- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Hayırlı olsun gözün aydın çok güzel günaşırı ikiye katlanmış doktorun muhtemelen günaşırı kan takibi diyeek canımKızlar bana iki adt transfer edildi 12. Gün değerim 142 acaba 1mi tutunmuş değer normalmi
Hmm sağol cnm Allah isteyen herkeze nsip etsin inş peki gününü nasıl hesaplıyoruz adet tarihimi yoksa transfermiHayırlı olsun gözün aydın çok güzel günaşırı ikiye katlanmış doktorun muhtemelen günaşırı kan takibi diyeek canım
Canım transfer günü baz alınır ama hafta olarakta iki hafta eklenir beklenen doğum tarihi olarak şuan ortalama dört haftalık gebesin diye bakılır bildiğim kadarıylaHmm sağol cnm Allah isteyen herkeze nsip etsin inş peki gününü nasıl hesaplıyoruz adet tarihimi yoksa transfermi
Hm tşk ederim canım çok sağolCanım transfer günü baz alınır ama hafta olarakta iki hafta eklenir beklenen doğum tarihi olarak şuan ortalama dört haftalık gebesin diye bakılır bildiğim kadarıyla
Aşılama tedavisinde doktorun başının etini yemiştim şimdi tüp bebekte ilaçların üçüncü günü beşinci günde belli olacak gidişatımız dikkat et kendine beslenmene özellikle öncelikli olan sensin sen iyi ve sağlıklı olursan bebiş de iyi olurHm tşk ederim canım çok sağol
İkisi de tutmuş olabilir.hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaKızlar bana iki adt transfer edildi 12. Gün değerim 142 acaba 1mi tutunmuş değer normalmi
Sen say yine onu 3.gün git bence canımKızlar bugün adetim başladı ama çok az hatta başlamadı gibi 2. 3.günü gel dedi bugünü saymak gerekiyormu normalde hemen başlardı.tedaviye başlıyoruz inşallah.
Sağol canım teşekkürlerSen say yine onu 3.gün git bence canım
Valla bendede olmadı cnm hiç sonucum pozitıf çıktı ama hala bi belirti Yok bunu sorun yapma kendine
Ayyy harika sen de hamişsin hamiş haberleri çoğalıyor maşallahKızlar bana iki adt transfer edildi 12. Gün değerim 142 acaba 1mi tutunmuş değer normalmi
HEMEN KARAMSAR OLMA ÖYLE TATLIM BEKLE DUA ET HAYIRLISI DİYEİnşallah cnım. Sümüksü pembelikler olan yuvarlak şekilde bişi düştü çamaşırıma bugün. Hayırlısı olmadı heralde.
HEMEN KARAMSAR OLMA ÖYLE TATLIM BEKLE DUA ET HAYIRLISI DİYE
Tey tey tey 10. Gün 73 değerim bebeğim benimle Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inş
İNŞ CANIM ALLAH SANADA NASİP ETSİNCanım tebrik ederim.Pıt pıt seslerini duy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?