- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
- Konu Sahibi mavideniz93
-
canım iyi düşün iyi olsun. eğer transfer iptal olursa belli bir tutar iade ediyorlar bildiğim kadarıyla. ama bunları düşünme şimdi canım. iyi gidiyor dediler ise öyledir..Slm kızlar benim hiç umudum kalmadı 11 yumoştan 3 ü işlem görebilmiş. Onunda 1 tanesi ilerleme kaydetmiş. Yarın sabah bida bakılcakmış. Hücre sayısı vs hiçbir bilgi yok. Israrla sormama rağmen iyi gidiyor dediler! Bu transfer iptal olursa ben para ödücekmiyim yiende bilgisi olan varmı ve benim hiç umudum yok
Cnm hayrli olsn neguzel haberr.kacnci gunun bugun 5.gun embriyosumuMrb arkadaşlar. Sabah saat 6 da rüyamdan uyandım. Rüyamda idrar testinde çift çizgiyi görüyordum. Dayanamayıp kalktım gerçekten idrar testini yaptım. Hemen 2. Çizgi belirdi. Sonra hastaneye gidip kan werdim. 147.85 çıktı. Yani pozitif. Çok acayip duygular içerisindeyim. Hem çok mutlu hem de korkar bir halde. Ben pozitifi gördüm. İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz ve sonucunda da Allah hepimizi tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
canım iyi düşün iyi olsun. eğer transfer iptal olursa belli bir tutar iade ediyorlar bildiğim kadarıyla. ama bunları düşünme şimdi canım. iyi gidiyor dediler ise öyledir..
Ne güzel.Mrb arkadaşlar. Sabah saat 6 da rüyamdan uyandım. Rüyamda idrar testinde çift çizgiyi görüyordum. Dayanamayıp kalktım gerçekten idrar testini yaptım. Hemen 2. Çizgi belirdi. Sonra hastaneye gidip kan werdim. 147.85 çıktı. Yani pozitif. Çok acayip duygular içerisindeyim. Hem çok mutlu hem de korkar bir halde. Ben pozitifi gördüm. İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz ve sonucunda da Allah hepimizi tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza alalım p ve hayırlı bir şekilde
Ne güzel.Tebrikler.Darısı başımızaMrb arkadaşlar. Sabah saat 6 da rüyamdan uyandım. Rüyamda idrar testinde çift çizgiyi görüyordum. Dayanamayıp kalktım gerçekten idrar testini yaptım. Hemen 2. Çizgi belirdi. Sonra hastaneye gidip kan werdim. 147.85 çıktı. Yani pozitif. Çok acayip duygular içerisindeyim. Hem çok mutlu hem de korkar bir halde. Ben pozitifi gördüm. İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz ve sonucunda da Allah hepimizi tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Tşkr ederim canım. Darısı sizlerin güzel haberlerini almaya. 1 nisan da tranfer gerçekleşti. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama tam 5. Gün olgunluğuna ulaşmamıştı. O nedenle 2 tane transfer edildi hattaCnm hayrli olsn neguzel haberr.kacnci gunun bugun 5.gun embriyosumu
Çok sevindim darısı bize güzel haber almak içinMrb arkadaşlar. Sabah saat 6 da rüyamdan uyandım. Rüyamda idrar testinde çift çizgiyi görüyordum. Dayanamayıp kalktım gerçekten idrar testini yaptım. Hemen 2. Çizgi belirdi. Sonra hastaneye gidip kan werdim. 147.85 çıktı. Yani pozitif. Çok acayip duygular içerisindeyim. Hem çok mutlu hem de korkar bir halde. Ben pozitifi gördüm. İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz ve sonucunda da Allah hepimizi tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Birde birşey sormak istiyorum umutlumuydun beklerkenÇok sevindim darısı bize güzel haber almak için
