NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Kızlar lütfen cvp verin.. İğnelerin 4.günü ve karnımda şişlik vs hiçbirşey yok... Dahaönceki denemelerimde şiş olurdu.. E2 adetin 3.günü 21çıktı..acaba yumurtalarmı tepki vermiyor... Çıldıracağım resmen

Cnm sıkıntı yapma bende hiç şişlik olmadı belki psikolojiktir bozma moralini yaşıma göre azmış benim yumurtalarım ama kaliteli bi şekilde toplandı

ama bana 2 adet transfer edildi canım 24 yaşındayım 19 yaşında biri vardı onada 2 adet transfer edildi
Doktorlar transfer sayısını duruma göre değiştirebiliyor. Ben özel de yaptım. 2 tane istedik doktorum kesinlikle olmaz dedi. Son ana kadar 1 tane transfer edecekti. Sonra embriyolarım tam 5. Gün olgunluğuna erişemedi bu nedenle şansı arttırmak için 2 tane transfer etti

Kızlar hepiniz özeldemi yaptırdınız ben ankara hacettepede yapılacak.1800 ilaçlar hariç sizinkiler ne kadara maal oldu birde hangi hastanede yapıldı yada yapılacak

Kizlar merhaba
2 tane birden koydurdugun zaman bir transfer ucreti mi aliyor hastane ?

Cnm çok çok erken ınan bana benim bi arkadaşım 12. Gun kanda pozitif gördü ama idrarda hala negatifti ne kendini nede yavrunu strese sok :)
Bgun aldgm yorumlar hep bu sekildeydi moral oldu banada baya erken yapmsm kske bekleyeblseydm ama iste dayanamadm.insllah pozitftr snucum

Bgun aldgm yorumlar hep bu sekildeydi moral oldu banada baya erken yapmsm kske bekleyeblseydm ama iste dayanamadm.insllah pozitftr snucum

İdrar testine guvenme cnm bnm 7.gunde ikinci cizgi silik cikti kanda negatif... umidini kaybetme sabirla bekle zaten nasipse seninledir...

Kizlarr gecen ay tup bebekle kimyasal gebelik yasadim bu ay adetim 3 gun gecti test yaptim cikmadi. Kimyasaldan sonra gecikme yasayanlar var mi

Mrb arkadaşlar. Sabah saat 6 da rüyamdan uyandım. Rüyamda idrar testinde çift çizgiyi görüyordum. Dayanamayıp kalktım gerçekten idrar testini yaptım. Hemen 2. Çizgi belirdi. Sonra hastaneye gidip kan werdim. 147.85 çıktı. Yani pozitif. Çok acayip duygular içerisindeyim. Hem çok mutlu hem de korkar bir halde. Ben pozitifi gördüm. İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz ve sonucunda da Allah hepimizi tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…