- Konu Sahibi mavideniz93
-
Sakin test yapma simdi test yapinca inan merakin gitmiyor negatifte ciksa deger biraz yuksekte ciksa belleyisin daha gergin hale geliyortransferin 7. günü ben hiç bişey hissetmiyorum ya normalmi bide test yapmamak için zor tutuyorum kendimi meraktan öleceğim valla
Ne güzel içimi rahatlattın.biraz bünyem hassas kendimi kasarım diye korkuyorum birazcıkBi kerede oldu. 12 yumurta toplanmış . Hiç korkma , hiç bişey hissetmiyosun. Zaten bi anda uyuyosun. Gülerek konuşarak uyuttular. Ne ara susup uyudum bilmiyorum bile
Öyle düşündüler ama ben tek koydurdumEVT ÖZELDE YAPTIRDIM CNM ŞANS YÜKSEK OLSUN DİYEMİ YAPTILAR ACABA
Onları dinlemedim ve şuan kırmızılar başladı 11.günümÖyle düşündüler ama ben tek koydurdum
7.günde 9.günde yaptırdım 1in altı artış olacanı sanmıyorum zatennadet oldumNeden kan testi yaptırmıyorsun için rahatlar
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKizlarr transfern 7.gunu idrarda negatifti bgun 9.gun hemen silik cikti kan verdm snucm 37 cokk sukur rabbimmm isteyen herkese nasip olsn insllah
Ne mutlu canim allah tamamina erdirsin insallah:)Kizlarr transfern 7.gunu idrarda negatifti bgun 9.gun hemen silik cikti kan verdm snucm 37 cokk sukur rabbimmm isteyen herkese nasip olsn insllah
Sayfalardan birinde okumustum 11.gun adet baslar gibi olmus ama o gun kesilmis ertesi gun de kanda pozitif cikmis tatlim.. sen ilaclarini birakma sakin benceOnları dinlemedim ve şuan kırmızılar başladı 11.günüm
Canım forumu okurken üzüntünü gördüm klavye başında suratım asılmıştı, inşallah erkendir sonuç hatalıdır diye dua etmiştim daha bu yolun başında biri olarak... şuan o kadar mutlu oldum ki anlatamam, herşey yolunda gider sağlıkla yavrunu alırsın kucağına inşallahh...Kizlarr transfern 7.gunu idrarda negatifti bgun 9.gun hemen silik cikti kan verdm snucm 37 cokk sukur rabbimmm isteyen herkese nasip olsn insllah
Hayırlı olsun canım tamamına erdirsinKizlarr transfern 7.gunu idrarda negatifti bgun 9.gun hemen silik cikti kan verdm snucm 37 cokk sukur rabbimmm isteyen herkese nasip olsn insllah
Insllah cnm cok saoll allahm herkese nasip etsnCanım forumu okurken üzüntünü gördüm klavye başında suratım asılmıştı, inşallah erkendir sonuç hatalıdır diye dua etmiştim daha bu yolun başında biri olarak... şuan o kadar mutlu oldum ki anlatamam, herşey yolunda gider sağlıkla yavrunu alırsın kucağına inşallahh...
1 gündemi 1.28 den 72 lere çıktı yani canımYokk cnm 3 cu gunse cikmiyorrr uzulme sakinnn benimde oyle olmustuu 7 ci gunuydu 1,28 di 1 gun sonra 72 yi sanirimm uzulme aaaa anca tutundu yavrucakkkk
Canım çokkkk sevindim senin adına sağlıklı bi hamilelik geçirir kollarına alırsın inşallahKizlarr transfern 7.gunu idrarda negatifti bgun 9.gun hemen silik cikti kan verdm snucm 37 cokk sukur rabbimmm isteyen herkese nasip olsn insllah
Insllah cnm degerm braz dusukmus ama insllah guzel ilerler stres btmiyo hcCanım çokkkk sevindim senin adına sağlıklı bi hamilelik geçirir kollarına alırsın inşallah
Of of Allah hepimize sabır versin canımSakin test yapma simdi test yapinca inan merakin gitmiyor negatifte ciksa deger biraz yuksekte ciksa belleyisin daha gergin hale geliyor
Hmm hayırlısı olsun inş canımÖyle düşündüler ama ben tek koydurdum
Hadi hayırlısı canımOnları dinlemedim ve şuan kırmızılar başladı 11.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?