- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Evet bende de aynı işlem uygulandı şimdi hastaneye gidiyorum kan tahlil bakalım başladık hayırla sonuçlansın inşallahKizlar,
Hamile olanlari tebrik ederim. Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin. Tedavi surecinde olanlara ve isteyenlere de Allah yardim etsin. Dualarimiz kabul olsun insallah tez vakitte.
Biz de bu ay estrifam ve primolut kullanacaz, yumurtalar dinlensin diyeymis.
Onumuzdeki ay , yani mayis da hormon baslayip ilk tup bebek denemesini yapacagiz insallah, hersey yolunda giderse.
Sizler de ilk tup bebek oncesinde boyle yumurta dinlendirme diye 1 ay ilac kullandiniz mi?
Kizlar,
Hamile olanlari tebrik ederim. Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin. Tedavi surecinde olanlara ve isteyenlere de Allah yardim etsin. Dualarimiz kabul olsun insallah tez vakitte.
Biz de bu ay estrifam ve primolut kullanacaz, yumurtalar dinlensin diyeymis.
Onumuzdeki ay , yani mayis da hormon baslayip ilk tup bebek denemesini yapacagiz insallah, hersey yolunda giderse.
Sizler de ilk tup bebek oncesinde boyle yumurta dinlendirme diye 1 ay ilac kullandiniz mi?
AMİN TATKIM İNŞ CÜMLEMİZE NASİP ETSİNmavideniz topiğin kurucusu olarak senden hamilelik haberini almak çok mutlu edici..Allah kucagına almayı nasip etsin..
Tam bilemiyorum ne zamana geldiğini ama sonu yada başı bugün iğneye başlayacagım siz başladınızmıTransferi mayis ayinda olan arkadaslar varmi.beraber transferden sonra bekleriz test gununu.yasadiklarimizi paylasiriz.
Sende dualarımda olacaksın arkadaşım inşşş hamilelik günlerinimiz yakındırSevgiliantikdeniz ve Geleceksin biliyorum ;
Cevaplariniz icin tesekkurler.
Insallah hayirli guzel haberlerinizi alalim
Dualarimdasiniz..
Benim ilk tedavide çok saçım dökülmüştü,özellikle kimyasal gebelikten sonra tutam tutam döküldü,tarakta kalıyordu saçımın yarısıKızlar bu ilaçlar iğneler vs sizde de tüylenme ve saç dökülmesi yaptı mı özellikle saç dökülmesi benim çok dökülüyor yaa bu ilaçlardan sonra oldu hep çok üzülüyorum yaa
Büyük bi ihtimal aynı günlere denk gelecekBenim muhtemel transfer Mayıs'ın ilk günlerine gelecek şuan ilaç kullanıyorum haftaya belli olacak geçen ay yumurta toplama işlemi oldu bu ay transfer olacak inşallah
Teşekkür ederim inşallahSende dualarımda olacaksın arkadaşım inşşş hamilelik günlerinimiz yakındır
Arkadaslar ben gecen sene tedavi gormustum iki tane embryo koymislardi sonuc hemen adet gormustum simdi iki tane embryom var dondurulmus transferi mayisa ama ben embrolarin kalitesine hic biseyine guvenmiyorum ozelde yaptirmistik cok amaiyi cok pismanim ilgi sifir neden tutunmadigina dair ne hc bisey demediler ben sebebini ohrenmeyi cok istiyorum cikcasi dava acmayi bile dusunuyorum uzakta yasadigimiz icin mi boyle ilgisiz davrandilar diye dusunuyorum biraz fikir verir misiniz cok uzuluyorum gercekten
Canim cok tesekkur ederim ben baska bi yerde yasadigim icin hastaneye gidemiyorum onlarda hic nerak etmediler zaten neden tutmadi diye simdi ben napabilirim yardimci olabilir misinizCnm merhaba cok gecmis olsun bnmde bir negatifim var ve hastaneden cok memnundum fakat islem sonlarina doru birkac eksikliklerinden dolayi sogudum. Ayrica olumsuz oldu ve dr ile o uzgunlukle gorusmem yarim saati buldu o halde beklemek ne zordu en sonunda kizdim ve gorusturduler dr dediki demekki embriyo sagliksizmis okadar cnku ancak sn istersn detayli test yaptiriyosun kendine veya dusuk vs olursa nedeni onlarda cikiyo ustuste hic tutmassa 3. İcin baska hastane dusunuyorum
Bende ozelde yaptirdim ama dedigim gibi negatif oldugunu gordum ve insafsizca bni orda yarim saat beklettiler sonuc sadece negatif embriyo sagliksizmis tutmadi 2. Adetinde tekrr gel yaptirmak istiyosan bunlari solediler kendi dr ilede gorusemedm baska dr ile gorusturduler. bn sahsima 2. Transferimi yine burda yaptiracagim bundada olumsuz olursa bnde baska drye geccem daha dondurulmuslarim vr bnm 10tane oyuzdn deismicm bukez cnku hastane ck ii fakat calisanlarin bazilari eksik bidahada onlari tercih etmem zaten. Senin icinde sunu yap diyemem kalbinin sesini dinle ilk denemede tutmaması cok normal kimisinin 5,6. Da turuyo Artik Allaha emnt yaptiriom bn hayirlisiCanim cok tesekkur ederim ben baska bi yerde yasadigim icin hastaneye gidemiyorum onlarda hic nerak etmediler zaten neden tutmadi diye simdi ben napabilirim yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?