NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

nasıl bırktın sigarayı 4 nisan transfer günüm ben halen içiyorum valla nasıl bırakcam bilmiyorum ama mecbur içmeyeceğim

Evet olmuş canım nisan ayında mı transfer olacan canım sen bende önümüzde ki hafta içi biopsi yapılıp rahime çizik atilcakmis yaptiraniniz var mı nisan sonu dondurulmuslar transferim olacak inşallah....
Önceden histereskopi amelyati oldum çizik atildi malesef nisanda tüp bebek yaptırcam iñsallah hayırlısı olur

nasıl bırktın sigarayı 4 nisan transfer günüm ben halen içiyorum valla nasıl bırakcam bilmiyorum ama mecbur içmeyeceğim
Kendi kendime kestim gitti bebeğinin olacağını düsün onun icin en iyisini yapmak bizim sorumluluğumuz hamile kalınca daha zor olur simdiden önlem şart benim transfer nisan sonunu bulacak.Çok heyecanlıyım ben ya.İçimden bir ses hazırlan olacak bu iş diyor.Eşimin mikrotese ameliyatında da hep olacak diye hissettim.Saç boyası bile aldım bugün doğal rengime dönücem.Bi de lastikli rahat pantolonlar aldım daracık kotlara veda edicem tedavi sırasında. Ben mi çok pinpiriklendim acaba? Bi de fazla kafein zararlıymış kahvesiz yapamam ben ama kafeinsiz kahve aldım onu kullanıyorum

Son düzenleme:
:) inş herşey gönlünce olsun cnm iyi bırakmışın benim transfer yarın allahın izniyle ben kapalı olunca zaten dar giyinmiyorum eşim mikrotese olunca bende hep olumlu düşündüm hala öyleyim ama kendimi kötüyede hazırladım sonradan cok üzülmiyim diye rabbim ol derse olur tek yapmamız gereken dua el açıpta evlat diye dua edenlerin dualarını kabul etsin yüce rabbim arasında bizimkinide inş

bende omega 3 almaya başladım. Bir de aktardan arı sütü, bal, polen karışımı aldım. Beslenmeme ne kadar dikkat etmeye çalışsam arada yememem gereken şeylerde yiyorum. Alltahtan sigara ve alkol almıyorum. O konuda rahatım. Kahveyi de azalttım. Ben elimden geleni yapayım da gerisi mevladan olsun. stresten uzak kalmak çalıştığım için şu an zor ama umarım bu konuda da Allah yardımcım olur da az hasarla atlatırım. Herkesin gönlüne göre olsun inş.

Arkadaşlar herkese merhaba hepinize hayırlı tedaviler diliyorum.. bizde nisan mayıs gibi başlayacağız tedaviye..
eşim azosperm sperm bulunursa tabii.. biz bahçeci umutta yaptıracağız tedavimizi. geçmişi okuyamadım varmı bahçeciye giden? iyi olmuş bu forum sizinle bilgi alışverişi yaparım..

Merhaba herkese.Eşim azospermi.Bugun mikrotese oldu ve yeterli sperm bulundu nasıl mutlu olduk anlatamam.10 Nisan'da tüp bebek tedavisine başliyoruz biz de.Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok zor bir süreç bu.
Merhaba herkese.Eşim azospermi.Bugun mikrotese oldu ve yeterli sperm bulundu nasıl mutlu olduk anlatamam.10 Nisan'da tüp bebek tedavisine başliyoruz biz de.Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok zor bir süreç bu.
Benimle aynı dertten muzdarip insanları burda görmek beni rahatlatlattı.. malum çok sıkıntılı bir süreç.. siz nerde oldunuz mikroteseyi kim yaptı? ve ne kadar bulundu bide azosperm sebebiniz nedir hormonlarınız nasıldı? biliyorum çok sordum ama yakında bizimde olacak çok kafama takılıyor.. zahmat olmazsa durumunuzdan biraz bahsedermisin

