- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Kızlar cuma günü yunurtalarım toplanacak.Doktorum 15/20 tane toplarız dedi.Toplama sonrası fazlaca ağrı,şişlik olmazsa bu ay transferim de yapılacakmış.Ağrı ve şişme olursa bir sonraki aya bırakılacakmış.Toplama sonrası neler oldu,transferi aynı ay olan var mı? Yardım lutfeeeeen
Tesekkurler.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Kaç gün sürdü agrılarınız acaba? Insallah nasip olur her isteyeneMerhaba cnm bnm 21 tane toplandi ve baya agrim oldu cok toplaninca zaten 1 ay sonraya erteleniyor ve bnm ertelenmisti zaten agrilarim oldu dayanilmicak gibi deil ama osekildede transfere katlanabilirmiydim bilemiyorum bn ilk kizmistim hemen neden yapmadilar diye sonra hak verdim daha saglikli daha guclu hissettm kendmi tabi o da tutmadi hersey Allahtan olacagi varsa zaten ne olursa olsn olur
Tesekkurler.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Kaç gün sürdü agrılarınız acaba? Insallah nasip olur her isteyene
Hadi bakalım o zaman benim de gelecek aya kalır belki transfer.Tesekkurler tekrarBebim 2 gun falan baya agridi 5. Gune seyrek agrilarim oldu ozellikle adet oldm 3. Gun resmen dogum sancisi cektm korkutmak gibi olmasn herkesin farklidir tbi. O agridan sonra sdce cok nadir hafif agrim oldu oyuzdn adet olmasm bukdr agrim olmazmiydi bilemedm ama olunca 3. Gun 5,6 kez kramp girdi gece o kotuydu tedavim boyunca tek agrim buydu gerisi kolay
Hadi bakalım o zaman benim de gelecek aya kalır belki transfer.Tesekkurler tekrar
Canım anestezi ile mi yapılacak işlemin benimki de Bi kaç gün sonraya planlanıyorKızlar cuma günü yunurtalarım toplanacak.Doktorum 15/20 tane toplarız dedi.Toplama sonrası fazlaca ağrı,şişlik olmazsa bu ay transferim de yapılacakmış.Ağrı ve şişme olursa bir sonraki aya bırakılacakmış.Toplama sonrası neler oldu,transferi aynı ay olan var mı? Yardım lutfeeeeen
Hayırlı olsun size de.Sedasyon yani ufak capli bir anestezi yapılacak.Uyutacaklar bisey duymayacakmışım.Canım anestezi ile mi yapılacak işlemin benimki de Bi kaç gün sonraya planlanıyor
Benim 20 tane yumurtam toplanmisti sadece 2 sini dondurdular esim azospermdi hic tedavi gormeden hemen sperm almislardi o gunden beri icim hic rahat degildi hala da rahat degil transfer nasl oluyor benimde doktorum hc ilgilenmedi adet olmussum daha bana hap onerip duruyordu kafam cok karisik offBende ozelde yaptirdim ama dedigim gibi negatif oldugunu gordum ve insafsizca bni orda yarim saat beklettiler sonuc sadece negatif embriyo sagliksizmis tutmadi 2. Adetinde tekrr gel yaptirmak istiyosan bunlari solediler kendi dr ilede gorusemedm baska dr ile gorusturduler. bn sahsima 2. Transferimi yine burda yaptiracagim bundada olumsuz olursa bnde baska drye geccem daha dondurulmuslarim vr bnm 10tane oyuzdn deismicm bukez cnku hastane ck ii fakat calisanlarin bazilari eksik bidahada onlari tercih etmem zaten. Senin icinde sunu yap diyemem kalbinin sesini dinle ilk denemede tutmaması cok normal kimisinin 5,6. Da turuyo Artik Allaha emnt yaptiriom bn hayirlisi
Benim 20 tane yumurtam toplanmisti sadece 2 sini dondurdular esim azospermdi hic tedavi gormeden hemen sperm almislardi o gunden beri icim hic rahat degildi hala da rahat degil transfer nasl oluyor benimde doktorum hc ilgilenmedi adet olmussum daha bana hap onerip duruyordu kafam cok karisik off
Ben hep arastiriyorum esim basladigin isi yarim birakma ayni yerde tedaviye devam et diyor bende tasittirmayi dusunuyorum ama esim baska yeri bosver diyor..bide ben kucuk bir sehirde yasiyorum tedavi gordugum yer cok uzak izin sinirli olunca fazla gidemiyoruz aman ya cok iyiydi yumurtalarim esim tedavi gormeden tedavi uyguladilar 16 tane yumurtami cope attilar resmen zaten baska bi memlekette 1 ay misafirhanelerde kalarak gordum tedaviyi aklim cok karisik insaallah bi yol bulurum..Tedavi gostermeden ornek almasi ilginc emin deilim ama bnce ilac veriyodu gibi hatirliyorum bu gibi sorunlri olan yazabilirse daha ii anlarsin aslinda iice arastir esinde bole olupta olan yazmistir onlara sorsan bi daha iibolur veya transferden once baska dr ye gidip konuscaksin ve tasittiricaksin embriyolri veya burda bunlri transfer ettirip tutar ins da tutmazsa baska drye gidersen daha ii olur. Ama transferden once baska drye bu yontem dorumu die sormalisin bnce. Transfer butun islemlerden daha koly panik yapma bn hicbirinde panik yapmadm hepsi ck rahat koky gelcti ck skr sdce sıkışık olmaya dikkt et
Ben hep arastiriyorum esim basladigin isi yarim birakma ayni yerde tedaviye devam et diyor bende tasittirmayi dusunuyorum ama esim baska yeri bosver diyor..bide ben kucuk bir sehirde yasiyorum tedavi gordugum yer cok uzak izin sinirli olunca fazla gidemiyoruz aman ya cok iyiydi yumurtalarim esim tedavi gormeden tedavi uyguladilar 16 tane yumurtami cope attilar resmen zaten baska bi memlekette 1 ay misafirhanelerde kalarak gordum tedaviyi aklim cok karisik insaallah bi yol bulurum..
