- 9 Aralık 2014
- 696
- 370
- 73
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Ahhh o gaz.. bendede çok olmuştu. Hayatımda hiç olmadığı kadar diyebilirimkızlar benim bu gün trasferin 8 günü ama hiç bir belirti yok sizlerde varmıydı sadece ara ara batmalarım ve gaz sıkıntım var okadar
Amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin isteyen bekleyen herkese nasip etsinKendinde belirti arama diyorum ama zor son günlerde zor sabretmek için Rabbim gönlüne göre versin inşallah
çok teşekür ederim canım vallahi heyecan dorukta pazartesi tahlil günüm 10. günde tahlil dedidoktorum o yüzden az kaldı işte bende bol bol dua ediyorum ve gaz sancı ile uğraşıyorumAhhh o gaz.. bendede çok olmuştu. Hayatımda hiç olmadığı kadar diyebilirim
Uygulamayi indirdim. Gercekten cok guzel. Oneri icin tesekkurlerBu arada google play storeda hamilelik takvimi diye bi uygulama var.Olumlu sonuç alan arkadaşlara tevsiye ederim.Çok hoş ve bilgilendirici bir uygulama.Mor fiyonklu bebek sembolü var uygulamanın.Hafta hafta anlatıyor.
Cok sukur canim simdilik sıkıntı yok gibi ama bir sey olacak endisesi hic bitmiyor. Haftaya persembe keseyi gormek icin gidecegiz insallah. Yolumuz cok uzun arkadasim.Sağol canım senin Nasıl gidiyor
Biz de 11 Mayis'ta kese icin gidecegiz. Ben de ilaclara ve igneye aynen devam ediyorum.Ben bugün tekrar kan verdim kızlar 14. Gün oldu bugün değerim 479 çıktı. 15 mayısta ultrasonla bakıcaz ama ozamana kadar ilaçlara ve iğnelere aynen devam edecekmişim. Olsun bebeğim sağlıklı olsunda
Evet baktırdım çok şukur katlanmış herşey yolundaNaptın canım bugün kan baktırdın mı
Bizde 15 mayısta gidicez kese için. Çok güzelll :)Biz de 11 Mayis'ta kese icin gidecegiz. Ben de ilaclara ve igneye aynen devam ediyorum.
Ilaclarin yan etkileri cnm herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorMerhaba kızlar ben de geldim. 2 mayıs ta 2. Gün transferi yapıldı. 1. Kalite 2 embriyo transfer edildi. An itibariyle ateş basmaları mide bulantısı ve mide sertleşmesi yaşıyorum. İnşallah tutunma belirtileridir ama bu kadar erken belirti yaşayan var mı ilaçların yan etkileri mi acaba
KONYA NOVA FERTİL 23 yaş ama 2 adet koydular 1 adet tuttu suanda 6+5 kalp atışlarınıda gördük cok şükürHangi hastaneye gidiyosun birde ben beşinci güne gelmiş embriyo ları dondurduklarını biliyordum yaş kaç ikitane koyucaklar dedinizya oyüzden sordum inşallah iyi haberlerinizi alırız bilgilendirin lütfen
Çok sevindim sizin adınıza, size bir sorum olacak kaçıncı gün embriyosu ve de kaç tane transfer etmişlerdi sizeBen bugün tekrar kan verdim kızlar 14. Gün oldu bugün değerim 479 çıktı. 15 mayısta ultrasonla bakıcaz ama ozamana kadar ilaçlara ve iğnelere aynen devam edecekmişim. Olsun bebeğim sağlıklı olsunda
3. GÜN EMBRİYOSU.. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. DOKTORUM KAÇ TANE TRANSFER ETTİĞİYLE İLGİLİ NET KONUŞMADI..TRANSFER SRASINDA SORDUM KENDİSİNE SEN 1 TANE TRANSFER YAPACAKMIŞIM GİBİ DÜŞÜN AMA SANA JEST YAPTIM DEDİĞİNE GÖRE 2 TANE TRANSFER ETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. ÇÜNKÜ YAŞIM MÜSAİT OLMADIĞI İÇİN 1 DEN FAZLA TRANSFER ETMESİ YASAKÇok sevindim sizin adınıza, size bir sorum olacak kaçıncı gün embriyosu ve de kaç tane transfer etmişlerdi size
pko lular illa az çok ohss oluyor.bol yumurta çıkardıkları için. 150 mg merionalı 1 su ile yaptırmıştı.şeker yüklemesi yaptırdın mı?Kizlar selam.tup bebege basladik.3.ignemi oldum bugun.fostimon 150 ve merional 75 karistirip vuruyorum.ben polikistik overim.suan 8gunluk ignem war devami gelicek sanirim.ama korktugum bisi war pkolularda fazla doz ohss sendromuna yol aciyor.benim gibi pko olan varmi?ve bu dozda igne vurulan?
pko lular illa az çok ohss oluyor.bol yumurta çıkardıkları için. 150 mg merionalı 1 su ile yaptırmıştı.şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Bir yanıp bir donanlarda bugün sahnede yine Derya vardı . İnan'ın ayaklarımı görseniz Totonuzla gülerseniz polar çorap üstüne patik Üzerimdeki uzun kollu badi bazen donuyorum , üstüne hırka giyiyorum bazen inanılmaz sıcak basması oluyor yüzüm Bile kıpkırmızı ... bu arada burada hava 24 derece . Batmalarım hala yoğun şekilde devam ediyor . Ağrılarımda var . Bugün transferin 6. Günü yarıladık sayılır . Diğer 2 tedavimde de tam adet günü adetimi olmuştum . Progestanı fitil şeklinde alırken parmağıma gelen kahve lekeler sonrasında kanamaya çevirmişti . Hiç test gününde test yaptıramadım . Allah ım inşallah bana bu sefer test günümde pozitif görüp kucağıma almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?