Benimle aynı dertten muzdarip insanları burda görmek beni rahatlatlattı.. malum çok sıkıntılı bir süreç.. siz nerde oldunuz mikroteseyi kim yaptı? ve ne kadar bulundu bide azosperm sebebiniz nedir hormonlarınız nasıldı? biliyorum çok sordum ama yakında bizimde olacak çok kafama takılıyor.. zahmat olmazsa durumunuzdan biraz bahsedermisin

Bende varım nisanda transferim olucak nasipse az önce klinikle görüştüm 16 embriyonun 8i birinci kalite yani 8 hücreliymiş 8ide ikinci üçüncü kaliteymiş bu arada bugün opunun üçüncü günü hemşire net konuşmadı nolur nolmaz diye konuştu yarın bakmıcaklarmış 5. Gün bakcaklarmış sizce Nasıl embriyolarım 3. Gün için

Selam kızlar biz de eşimle 4 senenin sonunda tüp bebeğe başlamaya karar verdik, ilk randevumu haftaya aldım. dua edin inşAllah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...

benim eşimde azosperm mikrotese oldu konyada 4 adet sağlıklı embriyo var yarın transfer günüm :)

iyi cnm benimde 3. gün dert etme rabbim ol derse olur dua et önemli olan sana tutunabilmesi inş sıkı sıkı tutunur bebişlerin

Sıkıntılar paylaştıkca azalır,herkesin bir sınavı var dünyada bu da bizim sınavımız.Umarım hersey cok güzel gider.Bizim ameliyatımızı Istanbulda Emre Bakırcıoglu yaptı.Genetik sorun vardı bizde hormonla ilgili sorun yoktu.Yeteri kadar sperm bulundu.Ben ameliyat oncesi hep guzel olacak dedim,oyle hissettim hep iyi düşündüm.Pozitif olun.Duanın gücüne cok inanıyorum cok dua ettim.Bütün yakınlarım dostlarım benim icin iyi dileklerde bulundu ve dua etti.Cok moralliyiz şükür.Çok güzel olacak hersey bence.Siz de pozitif hissedin hayatınızdan olumsuz insanları çıkarın esinizle güzel zaman gecirin,gereksiz tartışmalardan kacının, sağlığınıza beslenmenize dikkat edin.Insallah cok guzel olur.Buradan bilgi paylaşımında bulunmak hem moral hem tecrübe oluyor

Son düzenleme:
Bu arada kızlar Istanbulda mikrotese icin dr arayan varsa Emre Bakırcıogluna bir gidin derim.İşinde 10 numara cok mutevazı bir dr.Bizim senelerdir sebebini ogrenemedigimiz azosperminin sebebini genetik testlerle bir ayda bulup ameliyata aldı.Sonuç super oldu eşim de rahat atlattı ağrı sızı da pek olmadı üstelik.Ne desem az böyle değerli doktorlar az bulunuyor

Çok sağolun allah razı olsın insanı öyle güzel motive ediyorsunuz ki bir an olumlu sonucu gördüm sanki çok teşekkür ederim..İnşallah sizde mutlu sona ulaşırsınız tüm evlat isteyenler hepimiz.. Ben oldukça karamsar korkak heyecanlı bir tipim.. herşeyin en kötüsünü düşünerek hayatı kendime dar etmeyi başarırım. İnşallah bu dünyadaki sınavımız biter bitmezsede Rabbim imtihanımızı kolay eylesin.. Bizdeki azospermin sebebi hormonlar yüksek 3 aylık bir iğne tedavisi verdi doktorumuz onun sonucunda ameliyat ve bitti iğnelerimiz bundan sonra doktorumuz yönlendirecek mikrotese ve tüp bebek tedavisi.. bizim doktorumuzda Tansel kaplancan bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavimizde orda yapılacak.. belki bende hazırlanabilirim eşimle eş zamanlı olabilir tedavimiz sizin galiba önce eşiniz ameliyat olmuş doktormu öyle olmasını istedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…