NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

B
Benim doktorum profosördu ankara tiptaydi ama ozel bi tup bebek merkezinde uyguluyordu tedavileri biz hem ankara tipta gorduk herseyi tranfer ve yumurta toplama isi ozel yerde oldu sadece yollarda curuduk resmen ya bi oraya git bi buraya gel..
Ende ahmet erdem beyi duymuştum ama araştırmaları hacettepede daha iyi yapıyorlar.bugün ahmet beyden gelen biri vardı.hacettepe benim henüz olumlu değil ama araştırma açısından tavsiye ederim ben gürkan bey doktorum

Hatayi bastan yapmissin bi oraya bi buraya olan is kafadn ne olca belliymis bnm fikrim hic ilgilenlmemis duygularni yitirilmis bir dr ve oara sizdirn biyer en dorusu dr deis bukez baska dr ile gorus baktn begenmedn mecbr hastne deiscn
Hastaneyi degistircem zaten bu defa

Hatayi bastan yapmissin bi oraya bi buraya olan is kafadn ne olca belliymis bnm fikrim hic ilgilenlmemis duygularni yitirilmis bir dr ve oara sizdirn biyer en dorusu dr deis bukez baska dr ile gorus baktn begenmedn mecbr hastne deiscn
Hastaneyi degistircem zaten bu defa

Kızlaar.Bugün yumurtalarım toplandı.21 yumurta toplanmış.Azıcık ağrı var ama cok hafif.Adet agrısı gibi.Biraz da sersemlik oluyor narkozun etkisiyle.Toplaması olacaklar hic korkmasın.Kendinizi hiç kasmazsanız hiç sorun olmuyor.Biz eşimle oynaya oynaya gittik hastaneye.Hic stres yapmazsanız cok rahat geciyor.

Benim de karnımda hafif bir şişme ve ara ara sancıyla bulantı var ama oyle dayanılmaz halde degil.Cok zor olmuş sizin gecmis olsun.
Sağolasın,geçti gitti ama Mayıs'ta yeniden tedaviye başlıyorum,birden yaşadığım acılar gözümün önüne geliyor,yine kaygılanıyorum,Yen'i bir merkez Yen'i bir doktor,inşallah aynı hatalar tekrarlanmaz

Herseyde vardır bi hayır.Icinizi ferah tutun.Doktorla iletisim cok onemli tabi.Ben doktoruma guveniyorum kafam rahat.Rahat olun.Stres yook

Kızlar bende Ahmet hocanın ikizi var Mehmet Erdem Novaart orda tedavi görüyor um çok yoğun fazla konuşmuyorlar ama güven veriyorlar ikiside prf ve temiz bir ortam ve öyle her muane ucret alınmıyor biz bu ilaçlar bide transfer parası verdi ve ikisini de transfer den sonra verdik para lafı yapılmıyor bile para için sıkıştırmiyorlsr iyi gibiler yani şu an dondurulmuslar ile transfer olacağım inşallah 2. denemem bakalım hayırlısı nasip olur inşallah...

Bende ahmet erdemi dusunuyordum hazi degiller miydi onlar

Benide genart bitirdi zaten hic hakkimi helal etmiyorum zaten ilgi guven sifir

Aynı şeyleri düşünüyorum,hiç güven vermiyorlar artık bana,dondurulmuş sperm de var orda ama almayı bile istemiyorum ordan.
Aynı şeyleri düşünüyorum,hiç güven vermiyorlar artık bana,dondurulmuş sperm de var orda ama almayı bile istemiyorum ordan.

Telefon kafayi yedi benimki de murat sonmezerdi beni transfer sirasinda cok canimi yaktilar embryologlar en iyi iki taneyi koymadilar 15 dkka kotusunu secmeye ugrastilar ilk tutmayabilir iyiler kalsin diye cok kizdim ama nafile koymadilar iyileri dondurmam icin kiymadilar resmen yeminle tek dertleri para benim esimde sperm sayisi zaten 0 di hangi ara cogalttiniz ben embryolorin bile canli olduguna inanmiyorum artik benimde iki tane dondurulmUs var tranfer gunu mayista ama istemiyorum tasittirip incelettirem o ara babamn hastaligi girdi araya pek ilgilenemedim ama mahkemeye bile vercem bana bilerek kotuleri koydular resmen oluleri koydular ertesi gune 2 gune adet oldum test yaptirmayi bile nasip etmediler Tek dertleri para gercekten hic guven vermiyor Aysun hanimi ne duymustum , tekrar baslamak istiyorum tedaviye borcumuzda var inanin maddiyat hic gozumde yok ama guvenemiyorum kandirilmaktan korkuyorum .

Selam hanımlar. Bende 3. denemem için hastane değiştirmiştim Ocakta gittim hemen olacak dedim ama başta kilo vermem gerektiği söylendi. Kısmet olursa mayısın ilk haftası gideceğim inşallah sorunsuz başlarım tüp bebeğe bu mayısta.

Yok canım Ahmet hoca ile Mehmet hoca ikizmis ama Mehmet Erdem hocanın daha çok hastası neden bilmiyorum bi görüş zaten ilk görüşme ve muane ücretsiz...
Benden ilk gorusmeye 400 lira almislardi ya aklimda mehmet erdem var simdi insaallah gitcem gorusmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…