- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
- Konu Sahibi mavideniz93
-
benim 5 tane yumiş oldu, 1 ebriyom var bekliyorum 5. güne gider mi diye. bugün 3. günü
Cnm sıkıntı yapma bende hiç şişlik olmadı belki psikolojiktir bozma moralini yaşıma göre azmış benim yumurtalarım ama kaliteli bi şekilde toplandıKızlar lütfen cvp verin.. İğnelerin 4.günü ve karnımda şişlik vs hiçbirşey yok... Dahaönceki denemelerimde şiş olurdu.. E2 adetin 3.günü 21çıktı..acaba yumurtalarmı tepki vermiyor... Çıldıracağım resmen
Doktorlar transfer sayısını duruma göre değiştirebiliyor. Ben özel de yaptım. 2 tane istedik doktorum kesinlikle olmaz dedi. Son ana kadar 1 tane transfer edecekti. Sonra embriyolarım tam 5. Gün olgunluğuna erişemedi bu nedenle şansı arttırmak için 2 tane transfer ettiama bana 2 adet transfer edildi canım 24 yaşındayım 19 yaşında biri vardı onada 2 adet transfer edildi
Sağol canım teşekkür ederim inşallah tutunmuştur bebeğin sana ve tüm isteyenlerecnm transfer yeni oldu benim 6. günüm bugün ben dra sordum lucrini geç yaptımm diye bişey olmaz önemli değil dedi ona istinaden rahat cvb verdim
Evet bir tane ücreti alındı. Yani fiyatı değiştirmediler 2 tane oluncaKizlar merhaba
2 tane birden koydurdugun zaman bir transfer ucreti mi aliyor hastane ?
Evet bir tane ücreti alındı. Yani fiyatı değiştirmediler 2 tane olunca
Bak sennnn iste burasida bizim topigimizz degilmi yaniikustukkk size hihhh. Buarada nsl gidiyor cnmm bebisimiz iyidirr ins
7.gun idrar testi icn erkenmi.tek cizgi cikti cnm skldi
İnş canım çok sağolSağol canım teşekkür ederim inşallah tutunmuştur bebeğin sana ve tüm isteyenlere
Aminnn cnm hepimizin dalari o cnmm evlat hasreti kimse cekmesinn insHerşey iyi şuan cnm dualarım inanın bu yolda giden herkese Rabbim hepimize yardımcı olsun sağlık ve sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Bgun aldgm yorumlar hep bu sekildeydi moral oldu banada baya erken yapmsm kske bekleyeblseydm ama iste dayanamadm.insllah pozitftr snucumCnm çok çok erken ınan bana benim bi arkadaşım 12. Gun kanda pozitif gördü ama idrarda hala negatifti ne kendini nede yavrunu strese sok :)
Bgun aldgm yorumlar hep bu sekildeydi moral oldu banada baya erken yapmsm kske bekleyeblseydm ama iste dayanamadm.insllah pozitftr snucum
Haklsn cnm allahm nasip etsn insallah sanada banada isteyen herkeseİdrar testine guvenme cnm bnm 7.gunde ikinci cizgi silik cikti kanda negatif... umidini kaybetme sabirla bekle zaten nasipse seninledir...
Aminnnn insallahhhhhhhhHaklsn cnm allahm nasip etsn insallah sanada banada isteyen herkese
Tmm cnm insllah wardr ya.İdrar testine guvenme cnm bnm 7.gunde ikinci cizgi silik cikti kanda negatif... umidini kaybetme sabirla bekle zaten nasipse seninledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?