NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Hmm sağol cnm Allah isteyen herkeze nsip etsin inş peki gününü nasıl hesaplıyoruz adet tarihimi yoksa transfermi
Canım transfer günü baz alınır ama hafta olarakta iki hafta eklenir beklenen doğum tarihi olarak şuan ortalama dört haftalık gebesin diye bakılır bildiğim kadarıyla

Hm tşk ederim canım çok sağol
Aşılama tedavisinde doktorun başının etini yemiştim şimdi tüp bebekte ilaçların üçüncü günü beşinci günde belli olacak gidişatımız dikkat et kendine beslenmene özellikle öncelikli olan sensin sen iyi ve sağlıklı olursan bebiş de iyi olur

Kızlar bugün adetim başladı ama çok az hatta başlamadı gibi 2. 3.günü gel dedi bugünü saymak gerekiyormu normalde hemen başlardı.tedaviye başlıyoruz inşallah.

Arkadaslar ben gecen sene tedavi gormustum iki tane embryo koymislardi sonuc hemen adet gormustum simdi iki tane embryom var dondurulmus transferi mayisa ama ben embrolarin kalitesine hic biseyine guvenmiyorum ozelde yaptirmistik cok amaiyi cok pismanim ilgi sifir neden tutunmadigina dair ne hc bisey demediler ben sebebini ohrenmeyi cok istiyorum cikcasi dava acmayi bile dusunuyorum uzakta yasadigimiz icin mi boyle ilgisiz davrandilar diye dusunuyorum biraz fikir verir misiniz cok uzuluyorum gercekten

Mrb kızlar bende dondurulmuslar tedaviye başladım estrofem aspirin ve folikasit kullanıyor um Mayıs başı transfer olur dedi Dr inşallah hayırlısı ile nasip olur hepimize...

Kızlar bu ilaçlar iğneler vs sizde de tüylenme ve saç dökülmesi yaptı mı özellikle saç dökülmesi benim çok dökülüyor yaa bu ilaçlardan sonra oldu hep çok üzülüyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…