NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Canım 2 saat çok uzak değil ama İstanbul trafiği malum çok dur kalk yaptık bir de burdan rapor alacağımız için çok hızlı geldik . Dediğin gibi kısmeti varsa tutar artık

Canım İnan ki hızlı gitmek durup kalmak hiç sorun değil nasip kısmet eğer o şekilde tutunuyor olsa bebek tüp bebek merkezleri sonuca kadar yatış verir hatta hastane dışına bile çıkarmaz.biz elimizden geleni yapıyoruz kısmet se olur kaç tane transfer edildi

Hayırlısı canım üzme kendini inş yakın zamanda gelir Bebişin

Bugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
Harika haber bu ya çok sevindim adına maşallah hemen belli etmiş bebiş kendini . Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
Çok güzel hayırla sağlıkla gelsin canım kucağınıza kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi

Çok güzel hayırla sağlıkla gelsin canım kucağınıza kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi
Tesekkur ederim.Şoktayım daha.5 gün embriyosu 2 tane transfer edildi.Ama ben hep pozitif baktım olaya.Transferin ilk anından beri hissediyordum olacagını.Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun.

Tesekkur ederim.Şoktayım daha.5 gün embriyosu 2 tane transfer edildi.Ama ben hep pozitif baktım olaya.Transferin ilk anından beri hissediyordum olacagını.Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun.
İkiz olabilir hayırlısı ile alın kucağınıza darısı bizim gibi bekleyenlere benim 4 transferim ve ilk defa bu kadar rahatım hayırlısı ile olur inşallah hepimizin

Hayırlı olsun darısı bizede inşallah. Banada büyük ihtimal 5.gün embriyosu konacak.yarın belli olacak bakalım

Kızlar birşey sormak istiyorum. Brnim bugün yumurta toplamanın 2.günü ve ağrım var göbeğin alt kısmı çok sertleşti oturup kalkarken zorlanıyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum. Brnim bugün yumurta toplamanın 2.günü ve ağrım var göbeğin alt kısmı çok sertleşti oturup kalkarken zorlanıyorum
Bazen olabiliyor bu şekilde agrılar kanama ateş ve şiddetli agrı olmadığı sürece korkulmaması gerektiği söyleniyor genelde

Kızlar bugün 2. Günüm transferden sonraki .. Ve klasik olan şey , zaman geçmiyor . Diğer günlerde imkanım olsa biraz uyusam derdim . Şimdi sabahın köründe uyanıyorum . Tv alışkanlığım hiç Yok . Uzun süredir tedavi olacağımı bildiğim için kitap , dergi alıp biriktiyordum . 3 güne bitti hepsi

İnan ilk zamanlar daha çabuk geçiyor o son iki gün var ya geçmek bilmiyor. Biliyorum zor ama rahat ol. Düşünme ve stres yapma. Ben ne bir belirti aradım ne düşündüm tv telefon kitaplarla oyalandım. Bugün pozitif sonucumu aldım çok şükür.

Hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim darı inşallah bizlerin ve bizim gibi bekleyenlerin başına benimde trasferin 6 günü ve beklemek gerçekten zor

Merhaba arkadaşlar benimde bugün transfer gününü saymazsak 9. Günüm fakat ben 12. Gün test veremiycem çünkü yaşadığım yerde sadece perşembe günleri kan tahlili verebiliyoruz yani 16. Gün anca test verebilicem şimdi size sorum şu olacak 12. Gün idrar da belli olur mu sizce?

Hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim darı inşallah bizlerin ve bizim gibi bekleyenlerin başına benimde trasferin 6 günü ve beklemek gerçekten zor
İnşallah. Çok sağolun aynı sevinci sen ve diğer arkadaşlarda yaşar bi an önce inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…