NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Kizlar,
Hamile olanlari tebrik ederim. Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin. Tedavi surecinde olanlara ve isteyenlere de Allah yardim etsin. Dualarimiz kabul olsun insallah tez vakitte.
Biz de bu ay estrifam ve primolut kullanacaz, yumurtalar dinlensin diyeymis.
Onumuzdeki ay , yani mayis da hormon baslayip ilk tup bebek denemesini yapacagiz insallah, hersey yolunda giderse.
Sizler de ilk tup bebek oncesinde boyle yumurta dinlendirme diye 1 ay ilac kullandiniz mi?

Evet bende de aynı işlem uygulandı şimdi hastaneye gidiyorum kan tahlil bakalım başladık hayırla sonuçlansın inşallah

Bizde yumurta dinlendirme değil de rahim dinlendirme yöntemi uygulandı

Transferi mayis ayinda olan arkadaslar varmi.beraber transferden sonra bekleriz test gununu.yasadiklarimizi paylasiriz.

Benim muhtemel transfer Mayıs'ın ilk günlerine gelecek şuan ilaç kullanıyorum haftaya belli olacak geçen ay yumurta toplama işlemi oldu bu ay transfer olacak inşallah

Benimde Mayıs başı transfer olacak inşallah şu an estrofem kullanıyorum insallahh bu sefer olur canlar insallahh sonrada bebislerimizi beraber isim düşünür beraber büyütüruz insallahh Yüce Rabbim ol desin yeter ....

Kızlar bu ilaçlar iğneler vs sizde de tüylenme ve saç dökülmesi yaptı mı özellikle saç dökülmesi benim çok dökülüyor yaa bu ilaçlardan sonra oldu hep çok üzülüyorum yaa
Benim ilk tedavide çok saçım dökülmüştü,özellikle kimyasal gebelikten sonra tutam tutam döküldü,tarakta kalıyordu saçımın yarısı

Cnm merhaba cok gecmis olsun bnmde bir negatifim var ve hastaneden cok memnundum fakat islem sonlarina doru birkac eksikliklerinden dolayi sogudum. Ayrica olumsuz oldu ve dr ile o uzgunlukle gorusmem yarim saati buldu o halde beklemek ne zordu en sonunda kizdim ve gorusturduler dr dediki demekki embriyo sagliksizmis okadar cnku ancak sn istersn detayli test yaptiriyosun kendine veya dusuk vs olursa nedeni onlarda cikiyo ustuste hic tutmassa 3. İcin baska hastane dusunuyorum

Canim cok tesekkur ederim ben baska bi yerde yasadigim icin hastaneye gidemiyorum onlarda hic nerak etmediler zaten neden tutmadi diye simdi ben napabilirim yardimci olabilir misiniz

Canim cok tesekkur ederim ben baska bi yerde yasadigim icin hastaneye gidemiyorum onlarda hic nerak etmediler zaten neden tutmadi diye simdi ben napabilirim yardimci olabilir misiniz
Bende ozelde yaptirdim ama dedigim gibi negatif oldugunu gordum ve insafsizca bni orda yarim saat beklettiler sonuc sadece negatif embriyo sagliksizmis tutmadi 2. Adetinde tekrr gel yaptirmak istiyosan bunlari solediler kendi dr ilede gorusemedm baska dr ile gorusturduler. bn sahsima 2. Transferimi yine burda yaptiracagim bundada olumsuz olursa bnde baska drye geccem daha dondurulmuslarim vr bnm 10tane oyuzdn deismicm bukez cnku hastane ck ii fakat calisanlarin bazilari eksik bidahada onlari tercih etmem zaten. Senin icinde sunu yap diyemem kalbinin sesini dinle ilk denemede tutmaması cok normal kimisinin 5,6. Da turuyo Artik Allaha emnt yaptiriom bn hayirlisi

Kızlar cuma günü yunurtalarım toplanacak.Doktorum 15/20 tane toplarız dedi.Toplama sonrası fazlaca ağrı,şişlik olmazsa bu ay transferim de yapılacakmış.Ağrı ve şişme olursa bir sonraki aya bırakılacakmış.Toplama sonrası neler oldu,transferi aynı ay olan var mı? Yardım lutfeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…