Hayır değildim.Hatta dün akşam hiç bir belirtim Yok biliyorum tutmadı die ağlamak üzereydim. Çünkü 13 embriyom toplandı. Hepsi döllendi. Ama sadece 2 si 5. Güne yakın embriyolardı. Yani gelişimleri biraz geri kalmıştı. Transfere gittiğimde transfer olup olmayacağı bile kesin değildi. Sonra transfer oldu ve inanın 1 dk bile yatmadım.yatağa oturmadım bile lavaboya gittim üstümü giyindim we çıktım. Günlük hayatıma ve işime dewam ettim. Hala tedirginim sanırım sağlıkla kucağıma alıncaya kadar tedirginliğim geçmeyecekBirde birşey sormak istiyorum umutlumuydun beklerken
inan çok mutlu oldum birdaha...Hayır değildim.Hatta dün akşam hiç bir belirtim Yok biliyorum tutmadı die ağlamak üzereydim. Çünkü 13 embriyom toplandı. Hepsi döllendi. Ama sadece 2 si 5. Güne yakın embriyolardı. Yani gelişimleri biraz geri kalmıştı. Transfere gittiğimde transfer olup olmayacağı bile kesin değildi. Sonra transfer oldu ve inanın 1 dk bile yatmadım.yatağa oturmadım bile lavaboya gittim üstümü giyindim we çıktım. Günlük hayatıma ve işime dewam ettim. Hala tedirginim sanırım sağlıkla kucağıma alıncaya kadar tedirginliğim geçmeyecek
Darısı başınıza. Ama hep dua ettim. Her sabah transferden hemen sonra. Artık sizler için de dua ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
selamlar canım traanferini gerçekleştirmişssin umarım güzel haberlerle gelirsin Rabbim bu kez yüzünü güldürür inşaallah ...dua ile6 nısan transfer 16 nısan sonuc.
:)
Şuan 9.günde yspmış olsaydın ne çıkardı çok merak ettim çünkü be,im 7 ve 9.günler negatif 10.gün kahverengi lekeler geldi işte geliyor dedim adet ağrılarıyla 11.gün oldu hala artacak diye beklerken kesildi gibi bişey ama 7 yada 9.gün arası 3.gün embriyolarda salgılama başlarmış benim 9 dada negatifGaliba benim 7ci gunde 1.28 cikmisti cnm 11 ci gunde 197 idi tam hatirlamiyorum aklimda kalan cnmm
Canım özelmi yaptırdın sende benim gibi sanıtım o sgk yani raporlular için olabilir bende öyle biliyorum ama bende 35 yaş altıyım 2 koymayı kendileri teklif hatta ısrar ettilerama bana 2 adet transfer edildi canım 24 yaşındayım 19 yaşında biri vardı onada 2 adet transfer edildi
Benim ilaçlar hariç 4700 toplam 7000 i geçti git gelleri saymıyorum 2 saatlik yolKızlar hepiniz özeldemi yaptırdınız ben ankara hacettepede yapılacak.1800 ilaçlar hariç sizinkiler ne kadara maal oldu birde hangi hastanede yapıldı yada yapılacak
Hangi hastane çokta pahalı değilmiş özel olmasına ragmen.Benim ilaçlar hariç 4700 toplam 7000 i geçti git gelleri saymıyorum 2 saatlik yol
Canım tebrik ederim darısı tüm anne olmak için yüreği yananlaraTşkr ederim canım. Darısı sizlerin güzel haberlerini almaya. 1 nisan da tranfer gerçekleşti. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama tam 5. Gün olgunluğuna ulaşmamıştı. O nedenle 2 tane transfer edildi hatta
EVT ÖZELDE YAPTIRDIM CNM ŞANS YÜKSEK OLSUN DİYEMİ YAPTILAR ACABACanım özelmi yaptırdın sende benim gibi sanıtım o sgk yani raporlular için olabilir bende öyle biliyorum ama bende 35 yaş altıyım 2 koymayı kendileri teklif hatta ısrar ettiler
Başına gelen varmı nettençok var ama benim farkım hemen önceki gün akşam testimin olumsuz olması[QUOTE="Geleceksin
Kızlar 7 ve 9 kanda olumsuz ve ben 9.gün bitti dedim herşey 10.günde kahve lekeler başladı adet ağrısı işte kırmızıya döncek diye bekldrken bi gün sora yani bugün kesildi kafam çok karışık olumsuzdu ozaman bu lekeler başladı madem neden adet şeklinde değil erken oluyor dedim ben kesildi bugünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?