu lekeler başladı madem neden adet şeklinde değil erken oluyor dedim ben kesildi bugünde.

Başına gelen varmı nettençok var ama benim farkım hemen önceki gün akşam testimin olumsuz olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…