Canim cok tesekkur edeerim aslinda benim merak ettgim sey ben embryolarin neden tutunmadigini nasil ogrenebilirim dondurulmus iki tane embryom var onlari transfer ettirmeden once baska bI yer der arastirma yapturabilirmiyim bana cok iyi demislerdi ama ben hic inanmadim iyi olduguna iki tane transfer etmislerdi ikisi de tutmamisti dedigin yerler de bakiyim cok sagol..Cnm yukarda arama cubuguna azosperm yaz bu konu ile alakali tedavi olan veya yardimci olabilcek kisilerle konus istersn bak bn bitne okudum esi tese ameliyati olms ankarada 3 aya hamile kalmis sanirim kendilignden kaldi bi bak incele istersen ve bazi okuduklrimda hep ilac kullandi esim diyor
Canim cok tesekkur edeerim aslinda benim merak ettgim sey ben embryolarin neden tutunmadigini nasil ogrenebilirim dondurulmus iki tane embryom var onlari transfer ettirmeden once baska bI yer der arastirma yapturabilirmiyim bana cok iyi demislerdi ama ben hic inanmadim iyi olduguna iki tane transfer etmislerdi ikisi de tutmamisti dedigin yerler de bakiyim cok sagol..
Anladim canim cok tesekkur ederim aynen nasip olmadiktan istedigimizi yapalim olmuyorCnm onu ogrenemessin cunku dusuk gibi bsy deilki bu alip incelesinler ancak hastaneden kalitesini ogrenebilirsin onlarin 4b 5a gibi degerleri vr o ne imis diye onun disindada kendini iice kontrol ettirebilirsin hicbirinde bir skinti yoksa nasip deilmis Rabbim ol dedikten sonra kaliteside ck onemli deil bnm 5.gun embriosu idi ve 100de100 saglikli tutmadi ama 3.gun embriosu olupta fazla saglkli olmayan tutuyo cnku onun nasibi gelmis... bnde basta snn gibi cok dusunuodum nden olmdi hastne hatasi hani sglikliydi flan die sonra dusundum Allah ol dediktn sonra normlde olur tup bebegi beklemek sacma... biz elimzdn geleni yapiorz gerisi Allahtn dedigim gibi bn bnuda burda yaptrcm ve yine olmsuz olrsa tasittircm drmi deistircm
Anladim canim cok tesekkur ederim aynen nasip olmadiktan istedigimizi yapalim olmuyorben zaten tedaviyi cok zor kaldirdim bi ikincisine gucum yetmez dayanamam babam kanser hastasi babam cocugum olmasini cok istiyordu tek umudum dondurulmus embryolarim tekrar bi tedaviye baslayamam gercekten cok yoruldum ..
Amin Allah razi olsun senin adina gercekten cok uzuldum mekani ennet olsun babaninSeni cok iyi anliyorum insallah baban evladini gorur bn yetisemedim bnde gormesini cok isterdim ama olmadi insallah snn olur... ustelik bn babamn vefatindn snra tedaviye basladim goremeyecek die hep biyanm reddetti istemedi farkli duygular insallah hayirlisiyla olur Rabbim sana evlat babanada sifa nasip etsin
Amin Allah razi olsun senin adina gercekten cok uzuldum mekani ennet olsun babaninbeni en iyi sen anlarsin babam kemoterapi isin aldigi icin yaninda oldugum icin tedaviye baslayamadim radyasyon cok oldugu icin oldugum yerlerde..hayat beni cok yordu benim tek carem tup bebek ben cocugunuz olmaz lafini duydugumda ilk kez yikilmistim babamin hastaligiyla da ikinci kez yikildim cok istiyorum tek duam babamin cocugunu gormesi derdime derman bulamadan dert eklendi derdime Allah tan hic bi zaman umudumu kesmedim Rabbim herkese sifa versin evlat bekleyenlere de nasips etsin insaallah ben artik kaldiramiyorum bu dondurulmus embryo tek umudum o yuzden tutunmazsa d ahh a cok yikilcam tranfere cesaret edemiyorum o yuzden guvenemiyorum
Rabbim bin kere razi olsun her zaman duacinim insaallah en kisa zamanda mutlu haberler alirsin hersey gonlunce olur insaallah her zaman duacinim ..Amin cnm Allah razi olsun az oncede belirttigim gibi herzaman kotusu vardir durumumuzun bnm normalde olurmus ama olmadi ole ugrasirken babami duydum. tupbebege basladik cnku hayata tutunmak icin sebebe ihtiyacm vrdi biyandanda hayat bos geliordu nden cocuk ypiormki diodum zaten istedi biyanm biyanm istemedi o da tutmadi zaten daha bunalmlrdayken bir bunalm dha yasamak daha zor ama Allah sabrini veriyo Rabbim insallah hayirlisiyla nasip ederde babanda gorur insallah inan bnu cok isterm bnce tum testlerini yptir rahm filmi flan vs zmn kaybetmeden onlemlerni al bu drden emin deilsn baska yere tasittir zaten dondurulms icin 3 kere gtcn hastaneye insallah olur insallah
Rabbim bin kere razi olsun her zaman duacinim insaallah en kisa zamanda mutlu haberler alirsin hersey gonlunce olur insaallah her zaman duacinim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?