- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Neden kan testi yaptırmıyorsun için rahatlarBaşına gelen varmı nettençok var ama benim farkım hemen önceki gün akşam testimin olumsuz olması
Bekle cnmm olacak ins brz daha sabirli olll gec tutunma olabilirrrrrŞuan 9.günde yspmış olsaydın ne çıkardı çok merak ettim çünkü be,im 7 ve 9.günler negatif 10.gün kahverengi lekeler geldi işte geliyor dedim adet ağrılarıyla 11.gün oldu hala artacak diye beklerken kesildi gibi bişey ama 7 yada 9.gün arası 3.gün embriyolarda salgılama başlarmış benim 9 dada negatif
Sen ne alemdesin canimmmmBekle cnmm olacak ins brz daha sabirli olll gec tutunma olabilirrrrr
Hic birseyim yok cnm sadece goguslerimm bildigin kafam kadar olduu resmennn okadar sennn ayni gunduk dglmi benim cumartesiydiSen ne alemdesin canimmmm
Ben bi gun kidemliyimHic birseyim yok cnm sadece goguslerimm bildigin kafam kadar olduu resmennn okadar sennn ayni gunduk dglmi benim cumartesiydi
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah hayırlı sağlıklı ömrü olsun bebişinin . bizlere de dua et tatlım. tedirgin olma. benim annem hep der ki sen elinden geleni yap o bebeği oraya koyan Rabbim sana bir emanet vermiş, sen de bebişini O'na emanet et. en hayırlısını O bilir. hiç tasa etme. Rabbim bebişine rızık yazdıysa ne olursa olsun doğar inşAllah sağlıkla yazmadıysa da biz kulları olarak O'nun iradesine tabiyiz, bizi sınıyorsa bizi sevdiğindendir ve mükafatını da verir inşAllah. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşAllah.Hayır değildim.Hatta dün akşam hiç bir belirtim Yok biliyorum tutmadı die ağlamak üzereydim. Çünkü 13 embriyom toplandı. Hepsi döllendi. Ama sadece 2 si 5. Güne yakın embriyolardı. Yani gelişimleri biraz geri kalmıştı. Transfere gittiğimde transfer olup olmayacağı bile kesin değildi. Sonra transfer oldu ve inanın 1 dk bile yatmadım.yatağa oturmadım bile lavaboya gittim üstümü giyindim we çıktım. Günlük hayatıma ve işime dewam ettim. Hala tedirginim sanırım sağlıkla kucağıma alıncaya kadar tedirginliğim geçmeyecek
Darısı başınıza. Ama hep dua ettim. Her sabah transferden hemen sonra. Artık sizler için de dua ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
hayırlısı olsun inşAllah moral bozmak yokKizlar dün 7.gunumdu kan testi yaptirdim negatif dediler ama sonuc kac bilmiyorum yazicilari bozukmus cikti vermediler. Moralim bozuldu. persembe bir daha yaptircam ama cok umutsuzum..
Yokk cnm 3 cu gunse cikmiyorrr uzulme sakinnn benimde oyle olmustuu 7 ci gunuydu 1,28 di 1 gun sonra 72 yi sanirimm uzulme aaaa anca tutundu yavrucakkkkKizlar dün 7.gunumdu kan testi yaptirdim negatif dediler ama sonuc kac bilmiyorum yazicilari bozukmus cikti vermediler. Moralim bozuldu. persembe bir daha yaptircam ama cok umutsuzum..
Olabilir cnm takilma belirtilere inan olmuyorr fazla okadar hormon aliyoruzz ondan anlayamiyoruz kiii belirti olsa bileekizlar ne alemdesiniz? benim pek belirti yok, gogsum sanki gecen sefer daha fazla sismisti simdi pek sis deil, ilk gece yani embriyo transferinden 12 saat kadar sonra koyu kahve leke oldu sadece, heralde prosedurden.. karinda gaz hissi oluyor arada ama progesteron fitilden supheleniyorum
5.gun embriyosuydu cnm ama hayitlisi artik beklemekten baska care yok. Senin adina cok sevindim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin:)Yokk cnm 3 cu gunse cikmiyorrr uzulme sakinnn benimde oyle olmustuu 7 ci gunuydu 1,28 di 1 gun sonra 72 yi sanirimm uzulme aaaa anca tutundu yavrucakkkk
Mlsf cnm dustuu su an ikinci beklemedeyimm daha 4 cu gunumm5.gun embriyosuydu cnm ama hayitlisi artik beklemekten baska care yok. Senin adina cok sevindim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin:)
Hayırlı olsun canım.çok ağrın oldumu birde bayıltma nasıl olduSelam arkadaşlar yumurtalarım toplandı. Az önce geldik eve. Çok değişik bi duyguymuş. Hüzünleniyor insan.
korktuğum o var mayısta olacak inşallah birde bir keremi toplama oluyor bi kaç keremiAmin cnm. Genel anestezi oldu. Hiç haberim olmadı işlemden. Odaya getirmişler. Yatağa koyarlerken seslendiler ondan var haberim. Sonra tekrar uyumuşum. Annem eşim yanımdaydı. Ağlayarak uyanmışım. Ağrıyor demişim. Şimdi de hafif var şükür. 2 serum verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?