- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Canım 2 saat çok uzak değil ama İstanbul trafiği malum çok dur kalk yaptık bir de burdan rapor alacağımız için çok hızlı geldik . Dediğin gibi kısmeti varsa tutar artık
Bir doktorun sitesinde okumuştum, transfer sonrası yolculuk, sarsılma vs ile embriyo zarar görmez diye..haklılar düşünsene, insanlar doğal yolla hamile kalıp adet gecikmesi yaşayıncaya kadar gündelik hayatlarına devam ediyorlar..onlar da embriyo kendiliğinden rahme yerleşiyor, bizimkin de katatelle bırakıyorlar , fark bu :) benim de iptal edilmese bugün transferim yapılacaktı :/
Harika haber bu ya çok sevindim adına maşallah hemen belli etmiş bebiş kendini . Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinBugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
Amin.TesekkurlerHarika haber bu ya çok sevindim adına maşallah hemen belli etmiş bebiş kendini . Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel hayırla sağlıkla gelsin canım kucağınıza kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildiBugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
Tesekkur ederim.Şoktayım daha.5 gün embriyosu 2 tane transfer edildi.Ama ben hep pozitif baktım olaya.Transferin ilk anından beri hissediyordum olacagını.Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun.Çok güzel hayırla sağlıkla gelsin canım kucağınıza kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi
Bugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
İkiz olabilir hayırlısı ile alın kucağınıza darısı bizim gibi bekleyenlere benim 4 transferim ve ilk defa bu kadar rahatım hayırlısı ile olur inşallah hepimizinTesekkur ederim.Şoktayım daha.5 gün embriyosu 2 tane transfer edildi.Ama ben hep pozitif baktım olaya.Transferin ilk anından beri hissediyordum olacagını.Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun.
Hayırlı olsun darısı bizede inşallah. Banada büyük ihtimal 5.gün embriyosu konacak.yarın belli olacak bakalımBugün transferimin 7.gunu.Dayanamadım kan testi yaptırdım.Sonuç 27.75 hcg.Olmuş bu iş galiba uçuyoruum.Cumartesi tekrarlıcam.Test gunum ayın 8 i normalde.
Amin.insallahArkadaşım hayırlı olsun, sağ Salim kucağına al bebişini
Hayırlısı olsun.Bol bol dua edin ve pozitif olun.Hayırlı olsun darısı bizede inşallah. Banada büyük ihtimal 5.gün embriyosu konacak.yarın belli olacak bakalım
Normal canim her gun biraz daha hafiflicek benim de baya agrim olmustu cok yumurta toplandigi icinKızlar birşey sormak istiyorum. Brnim bugün yumurta toplamanın 2.günü ve ağrım var göbeğin alt kısmı çok sertleşti oturup kalkarken zorlanıyorum
Bazen olabiliyor bu şekilde agrılar kanama ateş ve şiddetli agrı olmadığı sürece korkulmaması gerektiği söyleniyor geneldeKızlar birşey sormak istiyorum. Brnim bugün yumurta toplamanın 2.günü ve ağrım var göbeğin alt kısmı çok sertleşti oturup kalkarken zorlanıyorum
İnan ilk zamanlar daha çabuk geçiyor o son iki gün var ya geçmek bilmiyor. Biliyorum zor ama rahat ol. Düşünme ve stres yapma. Ben ne bir belirti aradım ne düşündüm tv telefon kitaplarla oyalandım. Bugün pozitif sonucumu aldım çok şükür.Kızlar bugün 2. Günüm transferden sonraki .. Ve klasik olan şey , zaman geçmiyor . Diğer günlerde imkanım olsa biraz uyusam derdim . Şimdi sabahın köründe uyanıyorum . Tv alışkanlığım hiç Yok . Uzun süredir tedavi olacağımı bildiğim için kitap , dergi alıp biriktiyordum . 3 güne bitti hepsi
Hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim darı inşallah bizlerin ve bizim gibi bekleyenlerin başına benimde trasferin 6 günü ve beklemek gerçekten zorİnan ilk zamanlar daha çabuk geçiyor o son iki gün var ya geçmek bilmiyor. Biliyorum zor ama rahat ol. Düşünme ve stres yapma. Ben ne bir belirti aradım ne düşündüm tv telefon kitaplarla oyalandım. Bugün pozitif sonucumu aldım çok şükür.
İnşallah. Çok sağolun aynı sevinci sen ve diğer arkadaşlarda yaşar bi an önce inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasınHayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim darı inşallah bizlerin ve bizim gibi bekleyenlerin başına benimde trasferin 6 günü ve beklemek gerçekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?