NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Yo
Canım vala bu ay yapılıcam daha planlama düzenlemedik bugün konusma görüşme oldu hayırlısı artık cok heyecanlıyım sen yaptırdın mı
yok salı adet olacagım ilaçları kullanmaya başlayacagım inşallah. Bemimde bugün raporum çıktı ilaçların bi kısmını aldım bana da bi heyecan bastı

Hayırlı akşamlar yazılanların hepsini okudum . Tedaviye başlayanlar transfer olanlar hamile olduğunu öğrenenler hepinize selam olsun hakkımızda hayırlısı olsun . Yarın tedavi için görüşmeye gidiyoruz eşimle değişik bir duygu içindeyim. Allah evlat hayali kuran herkese nasip etsin

Amin canım sizin de hakkınızda hayırlısı

Inşallah hayırlı sonuçlanır

Sabah muayene oldum sağ tarafta yumurta yok dedi sol da 3 yumurta gördü yumurta rezerv azlığı vardı daha evvel amh çok kötü çıkmıştı ama doktor bu kadar kötü değil dedi teste gore yine amh istedi 9 gün sonra gel dedi vücudun ne kadar yumurtalari buyutuyor bakalım dedi sonra tedaviye karar verelim dedi folio verdi . Biraz endiselendim umutsuz olma dedi domtor ama ne bilim kendimi üzgün hissediyorum. Gerçi doktor sakın stres yapma dedi ama

canım stres yapma stres de hormonları çok etkiliyor ondan demiştir doktor...senin durumunda olanların burada topikleri onları okumanı tavsiye ederim, ben de onlardan biriyim, az yumurta çıkıyor... bitkisel olaylara da girmen de fayda var.

Kafam durdu şuan bitkisel kürler ne var ki bilmiyorum senin denedigin var mı

Kafam durdu şuan bitkisel kürler ne var ki bilmiyorum senin denedigin var mı
Arı sütü bal polen karışımı, çörek otu tarçın karışımı, hayıt otu, aslan pençesi gibi kullanılanlar var aynı zamanda inofolic combi, ace selenyum gibi vitaminler var. Lütfen sen de araştır. Ben daha bir aydır kullanıyorum bazılarını ne yazık ki 5te 3 yumurtam olgun çıkmadı... o yüzden sen kendi durumuna göre bu forumlarda araştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…