- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi mavideniz93
-
sağol tatlım inşÇok sevindim senin adına hayırlı olsun
üzülme canım ya allah ol derse olur umut olmazsa olmaz umudunu yitirme2.deneme olcak, nasil olcaksa artik
ya napıyım amaDayanamadın pazartesiye kadar:)
Tebrikler.Darısı başımızaTey tey tey 10. Gün 73 değerim bebeğim benimle Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inş
Amin inşallahTebrikler.Darısı başımıza
Benim ilaçlarda ikinci gün Allah ikimize d hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsinKızlarrr başlıyorum bugün iğnelerimee:)) Allahım hamile kalanlarımızn evlatlarını hayırlısıyla kucağına almasını, bizlerin de yine hayırlısıyla gebe kalmamızı nasip etsin inşallah... buaralar tedaviye başlayacak olan varsa paylaşalım tecrübe edinelimm :))
Aminn canım, heyecanla, umutlaa süreci takip edelim.. Güzel haberlerimizi paylaşalımmm:)Benim ilaçlarda ikinci gün Allah ikimize d hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin
ben de de yok canım, 5. gün transfer edildi, bugün 5. günüm, düne kadar vardı birşeyler kesildi benim de tecrübeye ihtiyacım var. benim 3. transfer ama hatırlamıyorum öncekileri inanır mısın? sanki en sonkinde hep sızı vardı...Mrb arkadaşlar benimde salı tranfer oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli tek embiryo. 1.gradeymiş. Bugün 5. Günüm hiç bir his belirti yok. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
ben de de yok canım, 5. gün transfer edildi, bugün 5. günüm, düne kadar vardı birşeyler kesildi benim de tecrübeye ihtiyacım var. benim 3. transfer ama hatırlamıyorum öncekileri inanır mısın? sanki en sonkinde hep sızı vardı...
Valla bendede olmadı cnm hiç sonucum pozitıf çıktı ama hala bi belirti Yok bunu sorun yapma kendineMrb arkadaşlar benimde salı tranfer oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli tek embiryo. 1.gradeymiş. Bugün 5. Günüm hiç bir his belirti yok. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Allah yardımcın olsun canım bu son olur inş mutlu biterİyi akşamlar arkadaşlar,mayıs ayı adetimle beraber inşallah başlıyoruz tedaviye,bu 3. denememiz olacak,Özel Ankara Tüp Bebek merkezinde dr Cem Akarsu ile görüştük,orada yaptırmaya karar verdik,eşim azospermi,bir kimyasal gebelik bir de negatif sonucumuz var
Çok sağol canımAllah yardımcın olsun canım bu son olur inş mutlu biter
Canım ya inşallah Rabbim istediğini sana hayırlı kılıp versinİyi akşamlar arkadaşlar,mayıs ayı adetimle beraber inşallah başlıyoruz tedaviye,bu 3. denememiz olacak,Özel Ankara Tüp Bebek merkezinde dr Cem Akarsu ile görüştük,orada yaptırmaya karar verdik,eşim azospermi,bir kimyasal gebelik bir de negatif sonucumuz var
Hayırlı olsun.Benim de 7.gün bugün.Yarın kontrol.Allah hepimize nasip eder insallah.Kızlarrr başlıyorum bugün iğnelerimee:)) Allahım hamile kalanlarımızn evlatlarını hayırlısıyla kucağına almasını, bizlerin de yine hayırlısıyla gebe kalmamızı nasip etsin inşallah... buaralar tedaviye başlayacak olan varsa paylaşalım tecrübe edinelimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?