NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Benim ilaçlarda ikinci gün Allah ikimize d hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin

Mrb arkadaşlar benimde salı tranfer oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli tek embiryo. 1.gradeymiş. Bugün 5. Günüm hiç bir his belirti yok. Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Mrb arkadaşlar benimde salı tranfer oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli tek embiryo. 1.gradeymiş. Bugün 5. Günüm hiç bir his belirti yok. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
ben de de yok canım, 5. gün transfer edildi, bugün 5. günüm, düne kadar vardı birşeyler kesildi benim de tecrübeye ihtiyacım var. benim 3. transfer ama hatırlamıyorum öncekileri inanır mısın? sanki en sonkinde hep sızı vardı...

Benimde öyleydi işte opunun ağrısını çektim sanırım cumaya kadar. Cumadan bu yana hiçbirşey yok. İnsanın biyeri ağrır heralde tık yok. Olmadı heralde. Hayırlısı. Tecrübeli arkadaşlar inş yardımcı olurlar

İyi akşamlar arkadaşlar,mayıs ayı adetimle beraber inşallah başlıyoruz tedaviye,bu 3. denememiz olacak,Özel Ankara Tüp Bebek merkezinde dr Cem Akarsu ile görüştük,orada yaptırmaya karar verdik,eşim azospermi,bir kimyasal gebelik bir de negatif sonucumuz var

Allah yardımcın olsun canım bu son olur inş mutlu biter

Canım ya inşallah Rabbim istediğini sana hayırlı kılıp versin

Hayırlı olsun.Benim de 7.gün bugün.Yarın kontrol.Allah hepimize nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…